Eigenwijs de week door #10 | Mijlpaal!

Hiep hiep hoera! We hebben een mijlpaal bereikt hoor, er zijn maar liefst tien weekoverzichten online gekomen. Na elkaar! En vooral dat laatste is een heuglijk feit. Want volgens mij hield ik het nooit eerder vol om elke week een weekoverzicht te delen. But I did it. En ik ben eigenlijk best trots op mezelf. Gewoon omdat ik dus zelf ook vind dat mijn week boeiend genoeg is om te delen. En aan de bezoekersaantallen te zien vinden jullie het ook een leuk item! Dus we gaan gewoon door voor de volgende mijlpaal: 25! 

IMG_4037

Op zondag begon de dag goed: we mochten uitslapen plus de zon scheen. Daarom beloonde we Fay met een wandeling met de honden. Hier is ze trouwens aan het tanken, haha.

IMG_4045

Verder was het niet een hele boeiende dag. We hebben wat spelletjes gespeeld en toen Fay in bed lag keek mn man Formule 1 en ik GossipGirl. Deze quote plaatste ik op Instagram en heeft veel te maken met mn afvalrace.

IMG_4049

’s Avonds maakten we van het Flammkuchen deeg die in de Foodybox zat een pizza en Fay mocht meehelpen. Het was heerlijk, al heb ik zelf maar een heel klein stukje op en daarnaast nog vis gegeten. Ja wat een combinatie 😛

IMG_4055

Op maandag maakte ik eigenlijk amper foto’s en stiekem weet ik ook echt niet meer wat ik gedaan heb. Ja ik probeerde deze mudd mask uit die in mijn EPIC pakketje zat. Zal ik daar nog een review over schrijven of geloven jullie het wel?

pakketjes

 

Op dinsdag ochtend deed ik wat kleine boodschapjes. Lekker in mijn uppie, want mijn man is deze week in de ochtenden thuis. Ik verstuurde drie boeken en een cd naar gelukkige winnaars. Iets wat ik normaal liever overlaat aan de bedrijven die de producten weggeven, maar af en toe kan dat prima.

IMG_4073

Fay had haar speelvriendje trouwens ook gevonden die dag. Wie doet er nou wie na?

IMG_4066

Die avond at ik lekker makkelijk, ik had namelijk nog Turkse pilaf in de vriezer dus deze ontdooide ik en om het nog iets pittiger te maken gooide ik er wat tabasco doorheen. Dit keer ging ik voor groen omdat het gerecht zelf al pittig genoeg is.

IMG_4130

Op woensdag gingen we naar… De Efteling! De vierde keer voor mij sinds ik mijn abonnement heb en dat in 2 maanden tijd. Dus ik haal dat abonnement er wel uit hoor in een jaar tijd haha.

IMG_4120

Mijn moeder was dit keer ook mee en dat vond Fay zo leuk. Hier zitten we trouwens bij de voorstelling van ‘De Sprookjesboom’ in het Sprookjesbos. Fay heeft hem al gezien, maar vindt hem zooooo leuk!

IMG_4148

Dit keer vergat ik mijn selfiestick niet.. al heb ik er maar één foto mee gemaakt.. Maar wel een hele leuke al zeg ik het zelf! De kleine meid was dit keer trouwens zo moe dat ze op de terugweg in slaap viel. Iets wat normaal eigenlijk niet gebeurd.

IMG_4157

Op donderdag brachten we Fay samen naar de PSZ. Dit omdat we even een gesprekje hadden met de juf. Ik was zo benieuwd hoe Fay het nou eigenlijk doet op school. Hoorden we dat ze op school eigenlijk amper praat.. En dat terwijl ze thuis haar mond bijna nooit houd haha.

IMG_4163

Na schooltijd ging ik voor het eerst samen met Fay iets bakken. Ik wil dit al een lange tijd maar in verband met de #mamachallenge2016 waar ik aan mee doe nu toch maar echt gedaan. Dit is dus een klein voorproefje, komende week zal het uiteindelijk artikel verschijnen 😉

IMG_4185

Al kun je denk ik wel raden wat we gemaakt hebben denk ik!

IMG_4189

Die avond ging ik nog even naar mijn ouders omdat ik mijn vader meehelp met zijn nieuwe website. Op de terugweg zag ik deze mooie lucht tussen de huizen hoor.

image (12)

Vrijdagochtend ging ik weer even naar mijn vader om aan zijn site te werken. Het wordt een site vol met reisverslagen. Tot nu toe staat alleen de korte reis naar Amerika erop die hij met zijn zoon maakte, maar er komt nog veel meer.

IMG_4197

Daarna brachten we mijn man naar zijn werk omdat ik nog een pakketje moest halen en wat boodschappen moest doen. Fay deed tjoetjoewa helemaal in haar eentje. Zo zonder aanleiding of muziek.. Heel knap hoor!

IMG_4199

Het ophalen van het pakketje was bij de Intersport in ons dorp en daar zag ik deze leuke Vans. Ik twijfelde heel erg om de roze.. was wel echt heel fel. Uiteindelijk maar niet gekocht want ben bang dat ik het met te weinig dingen kan dragen..

IMG_4205

Fay en ik waren overigens gevallen samen. Ik liep samen met Fay hand in hand een winkel uit en zwikte door mijn enkel. Ik liet Fay direct los maar zij liet mij niet los. Daardoor viel ik niet alleen maar nam ik haar mee. Ik zag haar vallen op haar gezicht en voelde me meteen de allerslechtste moeder die er is. Gelukkig bleek ze zichzelf toch op haar handen te hebben opgevangen en heeft ze met haar gezicht de stoep net niet geraakt. Zij hield er dus alleen maar schrik aan over en een geschaafde vinger. Bij mij was mijn knie kapot en mijn enkel heeft nog 2 dagen flink pijn gedaan.

IMG_4206

Later was het weer tijd om mijn man op te halen bij zijn werk en toen we dit keer even moesten wachten was dat echt niet erg met dit lekkere weer!

image (7)

En dan de laatste dag van het overzicht. De zaterdag. Deze begon lekker lui met tv kijken op bed maar al snel moesten we toch actief worden. Samen boodschappen doen is meestal wel een vaste prik. Fay helpt graag mee, vandaar dat ze in het karretje staat.

image (9)

Daarna gingen we naar mijn schoonouders want die waren de dag ervoor 39 jaar getrouwd. Mijn schoonmoeder en schoonzusje maakte deze vlechten bij Fay en ik maakte Fay 😛 Vind dit zo’n leuke foto. Echt zoals ze is!

image (13)

Fay heeft nog even geslapen bij opa en oma en daarna wilde ze toch echt opa meehelpen met de fiets maken. Wat kan ze dat toch al goed he 😉

image (10)

Later die dag gingen we met de schoonfamilie uit eten. We hadden Fay naar mijn ouders gebracht omdat we wisten dat ze het niet zo lang vol zou houden op een stoel aan tafel. En het was niet echt een restaurant waar ze zo rond kon lopen. Ik heb echt heeeeeeerlijk gegeten en flink genoten van deze Tenderloin.

image (11)

Als toetje nam ik een cheesecake. Je snapt wel dat ik dus die avond geen punten heb geteld he hahahaha.

En nu zit ik lekker dit blogje te typen, ga ik dadelijk nog even de maandag en dinsdag proberen te schrijven want morgen zal ik niet echt tijd hebben denk ik. We hebben namelijk een event in Amsterdam dus dat gaat ons de hele dag kosten aangezien de heen- en terugreis al 4 uur zal duren in totaal. Maar het zal het denk ik wel waard zijn, het is in het Vondelpark en dat lijkt me echt super leuk…

Hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen week?

11 reacties op “Eigenwijs de week door #10 | Mijlpaal!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *