Eigenwijs de week door: gezellige dates, Koningsdag & Schiermonnikoog

Een dag later dan normaal, maar daar is hij dan: het weekoverzicht van afgelopen week. Het was weer een heel interessante week waarin ik nogal veel kopzorgen had om ons zoontje. Maar waarin hij ook weer een flinke mijlpaal had waardoor ik de meest trotse moeder was. Een gezellige week met een aantal leuke dates, Koningsdag en een tripje naar Schiermonnikoog. Kijk gezellig mee..

Het NK Influencers Bowlen

Vorige week zondag deed ik samen met drie blogvriendinnen mee aan een wel heel bijzonder evenement. Namelijk het NK Influencers Bowlen. Een hoop influencers door het hele land werden opgetrommeld om bij een bowlingbaan in hun omgeving de bowling kunsten te laten zien. Aangezien ik echt totaal geen talent daarin heb, maar wel zin had in een gezellig middagje met vriendinnen deed ook ik mee.

Tijdens die twee uurtjes bleek wel weer hoe slecht ik erin ben. En dat ik ook echt niet tegen mijn verlies kan haha. Maar we hebben een top middag gehad, ondanks dat ik dus niet het NK gewonnen heb ????

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een date met onbekenden

Dinsdagavond was een hele spannende avond. Ik had namelijk een date met allerlei onbekende moeders. Nina van MamasVanEindhoven had een oproepje gedaan op Instagram welke ‘Eindhovense’ mama’s zin hadden om op een mini blogevent mee te gaan die zij organiseerde. Aangezien ik altijd in ben om te netwerken én het leuk vind om nieuwe plekken te ontdekken meldde ik mezelf aan. Samen met zo’n acht moeders gingen we naar Chidoz aan de Keizersgracht, een zaakje waar ze Mexicaans eten in een nieuw jasje steken.

Het eten was echt verrukkelijk en nee ik word niet betaald om dit te zeggen en alle dames waren ook nog eens ontzettend gezellig. We hebben elkaar allemaal wat beter leren kennen, genoten van het eten en tips uitgewisseld. Super leuk zo’n avond en het smaakt ook zeker naar meer..

Leuke (pers)pakketjes!

Ook kreeg ik de afgelopen tijd weer een aantal hele leuke perspakketjes. Zo ontving ik van YourSurprise twee hele leuke boekjes voor de kinderen mét naam. Voor Milo kregen we een boekje van Bumba waar zijn naam ook in verwerkt is én een foto. Aangezien hij helemaal weg is van Bumba (hij kijkt het thuis nooit maar raakt helemaal enthousiast als hij de clown ziet) was dit direct een groot succes. En Fay ontving een boekje van Vaiana waarin zij de ‘hoofdrol’ speelde. Ik heb dit boek al twee keer voorgelezen en ze wil telkens meer..

Verder ontving ik ook in samenwerking met Footway twee paar nieuwe schoenen voor mezelf. Ik twijfelde heel erg omdat mijn dochter ook schoenen nodig heeft. Maar zelf had ik ook echt wat nodig. Dus dit keer koos ik voor mezelf twee paar sneakers. Eentje van het merk Duffy, wat ik nog helemaal niet kende maar erg leuk vind, en een paar Vans.

Een (play)date met mijn liefste Gooise mensen

Op woensdag stond er een heel belangrijke date gepland. Namelijk met mijn lieve vriendin Jennifer en haar zoontje Jaxx. Omdat we zo ver uit elkaar wonen zien we elkaar niet zoveel. Maar we proberen zeker een aantal keer per jaar elkaar op te zoeken. Dit keer was het de beurt aan mij en ging ik samen met beide kinderen naar Blaricum waar ze sinds kort woont.

De kinderen hadden een half uurtje nodig om even te ontdooien, maar daarna leren ze wel best friends forever. Jaxx was ontzettend boos toen we weer naar huis gingen want we moesten blijven. En Fay bekende aan haar vader verliefd te zijn op Jaxx. Nou wie weet wat de toekomst ons brengt, haha.

Feestavond van de Carnavalsvereniging

Een dag later was het mijn werkdag alhoewel ik die dag maar weinig uit handen kreeg. Ik had geen goede nachtrust gehad, al dagen niet, en was doodop. Ik vergat Milo zijn flesvoeding waardoor ik nogmaals op en neer kon, kreeg niks uit mijn vingers en dook dus rond 15uur mijn bed in. Ik had namelijk nog een lange avond voor de boeg want er was een feestavond van de Carnavalsvereniging waar ik lid van ben. Bart bleef thuis bij de kinderen en ik ging samen met mijn moeder gezellig daarheen.

Deze foto zegt genoeg toch? ????

Koningsdag

Vrijdag was het natuurlijk koningsdag en omdat ik dit niet zomaar aan ons voorbij wilde laten gaan fietste ik met mijn dochter naar het dorp. Daar stond het plein vol met kraampjes, was er live muziek en mochten alle kinderen een ballon oplaten. Verder kon je ook gratis pannenkoeken eten, werd er ranja (en oranjebitter) uitgedeeld en heerste er gewoon een heel gezellige sfeer.

Kopzorgen en mijlpaal Milo

In het artikel van gisteren konden jullie al lezen dat ik enorm veel zorgen heb om ons mannetje. Het is een heerlijk vrolijk kereltje, maar hij kampt nogal met gezondheidsproblemen. Op dit moment eet en drinkt hij al een dag of vier zeer weinig tot slecht en dat is enorm frustrerend.

Wel heeft hij ook een mooie mijlpaal behaald afgelopen week. Hij heeft namelijk het tijgeren ontdekt. Hij wil eigenlijk kruipen maar omdat het nog niet lukt tijgert hij. Nog niet zo snel, maar het is een begin. Super leuk om te zien en dus ben ik een trotse moeder weer!

Dagje Schiermonnikoog voor de DisneyNature film Blue

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn gezin door DisneyNature uitgenodigd om naar het pers junket van de nieuwe film Blue te komen op Schiermonnikoog. We verzamelden rond 11 uur in Lauwersoog waar we verwelkomt werden met koffie en taart. Al snel liepen we naar de boot die ons naar Schier zou brengen. Het was een tocht van een uur, maar die vloog voorbij. We kregen een heerlijke lunch geserveerd waar zowel mijn man en ik als de kinderen van hebben gesmuld.

De film zelf was echt prachtig om te zien, ook mijn dochter heeft haar ogen uitgekeken en de warme stem van Jim van der Zee die de verteller is van het verhaal neemt je mee in een betoverende wereld. Na de film werden we met de boot naar de wadden gebracht waar we met zijn allen onder leiding van een gids gingen wadlopen. Super gaaf om te doen en nu kan ik dit ook afstrepen op mijn bucketlist haha. Op de terugweg weer naar Lauwersoog werden we getrakteerd op allerlei lekkere hapjes en een akoestisch live concert van Jim van der Zee. Echt genieten. In Lauwersoog mochten we nog afsluiten met een overheerlijk driegangen diner bij Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman. We waren pas om 23.30uur thuis, maar de kinderen hebben in de auto heerlijk geslapen.. Het was een fantastische dag!

Wanneer was de laatste keer dat jij ging bowlen?