Eigenwijs de week door #18 | Cakesmash en 10.000 stappen

Oeps. Ik heb afgelopen week echt enorm weinig foto’s gemaakt. Nou ja, afgezien van de cakesmash die ik dinsdag had. Dus dit keer iets meer tekst en iets minder foto’s. Maar dat maak ik volgende week wel weer goed. Plus vorige week had ik natuurlijk wel heel veel foto’s dus alles valt in het niet vergeleken daarmee.

Overigens zit de zaterdagavond er sowieso niet bij. Dit omdat we naar Die Heise Bierfesten gingen en die foto’s ten eerste niet door de sensuur heen kwamen maar ook omdat ik echt geen zin had om na dat feestje nog aan dit artikel te werken 😉

IMG_6223

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Vorige week zondag gebruikte ik de ochtend om de zwangerschapsfoto’s die ik gemaakt had van Monique te bewerken. Ik vind dat minstens zo leuk als ze maken dus ik genoot er echt van. Terwijl ik daarmee bezig was speelde Fay in haar tent en mocht ze een bakje chips.

IMG_6246

’s Middags hadden we een babyborrel en aangezien Fay niet geslapen had die middag verwachtten we weer snel weg te zijn. Maar uiteindelijk waren we een van de laatste die weggingen. We hebben heerlijk genoten van het weer, ons knappe meisje, het eten en ook de Texelse biertjes.

IMG_6269

Wat we maandag deden weet ik eigenlijk niet eens meer. Meestal zie ik dat aan de foto’s maar dit is de enige foto die ik maakte. We zijn dus sowieso boodschappen gaan doen haha.

IMG_8941

Op dinsdagochtend had ik eerst een cakesmash bij mijn naamgenootje. Ik ken haar van de middelbare school en zij heet zowel van voor als achter precies hetzelfde als ik. Tenminste, qua meisjesnamen. Want we zijn nu beide getrouwd dus heten nu anders. Maar ze had me dus gevraagd om een cakesmash te doen met haar bijna jarige dochtertje Jade.

Jade 1 jaar-2

Jade is echt een pracht kindje en ondanks dat ze pas heel laat begon met lachen tijdens de sessie heb ik echt prachtfoto’s gemaakt, al zeg ik het zelf. Ik maakte ook deze uitnodiging voor hen (wel een dag of twee later haha, maar zo kun je in ieder geval een aantal foto’s zien die ik maakte). In de lege vakjes staat dan de datum, tijd, etc.

IMG_9211

Na de fotoshoot reed ik naar De Herdgang. Dat is het trainingscomplex van PSV. Mijn moeder was daar ook met mijn dochter en die vond het daar maar al te leuk. Echt veel heeft ze niet gezien van de training, maar het was een leuk uitje. Normaal zouden we gewacht hebben tot het einde zodat we foto’s konden maken. Maar de internationals waren er niet. Dus dat is iets voor een volgende keer.

Naderhand gingen we bij de Philips Fruittuinen lekker lunchen, maar we hadden zo’n honger dat ik ook daar weer vergat foto’s te maken. Ik had in ieder geval een lekker club sandwich, mijn moeder een wrap met kip en Fay een pannenkoek met appel.

IMG_6310

De woensdag was het weer oma dag en dat betekende dat ik onze kleine dame al vroeg naar Eindhoven bracht. Ze wilde niet herkend worden snap je, dus vandaar de pet en zonnebril.

IMG_6327

Ik reed daarna door naar de SportCity, het was de eerste keer sinds jaren dat ik weer een sportschool binnen stapte. Maar met een goed doel. Die laatste kilo’s wil ik eraf knallen! En ik ben met hen dus een super fijne samenwerking aangegaan waardoor ik ook die gelegenheid heb.

IMG_6325

Eenmaal weer thuis maakte ik een lekkere couscous salade klaar, die schijnbaar erg geliefd was op Instagram want ik kreeg van alle kanten al vragen erover. Ik eet hem overigens ook vaak met kip in plaats van met garnalen en hij is ook te eten als avondeten ipv als lunch.

IMG_6336 (1)

Daarna nog even naar Eindhoven voor de Nike Outlet store al kon ik het niet laten ook even de H&M binnen te lopen voor sportkleding. Het verbaasde me echter dat al deze topjes en alle driekwart broeken die ik zag in de maten xs t/m l waren. Maat xl is schijnbaar al een plussize? Blijf het erg vreemd vinden. Gelukkig paste ik de L top gewoon, nu nog een driekwart sportbroek!

IMG_6346

En toen was het alweer 1 september! Donderdag dus. En daarbij hoort eigenlijk wel een klein overzicht. Nu plaatste ik de vrijdag al een ‘beste van augustus’ artikel waarbij ik vertelde over het bloggen in augustus maar ook mijn persoonlijke hoogtepunten die maand. Maar deze collage kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Mijn mooie kind met de vele gezichten ♥

Image (2)

Samen met mijn moeder en twee goede vriendinnen startten we die dag ook met Steptember. We zijn nog steeds op zoek naar donaties want ons doel hebben we nog niet gehaald. De 10.000 stappen haalden we die dag in ieder geval wel. Met gemak zelfs en een hele fijne ochtendwandeling door onze hei.

IMG_6380

Ook kwam het gewonnen jurkje binnen, ik had namelijk met een winactie meegedaan bij NietGroot en won! Super fijn want zo koos ik dit gave jurkje uit die Fay natuurlijk even aan opa en oma wilde laten zien.

IMG_6389

Vooral Bonito was erg blij met onze komst. Hij is stapelgek met mij maar nog gekker met Fay. Echt prachtig om te zien..

IMG_6398

Op vrijdag reden we in de ochtend even naar het dorp voor wat kleine boodschapjes. We wilden ook wat onderbroekjes kopen voor Fay maar vonden ze niet echt in haar kleine maatje. Dat word nog even doorzoeken dus. Die onderbroekjes zijn tegenwoordig wel nodig want het potje hierboven wordt intensief gebruikt, net als de wc!

IMG_6403

Ook moest de kaptafel weer naar beneden van Fay. Hij stond op haar kamer, maar daar speelt ze eigenlijk nooit. Het raakt wel vol hier beneden dus binnenkort de zolder maar eens opruimen zodat er weer dingen naar boven kunnen haha.

IMG_6405

Tijdens Fay haar slaapje maakte ik een lekkere watermeloen limonade. Hij ging vrij snel op bij mij, maar Fay vond hem toch niet zo lekker. Ze vindt watermeloen om te eten lekkerder zei ze haha. Later die middag/avond gingen we naar het gemeenschapshuis omdat daar het nieuwe Heise kookboek gepresenteerd werd. Een aantal gerechten die erin staan waren klaargemaakt en ik ga dat kookboek zeker kopen!

IMG_6421

Zaterdag reden we naar Appeltern voor de gelijknamige tuinen. We kwamen hier op uitnodiging en hebben echt een prachtige dag gehad. Het weer werkte natuurlijk enorm mee, maar het was ook gewoon enorm mooi. En onze kleine meid heeft zich flink vermaakt zo tussen alle bloemen en kabouters..

IMG_6464

Als je dus even lekker een dagje wilt wandelen en gelijk inspiratie op wilt doen, dan is dit zeker een aanrader. Maar ook hier komt nog een apart artikel over. Het is te mooi om ‘slechts’ in een weekoverzicht af te doen.

Zoals ik in de intro al aangaf gaan we dus vanavond naar Die Heise Bierfesten dus ik zou ook even mijn Instagram Stories bekijken. Ik heb het vermoeden dat er wel wat voorbij gaat komen haha. Ik tel even geen punten 😛

Fijne zondag!

28 reacties op “Eigenwijs de week door #18 | Cakesmash en 10.000 stappen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *