Eigenwijs de week door #16| lui en actief!

Wat was het weer een heerlijke wisselvallige week. Met zon, maar ook regen. Met luie dagen en hele actieve dagen. Ik maak dit overzicht al op donderdagavond en hoop op mijn “vakantie” adresje nog de laatste foto’s toe te kunnen voegen. Maar mocht je dus alleen de foto’s tot en met donderdag zien dan weet je hoe het komt: geen wifi. Haha. Ook mijn excuses voor de weinige foto’s. Normaal maak ik er veel meer, maar dit keer om een of andere reden niet. 

IMG_5532

De zondag was echt een geweldig gave dag. Maar aangezien ik die dag geplogd heb zal ik er niet veel over delen. De plog komt namelijk morgen online. Vergeet dus niet om terug te komen…

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_5609

Maandag ging ik gezellig met mijn moeder en dochter naar het zwembad. Het was erg rustig in het begin maar later kwamen er toch wel meer mensen.

IMG_5619

Toch was het niet druk te noemen en om 13uur ging ook nog eens het buitenbad open. Zo lekker was het!

IMG_5632

Mijn moeder maakte deze foto van ons en ik ben zo trots hierop. Nee ik heb niet het perfecte lichaam en ik ben zeker niet tevreden over hoe ik eruit zie. Maar ik lach weer. Ik durf weer mezelf te zijn en who cares hoe ik eruit zie. Het gaat om de quality time die ik hier heb met mijn mooie dochter. Dat is alles wat telt!

IMG_5643

Later die dag speelde Fay nog even in het zand bij opa en oma en daarna was de dag alweer om..

IMG_5650

Op dinsdag stond er al heel vroeg een pakketbezorger aan de deur. Ik had namelijk via Instagram meegedaan met een winactie en had gewonnen! Het was een verrassingspakket van Vivera, met allerlei vegetarische producten.

IMG_5657

We gingen die dag ook gezellig naar mijn oma waar we heerlijk in de tuin hebben gespeeld. Heerlijk met dit weer!

IMG_5666

Later probeerde ik al iets uit het Vivera pakket, namelijk de groene bonen burger. Ik hou normaliter helemaal niet van bonen, maar dit vond ik lekker 🙂

IMG_5671

Op woensdag ging Fay naar mijn schoonmoeder en kreeg ik een heerlijke latte macchiato.

IMG_5675

Verder heb ik die dag vooral veel artikelen geschreven voor mijn blog en sollicitatiebrieven. Ook zag ik dat het vooruitzicht voor dit weekend helemaal niet zo mooi was. Best balen als je een weekendje naar Scheveningen gaat!

IMG_5677

Voordat Fay werd thuisgebracht (wat een luxe dit keer zeg) fietste ik nog even naar mijn ouders om daar een vorkje mee te prikken!

IMG_5690

Donderdag was het weer zo’n mooi weer. Ik ging in de ochtend naar het UWV voor een afspraak maar later speelde Fay en ik met water.

IMG_5706

Toen we even naar de buurvrouw waren gelopen (denk dat we 10 minuten weg waren) waren de honden super blij toen ze ons weer zagen. Altijd zo fijn die begroeting!

IMG_5711

Jokie en Jet mochten overigens alleen maar kijken naar het zwembad, ze mochten er niet in. Flauw he!

Het lukt me niet om vanuit mijn “vakantie adres” meer foto’s te uploaden, alleen dit stukje tekst kostte me al veel pijn en moeite haha dus volgende week een langer overzicht! Ook leuk!

Hoe was jullie week?

23 reacties op “Eigenwijs de week door #16| lui en actief!

Reageren is niet mogelijk.