Eigenwijs de week door: bios, fotoshoot en hilarisch dagje met de meiden!

Afgelopen week was aan de ene kant vrij rustig, maar aan de andere kant stonden er ook een aantal leuke dingen op de planning. Dit keer gingen de plannen ook allemaal door dus daar was ik uiteraard erg blij mee! Kijk je gezellig mee naar een week waarin ik naar de bioscoop ging met mijn bijna kleuter, een lifestyle fotoshoot had hier in huis en een “mommy’s day out” had met mijn blogvriendinnetjes?

Sunday lazy sunday

Doorgaans ben ik wel actief op zondagen. Maar vorige week was het echt zo’n lazy sunday. Dat kwam ook wel een beetje omdat mijn man weg was met de Carnavalsvereniging en ik eigenlijk nog niet helemaal beter was. Toch ben ik met mijn kinderen even de deur uit gegaan. Al was het maar voor een korte wandeling naar mijn ouders toe.

Ik had voor Milo deze leuke kinderwagen hanger opgehangen van Deem Design (die zat in de hippe doos) maar hij trok hem er telkens af.

Een nieuwe start

Zoals je wellicht ook in mijn artikel van gisteren hebt kunnen lezen ben ik weer helemaal terug op de gezonde tour. De afgelopen maanden vond ik het telkens erg moeilijk om de juiste mindset te vinden maar ik heb hem gevonden hoor! Het gaat ook best goed met afvallen en dat komt onder andere door lekkere gerechten als deze:

Deze lekkere salade met bloemkoolrijst, gekruide kip, broccoli en paprika nam ik mee naar het werk. Hmmmm gezond eten kan zo lekker zijn!

Samen spelen

Op de dinsdag bleven we lekker een dagje thuis. Ik had helemaal geen zin om erop uit te gaan met beide kinderen. Ik was nog steeds aan het bijkomen van het ziek zijn en weer een hele dag hard werken. Dus we rommelden thuis wat aan en de kinderen speelden lekker samen.

Of ja, Milo kan natuurlijk nog niet echt spelen.. Maar Fay speelde wel met hem. Gezellig samen met Elmo en boekjes voorlezen natuurlijk.

Naar de bioscoop!

Ik wilde het al een tijdje, maar woensdag was het eindelijk zover: samen met mijn bijna kleuter naar de bioscoop. Mijn man kwam met het idee en daar was ik erg blij mee. De film Love Cruise van K3 draait namelijk in de bioscoop al sinds december en aangezien Fay een echte K3 fan is moesten we daar natuurlijk naartoe. In eerste instantie leek het erop alsof we alleen in het kleine zaaltje zaten, maar uiteindelijk waren we met 8 mensen. Bijna een prive bioscoop dus 😉

Koken met Marley Spoon

Een aantal van mijn blogcollega’s mochten Marley Spoon uitproberen. Ik heb dat ook wel eens gedaan, maar vond het niet echt geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Zij vertelden echter dat het inmiddels wel geschikt is en omdat ze een kortingscode hadden heb ik toch weer zelf een box besteld. Je kunt tegenwoordig zelf kiezen uit een stuk of 10 gerechten en ik koos de in mijn ogen lekkerste uit. We aten onder andere deze lekkere risotto met scampi’s.

Lifestyle fotoshoot

Op vrijdag kwam Femke van Femke van Houts fotografie bij ons thuis om foto’s te maken van de kindjes (en een paar met mij erbij). Elk jaar rondom Fay haar verjaardag laat ik foto’s van haar maken en dus zo ook deze keer. Ik vind dat een leuke traditie en nu ook erg leuk om er dan ook een aantal met Milo erbij te hebben. Bij een lifestyle shoot laat je de kinderen vooral hun eigen gang gaan en daarbij krijg je dus ook geen geforceerde kiekjes. Natuurlijk probeer je ze wel in een situatie te zetten die leuk is om te fotograferen. Maar het zijn geen stijve foto’s van “en nu lachen, en nu in de camera kijken”.

Zoals je ziet is hierboven Fay lekker aan het voorlezen. Het was echt een leuke shoot om mee te maken, beide kinderen waren zo vrolijk en heerlijk ongedwongen. Ja dit ga ik vaker laten doen!

Best day!!

En dan gisteren.. De reden dat dit weekoverzicht later online kwam dan normaal. Echt the best day! Een heerlijk dagje met mijn lieve blogvriendinnetjes uit het zuiden in Roermond. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe gaaf dat was en hoeveel lol ik heb gehad…

We waren met acht man (tenminste op 1 moment waren we daadwerkelijk met acht) en we hebben gegeten, gedronken, gelachen, gekletst, gelachen, gedronken, gegeten, foto’s gemaakt, gelachen, gedronken.. of ja en gegeten en gelachen!

Ik was rond 22.15 thuis en ben daarna nog doorgelopen naar de prinsenreceptie van het Carnaval en dat was me toch een potje gezellig! Geloof dat ik om half 4 mn bed in rolde… Oeps!

Houd mijn social media en YouTube kanaal maar in de gaten voor meer foto’s en filmpjes..

6 reacties op “Eigenwijs de week door: bios, fotoshoot en hilarisch dagje met de meiden!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *