Eigenwijs de week door #17 | Bad Moms & fotoshoot

Dit keer heb ik een extra lang weekoverzicht voor jullie omdat ik dus vorige week door mijn weekendje weg een aantal dagen niet erin had zitten. Ik begin dus met ons weekendje weg al laat ik echt maar een paar foto’s zien, want er komt natuurlijk nog een apart artikel over. En ik eindig op zaterdag, gisteren dus, met een zwangerschapsshoot. Want ik mocht Monique en haar gezin fotograferen!!

IMG_5736

Vorige week vrijdag ging ik dus samen met mijn man naar Scheveningen. Onze dochter bleef een paar dagen bij opa en oma logeren en wij knepen er dus samen even tussenuit haha. Fay had voor zichzelf bedacht dat papa en mama samen vrachtwagens gingen wassen (=werk van mijn man). Super grappig. De vooruitzichten waren overigens om te janken zoals je vorige week in het overzicht al kon zien. Maar achteraf viel het gelukkig wel mee!

IMG_5772

Nadat we waren ingecheckt en genoten hadden van ons uitzicht in het hotel (zeezicht) maakten we een wandeling op de boulevard (heen) en het strand (terug). Ondanks de bewolking was het wel redelijk warm en ook echt genieten..

IMG_5850

Die avond gingen we naar Tasty Comedy op de pier. Het was avondvullend en echt geweldig.

IMG_5879

De volgende dag werd ik in eerste instantie niet vrolijk wakker want ik had een hele pijnlijke nacht achter de rug. Maar toen ik de gordijnen opende en dit uitzicht zag klaarde mijn bui helemaal op. Wel moest ik echt medicatie gaan halen want de pijn was helaas nog niet weg. Maar zodra deze werkte ging het weer goed.

IMG_5895

We besloten om in het reuzenrad van Scheveningen te gaan, hij was die dag pas voor de 2e dag open. Best spannend dus, maar wel heel erg gaaf en een aanrader. Er komt nog een apart artikel over Scheveningen en alle bezienswaardigheden die wij hebben gezien/gedaan dus deze komt er zeker ook in!

IMG_5920

We hebben die dag ook bijna 20.000 stappen gezet door helemaal naar de haven te lopen. HASHTAG #lekkerkontje!

IMG_5941

’s Avonds gingen we naar de musical en wauw wauw wauw.. Echt prachtig!

IMG_5970De zondagochtend was er regen. Veel regen. Maar omdat ik geld moest pinnen ging ik toch, op een moment dat het droog was, naar buiten. Helaas voor mij hield ik het niet droog dus ik zat even later met vies nat geregend haar op de bank beneden in het hotel. Even Gillmore Girls kijken haha.

IMG_6093

Later die dag ging ik naar La Caldera/Utsukusy Schoonheid voor een fijne behandeling. Dit was echt een hemelse ervaring en ik vond het zó leuk om Ilona en Ellen te ontmoeten. Met Ilona heb ik altijd veel contact als het om de producten van Utsukusy gaat en het is dan zo leuk om elkaar eens echt te ontmoeten en spreken. En niet alleen via een beeldscherm.

IMG_5995

Ik ging natuurlijk niet met lege handen weg daar, want de actie van de Bijin Facial Cleanser Cream (die nog tot 1 september loopt) was er natuurlijk dus ik kocht twee tubes en ook de Onsen de Dogo. Deze kreeg ik tijdens de behandeling een paar keer en moest gewoon mee naar huis.

IMG_6008

Na weer een fijne wandeling en een lekker diner bij een tapaszaak sloten we af met een ijsje. Ik vroeg twee bolletjes maar het waren er eerder vier haha. Heb dan ook niet alles op 😉

IMG_6031

Op de maandag moesten we alweer naar huis. Wat vloog de tijd voorbij daar zeg. We wilden eigenlijk pas in de namiddag gaan maar omdat het toch regende besloten we al in de ochtend weg te gaan.

IMG_6043

Maar we waren wel weer ENORM blij om ons kleine grote meisje weer te zien. En zij ook met ons!

IMG_6063

Op dinsdag startte ik de dag met een heerlijke ochtendwandeling samen met de honden. Als je dit dan ziet dan mag ik ook erg blij zijn met de omgeving waar ik zelf woon! Dan heb ik niet zo’n heimwee naar de zee.

IMG_6071

Ook maakte ik (voor het eerst) vlechten in het haar van Fay. Het was redelijk gelukt al zeg ik het zelf!

IMG_6082

Het werd een lekker luier dag met veel waterpret maar ook een wandeling naar de koeien en het speeltuintje!

IMG_8649

Oh ja we kregen ook nog hoog bezoek hahaha!

IMG_6100

Op woensdag kwam mijn SPV-er weer langs na haar vakantie. En hadden we nog meer waterpret! Het leukste is natuurlijk om met de boot water uit het zwembad te halen en dan op de grond te gieten zodat er een plas komt waar je in kunt stampen… Haha!

IMG_6112

Ook besloot onze dame opeens dat ze geen luier meer om wilde.. Hoe dat verhaal verder gaat lees je binnenkort nog wel…

IMG_6185

Zodra mijn man thuis was van zijn werk pakte ik de auto en reed naar Huizen toe. Daar woont mijn lieve vriendinnetje Jennifer en samen gingen we naar Bad Moms. Ik had namelijk kaartjes gewonnen..

IMG_6120

Donderdag moest ik in de ochtend nog even broodjes halen maar in het gemeenschapshuis is dan ook het koffie uurtje. Ik moest dus ook even een bakkie doen daar haha.

IMG_6130

Vriendin Anita kwam weer gezellig langs en nadat we flink met Fay gespeeld hadden en zij zich vooral erg uitgesloofd had bij Anita werd ze wat moe. Dus #normalemoeder die ik ben, zette ik haar met de tablet op schoot neer en gaf haar een gezonde smoothie. Dat dan weer wel haha.

IMG_6132

Het was echt genieten in onze achtertuin. Vooral met de voetjes in het water!

IMG_6136

Fay vond het ook enorm interessant om net als ons met de voetjes erin te zitten.

IMG_6141

Nadat Anita weg was ging ik nog even naar mijn ouders toe. Daar werd ook nog een cadeau geleverd. Nog ter ere van mijn moeders 50e verjaardag. Een review van deze tuinposter INCLUSIEF WINACTIE zie je óók binnenkort nog langskomen!

IMG_6145

Niet alleen wij koelden af die dag trouwens. Ook de honden hadden even een bad nodig. Paste net trouwens!

IMG_6158

Vandaag had ik weer zo’n mooie lucht maar dan nog vroeger. We hadden namelijk vrijwel een slapeloze nacht gehad doordat de peuter niet kon slapen in de warmte. Uiteindelijk heeft zij wel goed geslapen maar wij dus niet.

IMG_6179

Ook moest ik die dag naar het UWV om de testen te bespreken die ik had gemaakt. Het waren testen voor persoonlijkheid, werkwaarden en competenties.

IMG_6171

Fay ging ondertussen bij mijn moeder lekker in het bubbelbad en het andere zwembad!

Image (1)

’s Avonds was het eindelijk weer een keer tijd om te BBQen.

IMG_6199

Dan was gisteren een dag waar ik ook erg naar uitkeek. Ik mocht namelijk de lieve Monique op de gevoelige plaat vastleggen en we deden dit op Strijp S.

IMG_6203

Onze beide dametjes hadden het echt enorm naar hun zin zo samen. Al vanaf de eerste minuut veranderden ze in jut en jul en waar je Lise zag daar was Fay maar ook andersom. Fay wilde ook op de foto en Lise wilde niet zonder Fay op de foto. Erg handig als je een gezinsfoto wilt maken haha.. Wel erg schattig! Overigens ben ik nog bezig met de foto’s van de zwangerschapsshoot zelf, qua uitzoeken en al. Dus daar nog niets van helaas..

IMG_6204

Lise had aan het einde een hoedje op en toen Fay dus haar pet zag in de auto wilde ze hem ook op. Ze wil normaal nooooit een pet op, maar ja Lise een hoed.. Dan Fay ook (zoiets).

IMG_6208

We gingen ook nog even naar Anita toe, waar Fay en Louie beide een wedstrijdje deden wie het meeste aandacht kreeg haha..

En dat was onze week alweer. Eentje met tropische temperaturen die ik niet vervloek maar ik geef wel eerlijk toe dat ik een paar graden minder wel iets lekkerder vind. Maar beter dit dan grijs grauw en regen! Ben heel benieuwd naar komende week, er staat nog niet veel op de planning!

Wat ga jij doen vandaag?

 

23 reacties op “Eigenwijs de week door #17 | Bad Moms & fotoshoot

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *