Eigenwijs de week door #15 | Bloggersdate, Sarah en mosselen

Wat begon de week toch lekker.. Zondag en maandag was het echt enorm zonnig en ook dinsdag heb ik nog een halve dag echt een beetje zomergevoel gehad. Helaas kwamen er daarna echt herfstachtige dagen tot vrijdagmiddag. Toch heb ik echt een geweldige week achter de rug en ik laat jullie graag zien waarom. 

IMG_8405

 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Wat was het zondag toch heerlijk weer. Een graad of 25, veel zon en af en toe bewolking. Aangezien ik de dag ervoor een nieuw budget outfit voor Fay had gekocht wilde ik die dag foto’s maken. Ik heb dit maar meteen in de ochtend gedaan, anders was het wel erg warm voor Fay in haar trui.

IMG_5268

Die middag vierden we de verjaardag van het dochtertje van mijn schoonzus. Ze werd één jaar. Fay vermaakte zich wel met de taart, de chipjes en de drieling die later ook nog kwam.

IMG_5287

Na de verjaardag kwamen mijn broertje en schoonzusje gezellig bij ons BBQen. We moesten ook nog een hoop dingen bespreken voor de thuiskomst van mijn ouders, zie verderop in dit overzicht. Eline, mijn schoonzusje, kwam met het goede idee om een ijsje te gaan halen.. Dat liet Fay zich geen twee keer zeggen!

Image (1)

Maandag was mijn moeder jarig. Ze werd 50!! Aangezien ze dus op vakantie was kon ik haar alleen via de telefoon feliciteren en maakte ik deze “poster” om op social media te zetten.

IMG_5308

Ook besloot ik om samen met Fay naar de kermis te gaan in Eindhoven. We gingen lekker met de trein wat veel scheelde in parkeerkosten haha. Fay vond het geweldig…

IMG_5318

Even later kwam tante Eline ook nog, wat een feest 🙂

IMG_8434

Na het eten was het nog zo’n goed weer dat ik heel graag op de hei (bij het keelven) foto’s wilde maken. Vorig jaar ging ik ook speciaal naar de hei in bloei (zie link) om foto’s te maken en ik wilde weer zulke mooie foto’s.

IMG_8458

Fay was lekker aan het dollen en ging heerlijk haar eigen weg. In het begin had ik nog zoiets van ‘sta eens stil’ haha, maar al snel wist ik.. Puurdere foto’s dan dit krijg je niet. Uiteindelijk kreeg ik ook de mooie foto’s “die ik wilde”, dus een geslaagde sessie.

IMG_8560

Dinsdagochtend was het ook nog even lekker weer en omdat ik graag wilde wandelen en Fay ook besloot ik weer naar het keelven te gaan. Ik nam mijn camera mee om de omgeving te fotograferen maar uiteindelijk was Fay toch weer het onderwerp omdat ze dit keer er zelfs voor wilde gaan zitten. Naast foto’s van Fay kwamen we ook Schotse Hooglanders tegen die ook maar al te graag model voor een minuut wilde zijn.

IMG_5355

Thuis nog even voordat de regen begon en niet meer stopte de honden buiten laten uitkuren.

IMG_5360

Die dag kwamen ook mijn gewonnen kaartjes voor de film Bad Moms binnen! Samen met mijn vriendinnetje Jennifer ga ik daar 24 augustus heen.. Jeeeeh!

IMG_5364

Oh ja, nog even een foto die ik graag wil delen. Deze is niet van vandaag, maar kreeg ik wel in mijn mailbox nadat ik op de Instagram van De Kleine Fabriek zag dat ze een foto van Fay hadden geplaatst. Ik wist wel dat die foto’s gemaakt waren, dat mocht ook van mij. Maar ik was het eigenlijk alweer vergeten.. Een leuke verrassing dus!

IMG_5376

En eindelijk was het dan woensdag! Wat had ik hiernaar uitgekeken. Anita (rechts) is al een tijd een vriendin van me en IJlien daar hebben zowel Anita als ik beide vrij veel contact mee. Maar ik had IJlien echter nog nooit in het echt gezien en IJlien was nog nooit naar de DM geweest in Duitsland. Dus we combineerde dat door gezellig met zijn drietjes naar Mönchengladbach te gaan voor shoppingcenter Minto en de DM!

IMG_5380

Nadat we de eerste winkel bezocht hadden besloten we dat het lunchtijd was. We gingen naar Back Werk, een aanrader van Anita, en terecht! Ik koos zelf voor een lekkere bagel met avocado en zongedroogde tomaatjes.

IMG_5396

Nadat we de hele Minto doorgelopen waren en een aantal winkels bekeken hadden (oa Reserved en Kiko) kwamen we eindelijk bij ons uiteindelijke doel.. De DM!! Voor mij was het de 3e keer, maar Anita is er bijna kind aan huis. Ze kon ons dus mooi wijzen op allerlei fijne producten. Waar ik wel van baalde was dat de Balea douchegel Suikerspin op was. Daar ging ik juist voor!

IMG_5399

Het plan was om naderhand sushi te gaan eten, maar toen we de sushi zagen besloten we toch iets anders te kiezen. Samen met Anita ging ik voor een Aziatisch gerecht en IJlien ging voor de burger. Dat is wel erg handig daar in het shoppingcenter; je hebt er een grote foodcourt waar je uit allerlei verschillende keukens kunt kiezen.

IMG_5402

Uiteindelijk was dit onze buit en daar komt binnenkort een shoplog van, zowel bij mij als bij Anita op de blog en bij IJlien op haar youtube kanaal!

IMG_5409

Op donderdag was dit de enige foto die ik maakte. We waren in de ochtend weer naar het koffie uurtje geweest, maakten een cadeau voor de jarige oma (die vrijdag weer thuis zou komen) en ruimden de boel op. Ook “verhuisden” we weer naar ons eigen huis en Fay vond dat stiekem wel erg fijn.

IMG_5413

Vrijdag was een hele drukke maar erg leuke dag. Mijn ouders kwamen namelijk terug van vakantie en om onze moeder te verrassen (ivm haar 50e verjaardag) besloten mijn broertje en ik om het huis en de tuin te versieren. Fay was uiteraard weer van grote hulp!

IMG_5433

Mijn moeder was erg verrast en vond het gelukkig ook erg leuk allemaal!!

IMG_5442

In de avond hadden we nog een aantal extra mensen uitgenodigd en een BBQ geregeld ter ere van mijn moeders verjaardag.

IMG_5452

Zaterdagochtend was de eerste keer sinds weken dat ik weer kon uitslapen tot half 9. En zodra ik wakker was keek ik ook meteen even de weekvlog van IJlien waarin ik samen met Anita een gastrol had haha. Wil je dus onze shoppingsessie zien dan moet je zeker even kijken..

IMG_5459

Mijn knappe dochter ging samen met haar vader naar mijn ouders toe om mee te helpen met wat dingen en ik ging lekker in mijn eentje boodschappen doen. Heerlijk vind ik dat tegenwoordig haha.

image (19)

’s Avonds gingen we heerlijk mosselen eten met negen man sterk. Het was namelijk onbeperkt mosselavond bij de Heidehof hier in het dorp. En dat is toch wel een soort van traditie geworden om daar heen te gaan. Een perfecte afsluiting van een leuke week!

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal uitgespookt?

31 reacties op “Eigenwijs de week door #15 | Bloggersdate, Sarah en mosselen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *