Eigenwijs de week door #12 | BBQ en veel zon

Oooh wat was het afgelopen week toch heerlijk! Ik ben Aruba gewend met temperaturen van 40 graden dus die 30-35 kon ik ook wel aan. Het enige nadeel vond ik de warmte in huis. We hebben een oud en slecht geïsoleerd huis en het was gewoon ook 30 graden binnen. Zelfs met rolluiken dicht. Maar we hebben een fijne week gehad en die laat ik graag zien!

IMG_4541

De zondag begon regenachtig. Ik ging nog wat extra vlees halen voor de BBQ die middag ter ere van mijn man zn verjaardag. Maar het zag er niet zo goed uit. Daar baalde ik wel van.

IMG_9979

Gelukkig was het droog op het moment dat de eerste gasten kwamen!

IMG_4546

En later was het zelfs zonnig en echt warm! Perfect dus voor de BBQ!

IMG_4570

Het was echt een hele fijne middag en avond zo samen. En dat terwijl we niet veel mensen hadden uitgenodigd.

IMG_4581

Op maandagochtend was ik al erg vroeg wakker en maakte ik weer een fijne wandeling met de honden.

IMG_4585

Fay ging in de ochtend weer lekker naar de peuterspeelzaal.

IMG_4594

Het was een relaxte dag waarbij ik een heerlijk hoekje in de schaduw had gecreëerd voor mezelf.

IMG_4597

Nadat Fay weer wakker was speelden we lekker samen in de tuin met water.

IMG_4617

Op dinsdagochtend moet ik naar het UWV. Ik zit sinds eind mei niet meer in de ziektewet (yes!) dus ben op zoek naar werk. En tot die tijd zit ik in de ww (of nou ja, ik heb 13 mnd ww maar hoop toch echt voor die tijd een baan te hebben). Ik kreeg te horen dat er best veel hulpmiddelen mogelijk zijn in mijn zoektocht naar een nieuwe baan en daar was ik wel blij mee!

IMG_4630

Tijdens de lunch at ik een heerlijke salade met garnalen en ansjovis. Niet iedereen kan dat waarderen maar dit is voor mij echt foodporn!

IMG_4639

’s Avonds maakte ik pasta en dat is iets wat Fay dan weer enorm lekker vindt. Ze at haar bordje meer dan leeg, zelfs de paprika die door de saus zat ging op. En ja deze ‘slechte’ moeder had natuurlijk een filmpje opgezet haha.

IMG_4669

De woensdag ging Fay naar mijn schoonmoeder waardoor ik lekker kon relaxen. Ik zat in het zwembad aan mijn blog te werken en series kijken.

IMG_4647

Ook maakte ik weer een heerlijke lunch voor mezelf, namelijk couscous met makreel, garnalen en wat groente. Yummmm!

IMG_4688

Toen ik Fay op ging halen zag ik dat het maar liefst 36 graden was buiten. Wauw.. ik wist dat het warm was, maar zo warm had ik niet verwacht!

IMG_4687

Nadat ik Fay had opgehaald reden we naar mijn ouders om daar gezellig te BBQen. Mijn broertje en schoonzusje waren net terug van vakantie dus was leuk hen weer te zien en spreken.

IMG_4719

Afgelopen donderdag was de laatste ochtend dat Fay naar de peuterspeelzaal ging, dit schooljaar tenminste. Daarom gingen ze met het klasje naar de speeltuin en kregen ze een ijsje. De ouders mochten ook gezellig mee komen.

IMG_4693

Daarna gingen Fay en ik naar het huis van mijn ouders waar ze eindelijk het dak aan het maken zijn!

IMG_4710

Toen het tijd werd om Fay in bed te leggen ging ik naar huis en daar zag ik dat de postbode een pakketje had gebracht. Mijn nieuwe Sketchers zijn binnen!! Daarover later meer..

IMG_4714

Na het middagdutje (van Fay) gingen we weer naar mijn ouders waar we mee mochten eten (weer BBQ) en Fay het water mocht uittesten van de nieuwe jacuzzi 😉

IMG_4722

En toen was het alweer vrijdag. Mijn vriendinnetje Anita had een afspraak in de buurt en vroeg of ze daarna naar ons mocht komen. Dat mag natuurlijk altijd, super gezellig vind ik. En Fay ook!

IMG_4724

Samen maakten we een heerlijke omelet. En alle lof voor Anita aangezien zij hem omgedraaid heeft in de pan haha.

IMG_4727

Fay heeft de laatste dagen haar Playmobil 123 weer ontdekt en is onafscheidelijk.

housewarming

Die avond hadden we een housewarming bij mijn broertje en schoonzusje. Aangezien hun appartement te klein is voor zoveel volk gingen we in de gezamenlijke tuin zitten. Super gezellig was het!

hand in hand

Fay vermaakte zich ook prima met haar nieuwe vriendje en vriendinnetje. En zij hielpen Fay overal mee. Super lief!

IMG_4749

Gisteren hadden we een redelijke lamdag. Eigenlijk hebben we tot een uur of 11 niet veel gedaan behalve beetje hangen thuis. Maar om 11 uur fietsten we weer een keer naar de Wouterbergen en dat vond Fay natuurlijk wel leuk.

IMG_4759

Er waren dit keer nog meer lammetjes en ook nog kleinere. Zo schattig! Nadat we daar een tijd hebben rond gelopen fietsten we weer terug naar huis, gingen we lunchen en brachten we Fay naar bed. Na haar slaapje fietste ik naar mijn ouders toe. Mijn man was daar al omdat hij mijn vader ging helpen. Maar Fay was uit bed gevallen en dus helemaal niet in haar hum. Toen ze ook nog geen ijsje kreeg was het hek van de dam.

IMG_4762

Het was dus de rest van de dag vooral een ‘ik hang het liefste bij mama’ dag. Gelukkig kon ze soms ook nog lachen haha. Wel kon ik een ei op haar buik bakken van de hitte, zo erg gloeide hij. Dus hoop dat ze niks onder de leden heeft.

Hoe is jouw week geweest?

22 reacties op “Eigenwijs de week door #12 | BBQ en veel zon

Reageren is niet mogelijk.