Eigenwijs de week door #20 | Eten, uitjes & fotoshoots

Ken je dat? Van die weken waarbij je van te voren denkt dat het een vrij rustige week wordt maar dat je uiteindelijk toch best veel doet of opeens veel afspraken hebt staan? Zo’n week had ik dus. In eerste instantie had ik maar 2 dingen op de planning: Bridget Jones Baby en sporten. Maar uiteindelijk ben ik best een bezig bijtje geweest. Ik laat jullie aan de hand van foto’s weer zien wat mij heeft bezig gehouden afgelopen week. 

img_6916

Op zondag had ik samen met mijn familie en twee vrienden een buffet. Deze had ik georganiseerd ter ere van de (bijna) 30 kilo die ik ben afgevallen. Ja ik weet het, misschien gek om dit te vieren met eten.. Of misschien juist niet. Oh ja in de ochtend ben ik overigens ook nog twee uur gaan sporten.

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_6918

Het was een buffet met zowel vlees als vis en echt alles was enorm lekker. Maar daar komt nog een apart artikel over.

team-meisje-eigenwijsje

Die avond maakten we ook deze teamfoto 😉

img_6946

Op maandag ging Fay weer naar de peuterspeelzaal en ik liep een flinke ronde door het ochtendzonnetje.

img_6943

Als lunch maakte ik deze lekkere salade. De garnalen waren nog over van het buffet de dag ervoor dus daar maakte ik flink gebruik van!

img_6956

Fay ontdekte haar prinsessenjurk weer eens en wilde perse foto’s maken.

img_6959

Op dinsdag hoefde mijn man pas om 15.30 uur te beginnen met werken dus kon ik lekker naar de sportschool. Hij gaat op dinsdag altijd om 7uur open dus ik besloot ook op dat tijdstip daar te zijn. Heerlijk rustig is het dan en zo kon ik op mijn gemak alles doen wat op mijn schema staat. Daarna heerlijk douchen daar en weer terug naar huis.

img_6962

In de middag besloten we naar de IKEA te gaan. We willen de woonkamer weer anders gaan inrichten. We hebben onze draai zoals je merkt nog niet gevonden.

img_6976

Ik ging met een aantal hele leuke spulletjes naar huis. Weer wat kleur in huis!

img_6985

Op woensdagochtend probeerde ik de pancakemix van Gymqueen en wat is dat lekker zeg. Dat gaat zeker vaker een ontbijtje worden maar dan met wat fruit erbij.

img_6995

Mijn moeder zou eigenlijk alleen met Fay naar de dierentuin gaan, maar vroeg of ik mee ging. En eigenlijk had ik daar wel zin in.

img_6994

We hadden veel muntjes van 50 cent meegenomen zodat Fay de dieren eten kon geven. Hier geeft ze de beverratjes hun eten.

img_7014

Natuurlijk kunnen we de dierentuin niet verlaten zonder van de glijbaan af te gaan en aap mocht dit keer mee!

img_7021

Toen ik thuis kwam wachtten er een aantal pakketjes op me, waaronder deze van Kneipp. Ben heel benieuwd ernaar!

img_7028

’s Avonds had ik een ladies night met Anita. Eerst lekker tapas eten bij ’t Zusje in Eindhoven..

img_7036

En daarna naar de bioscoop voor de film Bridget Jones Baby, wat ik daar van vond lees je op de blog.

img_7055

De volgende dag reed ik, terwijl Fay op school zat, naar het dorp om het bestelde jurkje van Jola Mode op te halen. Ik ben alleen nog op zoek naar een maillot in dezelfde felle kleur als het touwtje.

img_7061

’s Avonds had ik een event van RedRag, het RedRag fitting event. Wat een mooie nieuwe collectie hebben ze weer. Wij hebben al vaker deze schoenen mogen reviewen en ze zijn echt geweldig.

img_7108

Ook ontmoette ik Marijke van Mama’s met thee en haar zoontje Thijs. Super leuk want wij volgen elkaar echt al heel lang.

img_7114

Fay vond het super om haar voeten te laten opmeten. Hier volgt overigens ook nog een artikel over…

img_7135

Op vrijdag hoefde mijn man maar vier uurtjes te weren dus gingen we in de middag naar Weert. Fay had echt nieuwe schoenen nodig en sloffen nu het weer herfst wordt.

img_7136

Ze vond echter de tv in de schoenenwinkel het meest interessant, al deed ze het erg goed, al die schoenen passen. En dat waren er nogal wat. Ik had echt stoere laarsjes gevonden maar die waren helaas veel te breed voor haar voeten. Echt balen. Maar dan zoek ik ze gewoon ergens anders.

img_7161

Gisteren mocht Fay uitkiezen wat ze aan wilde en dat werd dit jurkje. Vind het best leuk matchen zo met de zwarte maillot en de Adidas schoentjes.

img_9441

In de middag kwam het vermoeiende maar oh zo leuke gedeelte.. De fotoshoots voor Steptember!! Ik had er vier in totaal waarvan bij de twee ook onze kleine dame op de foto mocht. In gave kleertjes van Zreefer!

img_7175

Fay en Dani. Ontzettend verliefd op elkaar!

Vandaag start ik de dag met anderhalf uur sportschool en vanmiddag hebben we een verjaardagsfeest. Fijn dat het overdag is, want dan kan Fay gewoon gezellig mee.. Komende week heb ik nog niet zoveel plannen, misschien heb ik woensdag een gave planning maar dat is nog van anderen afhankelijk haha. Dus hopelijk kan ik jullie daar volgende week meer over vertellen!

Wat zijn jullie plannen vandaag?

22 reacties op “Eigenwijs de week door #20 | Eten, uitjes & fotoshoots

Reageren is niet mogelijk.