Eigenwijs de week door #1 | Druk, gezellig weekje

eigenwijs-de-week-door-collage

Ik houd van weekoverzichten en ik houd van foto’s. Ik bekijk ze vrijwel altijd op andere blogs en heb zelf ook al verschillende rubrieken gehad waarin ik dmv foto’s vertelde over onze week en/of maand. Zo had ik in het eerste jaar ‘Eigenwijsjes dagboek’, vorig jaar ‘Eigenwijsjes weekoverzicht’, maar ook ‘mijn 9 favoriete Instagram foto’s’. Al heeft die laatste het maar 2 maanden volgehouden haha. Misschien moet ik met die laatste toch ook maar weer eens wat doen, of volgen jullie me allemaal al op Instagram? Maar goed, even to the point. Ik start gewoon opnieuw met zo’n rubriek. Omdat het altijd leuk is om in andermans leven te kijken. 

IMG_2099 (1)

Op zondag gingen wij onder andere naar de kofferbakmarkt bij ons in het dorp. Je kon in de shoplog al lezen wat we er allemaal gekocht hadden. Ook kon je deze bierfiets al zien, maar ik wilde hem toch nog even extra uitlichten. Het is namelijk zo’n geniaal en handig ding! Home made. Verder plaatste ik de volgende quote op Instagram:

IMG_2100

Dit omdat je het volgens sommige mensen gewoon nooit goed kunt doen. Ga je linksom dan hebben ze commentaar, maar rechtsom ook. Daarom kun je gewoon beter doen wat jou gelukkig maakt. Ik heb me altijd druk gemaakt om wat anderen van me vonden en vond het vreselijk als er achter mijn rug om gepraat werd. Maar dat blijft toch wel. Zolang jaloezie bestaat, zolang mensen denken dat hun waarheid DE waarheid is… Je kunt het toch nooit goed doen.

driewieler

Maandag belde de cardioloog me om de uitslag van de holter te bespreken, maar er viel niets te bespreken. Alles was gewoon goed. Dat betekent dat we nu officieel van de cardioloog af zijn wat betreft het hart van Fay. Ik ben er super blij mee want het is nu echt afgerond! Geen controles meer, niet bang zijn dat er iets gemist is, want alle controles zijn nu gedaan en er is niets afwijkends meer te zien. Hiep hiep hoera!

oma en fay

Die dag zijn we ook lekker ‘gefietst’ naar mijn moeder toe. Fay op haar driewieler en mama erachter. Aangezien wij zo’n kleine dame hebben kan ze nog steeds niet goed bij de trappers en heeft ze dus nog steeds niet leren ‘fietsen’. Dus als iemand tips heeft om ervoor te zorgen dat ze er wel bij kan? Maar goed, bij oma is het altijd leuk en gezellig. Vooral omdat ze dan mag meehelpen met de kippen en vissen eten geven en omdat ze lekker kan rommelen in de tuin. Bijvoorbeeld onkruid eruit trekken enzo. Wij hebben alleen maar tegels in onze tuin dus daar kan het niet.

hiep hiep

Op dinsdag hadden we een geweldige date op de planning. Met maar liefst vier andere blogmama’s en hun kroost. Wij zitten gezellig samen in een app groepje en komen allemaal uit Brabant en Limburg dus proberen we eens in de zoveel tijd af te spreken. Het is helaas nog nooit gelukt om er werkelijk ALLEMAAL bij te zijn, maar ooit komt dat moment…

mascara niezen

Ik plogde die dag en maakte daarbij dus ook deze foto. Dit omdat ik net mascara had opgedaan en toen moest niezen. Tsjah dan krijg je dit resultaat. Nog even vlug bij moeten werken want zo kan ik de deur natuurlijk niet uit haha. Morgen komt overigens de plog online van deze geweldig leuke dag, dus kom gerust weer langs!

IMG_2194

Op woensdag moest ik op controle bij de KNO arts in verband met mijn keelamandelen die eruit gehaald zijn. De afspraak was erg vroeg, namelijk om 8.20 uur dus daarom brachten Fay en ik eerst mijn man naar zijn werk en reden we daarna direct door. We hebben langer in de wachtruimte gezeten dan dat we bij de arts binnen waren maar dat is alleen maar een goed teken. Alles zag er super goed uit, hopelijk is het slaaponderzoek binnenkort ook zo positief.

IMG_2205

Omdat we toch vlakbij mijn schoonmoeder waren besloten we om daarheen te gaan. Het nichtje van Fay was er ook want woensdag is altijd een oppasdag voor mijn schoonmoeder. Met zijn viertjes liepen we naar het verzorgingstehuis van de overgrootmoeder en daar maakte ik bovenstaande foto. Fay en haar oma, wat een mooi plaatje!

IMG_2270

Donderdag gingen we met ons gezinnetje en een vriendin naar de Efteling. Ik had de avond ervoor een abonnement aangevraagd en voor Bart een los kaartje gekocht met de Albert Heijn korting. Momenteel is er nog (tot 17 mei) een actie waarbij de eerste drie maanden €8,- kosten in plaats van €15,50 wanneer je maandelijks betaald. We hebben echt een top dag gehad en omdat ik niet kon kiezen welke foto’s ik wilde plaatsen doe ik deze collage maar. Fay haar favoriet was denk ik wel de Carnaval en de sprookjesboom.

eigenwijs de week door

Gisteren (vrijdag dus) maakte ik samen met de honden vroeg in de ochtend een wandeling. Ik geniet altijd zo van dit soort plaatjes. Het was al best warm dus de winterjas die ik aanhad was al snel helemaal open en op het einde zelfs uit haha.

IMG_2273

Rond 11 uur werd mijn dochter opgehaald door haar opa en oma en ging ze mee naar de aardbeienboerderij in Gemert. Dit betekende dat ik lekker in de tuin kon gaan zitten met een boek erbij. Natuurlijk wel even smeren want ik wil niet zo rood als een kreeft worden. Ik vind die geur ook altijd zo lekker. Doet me denken aan alle vakanties die ik heb gehad en mijn tijd op Aruba. De geur brengt me weer helemaal terug. Ik heb in ieder geval flink genoten van die paar uurtjes alleen…

Hoe was jouw week?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

24 reacties

 1. Charlotte op 7 mei 2016 om 07:54

  Leuk dat je weer weekoverzichten gat plaatsen! En super fijn dat jullie nu van de cardioloog af zijn! Dat mag gevierd worden!

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:06

   Hebben het gisteren goed gevierd, of was dat om iets anders? Haha..

 2. MamavdDag op 7 mei 2016 om 08:26

  Leuke activiteiten en mooie foto’s! Ik ben trouwens ook erg fan van die quote dat je inderdaad gewoon moet doen en laten wat je zelf wilt. People will talk anyways. Gewoon gelukkig zijn 😉

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:06

   Haha ja juist.. gewoon gelukkig zijn!

 3. Bregje op 7 mei 2016 om 09:02

  Wat een leuk overzicht! Ben benieuwd naar de plog! En wat lijkt Fay op haar oma!

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:06

   Welke van de twee? 🙂

   • Bregje op 9 mei 2016 om 07:30

    Huh ik snap je niet?

    • Nicole op 9 mei 2016 om 07:35

     Je zegt dat ze op oma lijkt en er staan 2 oma’s in het overzicht 😉 Dus op welke van de twee vind je haar lijken?

     • Bregje op 9 mei 2016 om 07:36

      Oh zo haha, de moeder van Bart bedoel ik! 4. Fleur op 7 mei 2016 om 09:06

  Leuk die bier-bakfiets! Zelfs organiseer ik een BakfietsSale (29 mei, Leiden). Een kofferbakmarkt, maar dan verkoopt iedereen zijn spullen uit de bakfiets.
  Helaas mogen we er geen dranken verkopen, anders had ik hem zeker uitgenodigd!
  Hoe mijn week was, lees je morgen op mijn blog ?

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:07

   Oh dat is jammer dat het niet mag..

 5. Judith op 7 mei 2016 om 09:17

  Wat leuk zo een weekoverzicht! Ik wil ook altijd nog steeds doen, naar mijn weken zijn gewoon niet zo heel boeiend!! Fay is een popje, blij alles nu goed is. Bij de trappers komt ze snel genoeg!

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:07

   Haha ik ben natuurlijk ook in een hele boeiende week gestart.. Hopelijk blijft het de komende tijd leuk. Moet de zon wel meewerken 😛

 6. Tineke op 7 mei 2016 om 10:05

  Haha dat met die mascara gebeurd mij ook heel vaak. Maar wat een opluchting dat jullie niet meer met Fay op controle hoeven.
  Liefs

 7. Merel op 7 mei 2016 om 13:26

  Gelukkig hoeven jullie niet meer naar de cardioloog! Gefeliciteerd!

  Mooie quote van instagram en wat woon je in een mooie omgeving. Leuk om te zien en lezen.

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:08

   Ja ik ben ook dol op onze omgeving haha..

 8. Birgit op 7 mei 2016 om 13:55

  Wat een leuk weekoverzicht! En die mascarafoto, hahaha.
  Ik hou er ook altijd zo van om foto’s van anderen te bekijken.

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:09

   Ja heerlijk he, in iemand anders zn leven neuzen 😉

 9. MetMirjam op 7 mei 2016 om 13:59

  Wat een fijne week! Zeker met het nieuws van de cardioloog, super hoor! Ik vind weekoverzichten ook altijd zo leuk im te lezen 🙂

 10. Anita op 7 mei 2016 om 17:25

  Wat een heerlijke en gezellige week. Ook fijn dat beide uitslagen goed waren en nu duimen voor het slaaponderzoek!! Ik heb hetzelfde hoedje thuis liggen, wat toevallig 🙂

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:09

   Haha binnenkort keer twinning dan 😉

 11. Frederique op 7 mei 2016 om 19:10

  Wat goed zeg dat jullie van de cardioloog af zijn. Hiep hiep daarvoor! (en wat een cool ding die bierfiets!)

  • Nicole op 9 mei 2016 om 07:09

   Ja zou willen dat het mijn fiets was 😛

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje