Eigenwijs de week door #18 | Cakesmash en 10.000 stappen

eigenwijs-de-week-door

Oeps. Ik heb afgelopen week echt enorm weinig foto’s gemaakt. Nou ja, afgezien van de cakesmash die ik dinsdag had. Dus dit keer iets meer tekst en iets minder foto’s. Maar dat maak ik volgende week wel weer goed. Plus vorige week had ik natuurlijk wel heel veel foto’s dus alles valt in het niet vergeleken daarmee.

Overigens zit de zaterdagavond er sowieso niet bij. Dit omdat we naar Die Heise Bierfesten gingen en die foto’s ten eerste niet door de sensuur heen kwamen maar ook omdat ik echt geen zin had om na dat feestje nog aan dit artikel te werken 😉

IMG_6223

Vorige week zondag gebruikte ik de ochtend om de zwangerschapsfoto’s die ik gemaakt had van Monique te bewerken. Ik vind dat minstens zo leuk als ze maken dus ik genoot er echt van. Terwijl ik daarmee bezig was speelde Fay in haar tent en mocht ze een bakje chips.

IMG_6246

’s Middags hadden we een babyborrel en aangezien Fay niet geslapen had die middag verwachtten we weer snel weg te zijn. Maar uiteindelijk waren we een van de laatste die weggingen. We hebben heerlijk genoten van het weer, ons knappe meisje, het eten en ook de Texelse biertjes.

IMG_6269

Wat we maandag deden weet ik eigenlijk niet eens meer. Meestal zie ik dat aan de foto’s maar dit is de enige foto die ik maakte. We zijn dus sowieso boodschappen gaan doen haha.

IMG_8941

Op dinsdagochtend had ik eerst een cakesmash bij mijn naamgenootje. Ik ken haar van de middelbare school en zij heet zowel van voor als achter precies hetzelfde als ik. Tenminste, qua meisjesnamen. Want we zijn nu beide getrouwd dus heten nu anders. Maar ze had me dus gevraagd om een cakesmash te doen met haar bijna jarige dochtertje Jade.

Jade 1 jaar-2

Jade is echt een pracht kindje en ondanks dat ze pas heel laat begon met lachen tijdens de sessie heb ik echt prachtfoto’s gemaakt, al zeg ik het zelf. Ik maakte ook deze uitnodiging voor hen (wel een dag of twee later haha, maar zo kun je in ieder geval een aantal foto’s zien die ik maakte). In de lege vakjes staat dan de datum, tijd, etc.

IMG_9211

Na de fotoshoot reed ik naar De Herdgang. Dat is het trainingscomplex van PSV. Mijn moeder was daar ook met mijn dochter en die vond het daar maar al te leuk. Echt veel heeft ze niet gezien van de training, maar het was een leuk uitje. Normaal zouden we gewacht hebben tot het einde zodat we foto’s konden maken. Maar de internationals waren er niet. Dus dat is iets voor een volgende keer.

Naderhand gingen we bij de Philips Fruittuinen lekker lunchen, maar we hadden zo’n honger dat ik ook daar weer vergat foto’s te maken. Ik had in ieder geval een lekker club sandwich, mijn moeder een wrap met kip en Fay een pannenkoek met appel.

IMG_6310

De woensdag was het weer oma dag en dat betekende dat ik onze kleine dame al vroeg naar Eindhoven bracht. Ze wilde niet herkend worden snap je, dus vandaar de pet en zonnebril.

IMG_6327

Ik reed daarna door naar de SportCity, het was de eerste keer sinds jaren dat ik weer een sportschool binnen stapte. Maar met een goed doel. Die laatste kilo’s wil ik eraf knallen! En ik ben met hen dus een super fijne samenwerking aangegaan waardoor ik ook die gelegenheid heb.

IMG_6325

Eenmaal weer thuis maakte ik een lekkere couscous salade klaar, die schijnbaar erg geliefd was op Instagram want ik kreeg van alle kanten al vragen erover. Ik eet hem overigens ook vaak met kip in plaats van met garnalen en hij is ook te eten als avondeten ipv als lunch.

IMG_6336 (1)

Daarna nog even naar Eindhoven voor de Nike Outlet store al kon ik het niet laten ook even de H&M binnen te lopen voor sportkleding. Het verbaasde me echter dat al deze topjes en alle driekwart broeken die ik zag in de maten xs t/m l waren. Maat xl is schijnbaar al een plussize? Blijf het erg vreemd vinden. Gelukkig paste ik de L top gewoon, nu nog een driekwart sportbroek!

IMG_6346

En toen was het alweer 1 september! Donderdag dus. En daarbij hoort eigenlijk wel een klein overzicht. Nu plaatste ik de vrijdag al een ‘beste van augustus’ artikel waarbij ik vertelde over het bloggen in augustus maar ook mijn persoonlijke hoogtepunten die maand. Maar deze collage kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Mijn mooie kind met de vele gezichten ♥

Image (2)

Samen met mijn moeder en twee goede vriendinnen startten we die dag ook met Steptember. We zijn nog steeds op zoek naar donaties want ons doel hebben we nog niet gehaald. De 10.000 stappen haalden we die dag in ieder geval wel. Met gemak zelfs en een hele fijne ochtendwandeling door onze hei.

IMG_6380

Ook kwam het gewonnen jurkje binnen, ik had namelijk met een winactie meegedaan bij NietGroot en won! Super fijn want zo koos ik dit gave jurkje uit die Fay natuurlijk even aan opa en oma wilde laten zien.

IMG_6389

Vooral Bonito was erg blij met onze komst. Hij is stapelgek met mij maar nog gekker met Fay. Echt prachtig om te zien..

IMG_6398

Op vrijdag reden we in de ochtend even naar het dorp voor wat kleine boodschapjes. We wilden ook wat onderbroekjes kopen voor Fay maar vonden ze niet echt in haar kleine maatje. Dat word nog even doorzoeken dus. Die onderbroekjes zijn tegenwoordig wel nodig want het potje hierboven wordt intensief gebruikt, net als de wc!

IMG_6403

Ook moest de kaptafel weer naar beneden van Fay. Hij stond op haar kamer, maar daar speelt ze eigenlijk nooit. Het raakt wel vol hier beneden dus binnenkort de zolder maar eens opruimen zodat er weer dingen naar boven kunnen haha.

IMG_6405

Tijdens Fay haar slaapje maakte ik een lekkere watermeloen limonade. Hij ging vrij snel op bij mij, maar Fay vond hem toch niet zo lekker. Ze vindt watermeloen om te eten lekkerder zei ze haha. Later die middag/avond gingen we naar het gemeenschapshuis omdat daar het nieuwe Heise kookboek gepresenteerd werd. Een aantal gerechten die erin staan waren klaargemaakt en ik ga dat kookboek zeker kopen!

IMG_6421

Zaterdag reden we naar Appeltern voor de gelijknamige tuinen. We kwamen hier op uitnodiging en hebben echt een prachtige dag gehad. Het weer werkte natuurlijk enorm mee, maar het was ook gewoon enorm mooi. En onze kleine meid heeft zich flink vermaakt zo tussen alle bloemen en kabouters..

IMG_6464

Als je dus even lekker een dagje wilt wandelen en gelijk inspiratie op wilt doen, dan is dit zeker een aanrader. Maar ook hier komt nog een apart artikel over. Het is te mooi om ‘slechts’ in een weekoverzicht af te doen.

Zoals ik in de intro al aangaf gaan we dus vanavond naar Die Heise Bierfesten dus ik zou ook even mijn Instagram Stories bekijken. Ik heb het vermoeden dat er wel wat voorbij gaat komen haha. Ik tel even geen punten 😛

Fijne zondag!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

28 reacties

 1. Ellen op 4 september 2016 om 06:45

  Wat leuk die cakesmash zeg! Appeltern is ook een favoriet van mij. Dit jaar nog niet geweest, maar misschien in het vroege najaar nog een keer. Dan is het ook mooi.

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:13

   Oh ja dat lijkt me ook ontzettend mooi dan!

 2. MARIJKE op 4 september 2016 om 09:08

  Leuke foto’s weer! Jurkje van je dochter ziet er heel leuk uit. Ken het merk niet dus ga meteen even kijken. En wat zie je er trouwens goed uit zeg! Man wat ben je al veel afgevallen, zo knap!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:13

   Ahh dank je! Kende het merk ook niet, maar ben fan haha!

 3. Anita op 4 september 2016 om 10:09

  Fijn dat je mooi weer had bij de tuinen, gelukkig niet al te warm. Wij waren er toen het echt extreem warm was, niet echt handig! Oh en met het sporten en de stappen ga je straks als een speer richting je streefgewicht meis!!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:14

   Jaaa dat is de bedoeling! Vandaag weer naar de sportschool 🙂

 4. MetMirjam op 4 september 2016 om 10:16

  Echt super knap van Fay dat ze al zo goed op het potje en opde wc gaat!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:14

   Ja ben ook enorm trots 🙂

 5. Volgmama op 4 september 2016 om 10:23

  Ik ga je blog over de Appeltern in de gaten houden. Ben er nog nooit geweest.

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:14

   Was ook mijn eerste keer 🙂

 6. Alissa op 4 september 2016 om 10:50

  Wow! Looking good mama! En wat goed van Fay. Ik zie jullie snel <3

 7. Charlotte op 4 september 2016 om 10:59

  Ik ben wel benieuwd naar de foto’s van de bierfeesten haha 😉 En super knap dat Fay al zo goed bezig is met zindelijk worden, hier nog steeds niet helaas…

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:15

   Je zag er vast al een aantal voorbij komen..

 8. Anne-Marie op 4 september 2016 om 12:06

  C&A heeft ook leuke sportkleding, heb er van de week een mooie outfit gekocht in L (heb maat 44/46)

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:15

   Dank je voor de tip!

 9. Jodi - liefthuis op 4 september 2016 om 13:43

  Goed bezig hoor met sie stappen en de foto’s van Monique vond ik echt heel mooi

 10. ~ Inge ~ op 4 september 2016 om 13:44

  Wat een leuk fotoverslag! Appeltern ben ik nog nooit geweest, staat nog op mijn lijstje! En wat goed dat je bent gaan sporten…heel knap!! Zet ‘m op verder hè!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:16

   Dank je, ja Appeltern is toch wel een aanrader 🙂

 11. Monique op 4 september 2016 om 14:38

  Ik vind het nog best meevallen met het weinige aantal foto’s hoor! 🙂 Die uitnodiging is super geworden met de foto’s van de cakesmash. Veel plezier alvast vanavond!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:16

   Haha ja, het was op sommige dagen gewoon weinig tot niets, maar maakte het met andere dagen weer goed 😉

 12. Marieke op 4 september 2016 om 20:08

  Wat een heerlijke blog! En wat een supergaaf jurkje!!

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:16

   Ja he, ik MOEST hem gewoon hebben 😛

   • Marieke op 5 september 2016 om 14:33

    Hahaha dat herken ik wel 🙂

 13. Jessica op 4 september 2016 om 20:31

  Wat een leuke cake smash foto’s! En super goed van je 10.000 stappen op een dag, dit wordt in november weer een doel voor mij.

  • Nicole op 5 september 2016 om 07:17

   Ja het kwam opeens op mijn pad en aangezien er ook nog een goed doel aan zit deed ik het nu maar. Maar zal het zeker gaan herhalen!

 14. Cindy - levenalsmama.nl op 5 september 2016 om 10:20

  Dat gewonnen jurkje is erg gaaf! En ik vind zulke cakesmash foto’s ook altijd zo leuk. Bij Ninthe nooit gedaan, maar misschien dat ik dat bij Milas voor zijn 1e verjaardag t.z.t. ook wel ga doen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje