Eigenwijs de week door #19 | appels, baby knuffelen en sporten!

Mensen wat geniet ik van het weer zeg! Oké ik vind het wel een beetje dubbel want stiekem ben ik achter de schermen al bezig met herfstartikelen en heb ik de eerste pompoen nu ook al in huis. Maar die zon, de warmte.. Ik geniet ervan hoor! Afgelopen week stond in het teken van bewegen, speeldates, kraamvisite en appels plukken! Kijk je weer gezellig mee?

img_6534

Omdat vele van jullie vorige week toch vroegen om foto’s van de bierfesten waar ik zaterdagavond heen ging bij deze toch nog een foto 😉

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_6565

Op zondag haalden we onze kleine mop weer op bij opa en oma en moest mama achterin bij haar gaan zitten. De hele weg hield ze mijn hand vast ♥

img_6574

Het was zondag echt een luilekker dagje, maar we gingen toch nog even naar de tent toe. Daar kreeg Fay een hondje gemaakt van een ballon!

img_6583

Op maandag ging Fay voor het eerst weer naar de peuterspeelzaal en kon ik lekker gaan sporten! Met mijn nieuwe schoenen..

img_6594

Later die dag gingen we naar de Action waar ze al een boel Sint- en Kerstspullen hebben staan.

img_6600

Fijn even in de zandbak spelen!

img_6606

En ’s avonds samen met papa pizza maken!

img_6624

Ik liep, naast het sporten, ook nog meer dan 10.000 stappen die dag. Goed bezig!

img_6639

De dinsdagochtend begon met lekker gek doen in bed..

img_6646

En later spraken we af met Alissa en Ioni en hun twee kids. Fay is helemaal verliefd op Dani… Op Instagram kun je een hele schattige foto van hen samen vinden. Oh en als je denkt wat een bekend jongetje.. Dat klopt, Dani is het zoontje van Alissa en Alissa ken je weer van het leuke merk Zreefer!

img_6660

Later ging ik samen met Alissa en de twee kids bij de Brandevoortse Hoeve lekker lunchen en spelen. Charlotte was ook thuis samen met Aukje dus zij sloten gezellig aan..

img_6670

Woensdag was weer sportdag voor mij dus Fay ging gezellig naar oma toe.

img_6678

En ik zweette heel wat vocht uit terwijl ik naar Gilmore Girls keek via Netflix.

img_6692

Later die dag ging Fay samen met Donald in bad. Dat we dit niet eerder bedacht hebben haha..

img_6701

Op donderdag ging Fay eerst naar de peuterspeelzaal maar daarna kleurde ze deze maskers in. Nou ja, de linkse had ze een week of twee geleden al gekleurd en de rechtse was die dag aan de beurt. En kijk eens, steeds meer binnen de lijntjes!

img_6721

Mijn bestelling van GymQueen kwam binnen, ik ga hem vandaag (zondag dus) pas testen dus kan er nog niets over zeggen..

img_6738

’s Avonds liep ik met mijn moeder nog een flink stuk om onze stappen te halen, uiteindelijk liep ik er 15.000! En we zagen deze mooie zonsondergang.. Prachtig met die stralen tussen de wolken door..

img_6764

Vrijdag was een dag vol met visite haha. Want wij gingen eerst op kraamvisite bij Janske, Lola en Coco…. (wat vond ze de baby toch lief!)

img_6782

En daarna gingen we naar Anita en Louie. In het begin vond Fay Louie nog te druk maar naderhand speelden ze heerlijk samen!

img_6784

Toen ik thuis kwam wachtte daar een heel lekker pakketje op mij. Echt genieten komend weekend dus!

img_6786

En ’s avonds hadden Bart en ik een receptie van een prachtig bruidspaar. En dit is hun bruidssuite haha..

img_6791-1

Oh ja vergeet ik bijna over dit broekje te vertellen. Deze kocht ik bij de Zeeman, ook in het donkerblauw. Echt super leuk voor nu maar ook met een maillot eronder straks in de herfst en/of winter!

img_6798

Gisteren gingen wij naar de appelplukdag in Eindhoven. Vorig jaar waren wij er ook (zie link) en nu wil ik dit elk jaar gaan doen. Leuke traditie!

img_6822

Ik probeerde weer een leuke foto van ons tweetjes te maken maar Fay keek alleen maar boos of trok gekke bekken. Deze is dan nog de meest fatsoenlijke haha. Een half lachje ofzo 😉

img_6861

Aangezien Janske en haar gezin er ook op hetzelfde moment waren gingen we gezellig met beide gezinnen de fruittuin rond.

img_6884

’s Avonds was mijn man op pad met een vriend en kon ik de eerste buglesvultip maken. In totaal maak ik er drie en deze komen allemaal op mijn social media. En heel misschien ook nog wel in een verzamelblogje als jullie dat leuk vinden.

Verder heb ik de rest van de avond lekker series gekeken en genoten van de rust in huis. Vandaag start ik de dag met een uur fitness en hebben we vanavond een gezellige buffet ter ere van mijn vele afvallen!

Ik wens jullie een fijne zonnige dag toe!

22 reacties op “Eigenwijs de week door #19 | appels, baby knuffelen en sporten!

Reageren is niet mogelijk.