Eigenwijs de week door: herfstvakantie!

Wat hebben jullie vorige keer fijn gereageerd op mijn weekoverzicht! Daarom maak ik met veel liefde weer een nieuw overzicht. Dit keer over onze herfstvakantie. Want alhoewel het grootste gedeelte van Nederland komende week pas vakantie heeft, hebben wij hem al achter de rug. Een hele zonnige week overigens. We hadden niets te klagen in ieder geval…

Vijfentachtig jaar

Vorige week zondag werd mijn oma 85 jaar. Aangezien dat echt een leeftijd is om te vieren zijn we met de familie naar WiroWok in Eindhoven gegaan. Dat is zo’n all you can eat wok restaurant waar ze heerlijk eten hebben van de wok, de grillplaat en nog veel meer. We waren met een grote groep, ik geloof 20 man inclusief kinderen. Heel erg gezellig want normaal zien we elkaar niet zoveel. Tenminste, ik zie mijn neef en nicht vrijwel nooit. Dus super leuk om ze weer gezien en gesproken te hebben. Gelukkig is er wel social media waardoor ik mijn nicht in ieder geval nog in de gaten kan houden haha.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Interview oude bazin

Op maandag had mijn man een vrije dag genomen zodat hij lekker in huis kon rommelen. Ik had weer een werkdag wat dit keer inhield dat ik naar mijn oude bazin ging. Voor degene die me al langer volgen: voordat ik een eigen bedrijf startte werkte ik bij een webshop in notitieboekjes. Juliette is de eigenaresse van deze webshop en ik interviewde haar over het feit dat ze op haar webshop ook een blog heeft. Aangezien ik met mijn bedrijf ondernemers help met zakelijk bloggen was dit een mooie match.

Het interview is binnenkort te vinden op nicoleadelaars.nl.

Pompoendagen Asten

Op de dinsdag ging ik samen met de kinderen, mijn moeder, mijn tante en mijn oma naar de pompoendagen in Asten. Dit is een jaarlijkse traditie dus die wilden we in stand houden. Het was wel warm, zo’n 25 graden, en dat hadden we nooit eerder gehad tijdens deze dagen. Het was weer een en al gezelligheid daar. Super mooie creaties te zien, veel te spelen en kopen en ze hebben ook leuke workshops. Zo heeft Fay samen met een vriendinnetje zeepjes gemaakt. Hartstikke tof!

Koekjes bakken.. of ehm.. cakejes

Op woensdag wilde ik samen met mijn dochter Fay koekjes gaan bakken. Echter had ik geen roomboter meer in huis. Dus het werden cakejes want daar had ik nog een pak van in huis. Onze dame is al zo groot dat ze de meeste dingen zelf al kan doen. Echter is onze mixer dan weer zo traag dat we de botercrème niet goed kregen en de cakejes daarom enigszins mislukten.

Maar lekker waren ze wel!

Wandelen naar de Wouterbergen

Ook op de zaterdag hebben we een hele rustige dag gehad. Boodschappen doen, beetje rommelen in huis. Maar vooral qualitytime met het gezin. Aan het eind van de middag zijn we nog even een kleine wandeling gaan maken naar de Wouterbergen. Dat is een soort kinderboerderij achtig iets met vogels, cavia’s, zwijntjes, ezels, alpaca’s, hertjes en nog veel meer. Fijn om even heen te lopen en vooral rond te lopen.

Ja we hebben weer een heerlijke week achter de rug. Vandaag (zondag) gaan we lekker appeltaart maken en vast nog iets anders leuks doen. En dan morgen begint school weer. Ook wel weer lekker want dan komt er meer ritme. Plus ik heb een heel tof event komende week bij Yoast!!

Wat was het leukste wat jullie afgelopen week gedaan hebben?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *