Eigenwijs de week door #9 | The week after..

Wat een week zeg. Ik ben op het moment van schrijven alweer een hele week thuis maar ik heb alleen nog maar regen gezien. Daarom wilde ik eigenlijk als titel neerzetten “deze herfst”, maar dat vond ik toch net iets te ver gaan. Want qua temperatuur is het niet koud gelukkig. Ik loop (nog) niet met een winterjas of iets dergelijks naar buiten dus dat scheelt wel. Alleen die regen he… Gelukkig is afgelopen week, ondanks de regen, een hele leuke geweest. En ik laat je in dit weekoverzicht zien waarom. 

IMG_3738

Op de zaterdag gingen we na het boodschappen doen even vlug naar mijn ouders en daar was mijn broertje ook. Denk dat hij het stiekem wel leuk vindt dat hij door zijn nichtje nu weer ongegeneerd met auto’s kan spelen!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

IMG_3745

Daarna gingen we naar een reünie bij het CP voetbal. Deze reünie was voor oud internationals en daar hoort mijn man ook bij. Fay vermaakte zich prima overigens. Zo mooi om te zien hoe fantasierijk ze kan zijn!

IMG_3750

Na de reünie was er ook nog een wedstrijd tussen Nederland en de VS. Fay was volgens mij vooral degene die de meeste aandacht kreeg en ze maakte al snel vrienden met Ally, de vader van één van de jongens. Daar kreeg ze ook een stukje mars van, de bofkont.

IMG_3756

De tweede helft had ze een ander vriendinnetje gevonden. Samen deelden ze krentjes en een flesje water. Hoe leuk!

IMG_3775

De zondag was een redelijk rustige dag waarbij we langs mijn schoonouders gingen. Die wilden Fay natuurlijk ook wel weer zien na de vakantie en haar verhalen aanhoren. Fay wilde ook dat oma haar haren deed, mama mocht dat niet doen. Alleen kammen haha.

IMG_3793

Later die dag maakte ik voor het eerst een pilaf. Een vogeltongpilaf met paprikapasta. Ik wilde daar het recept van delen, maar dat deed Healthy-Kelly al en precies op de manier zoals ik hem maakte. Dus met kip en 4 eetlepels pasta. Echter gebruikte ik wel gewoon de courgette en zij had champignons gebruikt. Fay vond het ook enorm lekker en at haar hele bordje op. Dus ondanks dat het pittig was, toch geschikt voor haar!

IMG_3794

 

Na het eten gingen we nog even lekker wandelen met de honden. Het was nog best prima weer die avond!

IMG_3803

De volgende dag ging Fay weer naar de peuterspeelzaal, helaas begon de regenweek toen echt. Maar met zo’n paraplu is het nog steeds wel leuk, toch?

IMG_3809

Wat ik verder die dag heb gedaan weet ik eigenlijk niet, maar een oud vriendinnetje van me postte deze quote op haar IG en deze repostte ik.

IMG_3818

Deze foto maakte ik ook nog, Fay was weer aan het verstoppen. Zie jij haar? Hahahaha!

IMG_3824

Op dinsdag was het in de ochtend droog dus ik ging lekker samen met Fay op de fiets naar het centrum. Ik wilde bij de Action stempels halen voor Fay maar deze was gesloten als gevolg van de hagelstorm vorige week.

IMG_3827

Gelukkig hebben wij ook een Hema in het dorp dus kocht ik de stempels daar.

IMG_3829

Het was alweer tegen lunch tijd dus we zochten een leuk tentje op om een lekkere tosti te eten. Nou ja Fay dan, ik at een uitsmijter.

IMG_3836

Toen we thuis kwamen zagen we de hondjes zo liggen. Hoe schattig!

IMG_3838

Het was daarna voor fay bedtijd (middagslaapje) en voor mij dus blog- en serietijd!

IMG_3852

’s Avonds na het eten gingen we gezellig even naar mijn ouders. En knuffelde mijn man met een van de hondjes. Wat zijn ze toch lief!

IMG_3858

Op woensdag bracht ik eerst mijn man naar zn werk en daarna Fay naar mn schoonmoeder. Ik reed door naar een oude vriendin waarbij ik nog een clean 9 af moest geven. Daar heb ik nog even lekker zitten kletsen voordat ik weer naar huis ging.

IMG_3861

Ik was net 5 minuten thuis of Anita stond voor de deur. Samen maakten we deze heerlijke couscous salade met gegrilde groenten en kip.

IMG_3862

Omdat het die middag zonnig was besloten we om naar buiten te gaan. Zonde om dan binnen te zitten op die paar momenten dat de zon schijnt! Dus we besloten met de honden te gaan wandelen.

IMG_3863

En eindelijk maakten we ook even een foto samen. Dat vergaten we alle vorige keren haha. Uiteindelijk hebben we samen een uur gewandeld met de honden, heerlijk!

IMG_3871

Die ochtend ging Fay weer naar de peuterspeelzaal. Ik zelf ben gaan poetsen en bloggen. Zo fijn die paar uurtjes voor mezelf.

IMG_3877

Er kwam ook een pakje binnen die middag. Eentje die ik totaal niet verwacht had. Fay was er super blij mee.. Want “wauw cadeau voor Fay!” haha. En ze had gelijk hoor..

IMG_3893

Wel moesten we direct weg nadat het pakje binnen was gekomen. Want Fay ging voor het eerst naar de tandarts. Ze deed het echt super goed en alles zag er goed uit!

IMG_3895

Mijn man maakte pannenkoeken voor hem en Fay en ik at lekker een salade met kip.

IMG_3923

Natuurlijk wilde Fay daarna haar elfjes rok en vleugels aan. En moest de pop haar jurkje en vleugeltjes ook aan. Hoe schattig!

IMG_3957

Vrijdagochtend gingen we naar mijn tante toe. Ze was geopereerd aan haar teen dus zat een paar dagen thuis. Ze hebben in de tuin een enorme vijver met koi karpers. En die wilde Fay wel eten geven..

IMG_3958

Hier speelde Fay verstoppertje.. Ik zie haar niet hoor, hahaha!

IMG_3977

Later die dag maakte ik zelfgemaakte nasi (zonder pakjes en zakjes) met gebakken ei. Ons aanrecht ziet er normaal gesproken veel rommeliger uit dan dit keer. Ik zie verbetering haha!

IMG_3986

Gisteren was weer een drukke dag. In de ochtend nog even voer halen voor de honden. Daar spotte ik deze konijntjes. Ooooh ik mis mijn VriendKonijn zo he.. En dan zou ik ze allemaal wel mee willen nemen.

IMG_3988

Ik ontbeet met een forever shake. Lekker gemengd met zomerfruit. Echt lekker en vol eiwitten.

IMG_4003

Die middag had ik een crematie van een lieve kennis. Dat was erg verdrietig, maar hij heeft gelukkig wel een goed leven gehad. Omdat we dichtbij de Ikea waren zijn mijn man en ik daar even heen gegaan voor wat inspiratie en kleine dingetjes.

IMG_4005

Later die dag en avond hadden we een BBQ en gelukkig voor Fay was er nog een kind. Een meisje van vier die Fay haar grote voorbeeld was die middag haha. Alles wat zij deed, daar keek Fay naar en ze deed het na. Zo grappig!

13608288_10154156462965977_801031522_n

Ook kreeg Fay een bellenblaas en daar heeft ze enorm veel lol mee gehad. Zo mooi om te zien hoe zoiets simpels zoveel plezier kan geven. Daar namen ook de volwassenen een voorbeeld aan hihi!

Nou en dat was het weekoverzicht alweer. Hij kwam iets later online dan normaal. Dit omdat ik gisteren zo laat thuis was dat ik er geen tijd meer voor had.

Ik wens jullie allemaal een fijne zondag toe!

10 reacties op “Eigenwijs de week door #9 | The week after..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *