Eigenwijs de week door: food, uitjes & haren verven

Afgelopen week zou vooral in het teken staan van veel werken. Natuurlijk zou ik ook genoeg qualitytime hebben met de kinderen, maar dat ik zoveel tijd met hen door spenderen had ik niet voorzien. Op donderdag werd ons kleine mannetje namelijk ziek. Weg planning, maar goed dat is dus wel een van de redenen dat ik blij ben met de vrijheid van een eigen bedrijf. Dan kún je er ook zijn voor je kinderen. Afgezien van het ziek zijn was het overigens wel een leuke week.. Kijk je mee?

Qualitytime

Op zondag is het altijd gezinstijd. Alhoewel het dus vorige week zondag vooral papa en dochter tijd was. Want ik had nog wat werk te verzetten. Normaal wil ik dat niet in het weekend maar soms zijn er omstandigheden doordeweeks waardoor ik mijn werk niet af heb. Tsjah en dan heb je dus de nadelen van een eigen bedrijf hebben: het moet af. Dus dan in het weekend. Maar mijn dochter vond dat niet erg, want zo had ze lekker tijd met papa.

Samen spelen met de strijkkralen en de nieuwe figuren die ze voor haar verjaardag had gekregen. Feest!

knutselen met strijkkralen

Wat we ook elke avond doen is voorlezen aan de kinderen voor ze gaan slapen. Meestal met beide kinderen en soms alleen Fay omdat Milo dan al slaapt.

baby voorlezen

Stoer petje voor Milo

Vorige week zaterdag bestelde ik online bij de H&M kleertjes voor Fay en een stoer petje voor Milo. En tot mijn verbazing was het maandag al binnen. Aangezien de kinderen die dag weg waren en ik mijn werkdag had haalde ik het er dinsdag pas bij. Dat petje moest natuurlijk meteen even gepast worden en ondanks dat hij nog iets te groot is staat het Milo geweldig!

Gezondere lunch

Jullie weten dat ik bezig ben met afvallen en ik dus doorgaans ook gezond eet. Nu gaat dit de laatste tijd allemaal niet zo lekker, maar ik doe elke dag weer mijn best. De laatste tijd ben ik best fan van warme lunchmaaltijden. Dus ik maakte voor mezelf een pan met courgette, aubergine en rundvleesreepjes en marineerde dit met wat kruiden en ketjap. Lekker bakken, daarna op het bord en dan twee plakken cheddar erover (even in de magnetron opwarmen) en wat tomaat erbij. Heerlijk!

Zelf kapper spelen – haar verven

Op dinsdagavond kreeg ik het opeens in mijn bol om mijn haren te verven. Ik had al heel lang verf van de DM in de kast staan en als ik iets in mijn bol krijg dan moet het meteen. Ik dacht totaal niet na over eventuele gevolgen. Pas toen het klaar was haha..

Ik vond het stiekem enorm spannend want hoe zou het uitpakken?

zelf haar verven

Uiteindelijk kwam het allemaal goed….

Eerste fietstochtje

Het was woensdag enorm zonnig en lekker weer dus ik besloot om de fietsstoeltjes die ik van Thule had ontvangen op de fiets te monteren. Ik had zin in mijn eerste fietstocht met Milo en aangezien Fay studiedag had, werd het ook de eerste keer met 2 kinderen op de fiets.

Super spannend, maar beide kinderen vonden het echt geweldig. Vooral Milo bleef maar kletsen en leuke geluidjes maken. Zo schattig!

eerste keer fietsen baby

Ik nam overigens mijn draagzak mee zodat ik in het dorp lekker Milo kon dragen terwijl we aan het winkelen waren. Anders had ik ook nog ergens een buggy mee moeten nemen. Haha.. Omdat ik het dragen zo fijn vind maakte ik er een foto van. Maar achteraf is hij nogal bewogen haha..

blurry but perfect baby dragen

VIP opening Vapiano Utrecht

Diezelfde dag had ik ’s avonds een leuk event voor mijn blog. Ik was namelijk uitgenodigd bij de opening van een nieuw Vapiano restaurant. Het is hun tiende restaurant in Nederland en ik mocht er dus bij zijn. Super leuk, want ik mocht ook nog iemand meenemen en ik vroeg Carmelina. We hebben echt een heerlijke avond gehad waarbij ik ook heb gefilmd. Meer hierover komende week.

Lekker werken.. of toch niet?

Op donderdag werk ik altijd buiten de deur. Ik zoek een flexwerkplek op en ga dan hard knallen. Dit keer zat ik bij de IKEA, wat stiekem enorm fijn was.

flexwerkplek

Toch kwam er een abrupt einde aan toen ik te horen kreeg dat Milo niet fit was. Ik moest hem dus ophalen en heb daarna dus helemaal niets meer kunnen doen. Zowel de donderdag als een groot deel van vrijdag plakte het kleine mannetje op mijn borst. Stiekem best fijn hoor…

baby ziek mama hangen

Lekkere High Tea met mijn moeder

Gisteren ben ik lekker gaan high tea-en met mijn moeder. Gewoon zomaar, omdat het leuk is om samen iets te doen. Normaal zijn de kinderen er altijd wel bij en nu konden we lekker bijkletsen. Zonder dat er een kleuter tussenkomt of dat de aandacht naar de baby gaat. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn moeder op deze manier, gebeurd alleen te weinig.

Dit keer vond ik bij Social Deal een leuke aanbieding voor een high tea bij ons in de buurt. Ik had nog nooit van het zaakje gehoord maar het klonk erg leuk: England’s Pride. Het was erg lekker en heel gezellig.. Maar een echt verslag komt een andere keer!

england's pride high tea high tea england's pride

Komende week heb ik maar weinig plannen behalve werken. Ik ben benieuwd wat er allemaal van gaat komen!

6 reacties op “Eigenwijs de week door: food, uitjes & haren verven

  • Hopelijk knapt Milo snel op. Fijn dat je je planning kon omgooien om er voor hem te zijn.

    High tea ziet er heerlijk uit.

  • Wat een gezellig week. Heerlijk om samen met je moeder een high tea te doen. Hopelijk is Milo al weer een beetje opgeknapt.

  • Veel beterschap met je zieke schaapje. Zo sneu als die kleintjes ziek zijn (al kan je wel eindelijk onbeperkt knuffelen, wat ook wel stiekem fijn is). Ik zag op instagram je verfbeurt al voorbij komen en het ziet er super mooi uit! Goed gepakt dus!

Reageren is niet mogelijk.