Eigenwijs de week door #6 | zon, lunch en shoppen

Het is weer zondag en dat betekent een nieuw weekoverzicht. Ik had verwacht dat het niet zo’n spannende week zou zijn maar eigenlijk heb ik nog best een drukke en leuke week gehad. Zo zijn we gaan fietsen, naar de dierentuin geweest, heb ik een date gehad met een van mijn beste vriendinnen en ging ik lunchen met mijn broertje. Uiteraard heb ik geprobeerd zo veel mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat…

IMG_3099

Op zondagochtend zouden we boodschappen gaan doen. Normaal doen we dat op vrijdagavond of zaterdagochtend maar dat was er nu niet van gekomen. Echter bleken ze bij de Jumbo de deuren niet open te krijgen. Iets met een sleutel die kwijt was of iemand had hem meegenomen maar nam zijn telefoon niet op? Uiteindelijk hebben we een kwartier gewacht en konden we daarna via een achterdeur naar binnen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_3126

 

Na het boodschappen doen stapten we op de fiets en gingen we een eindje fietsen. We besloten om naar het dorp te fietsen (is ongeveer 20 minuten) en daar lekker op een terrasje wat te eten.

IMG_3104

Ik had echt een super lekkere salade! Met krokante kip, groene asperges en mango. Echt om te smullen!

IMG_3105

Daarna kregen papa en Fay nog een ijsje. Daar heeft ze wel van genoten hoor.. Ook was er een Labrador pup die ze erg leuk vond en die ze ook mocht aaien. Haar dag kon niet stuk!

IMG_3118

Nadat het ijsje op was gingen we naar de Pipowagen Camping omdat daar een kleine markt was en we ook nieuwsgierig waren naar de Pipowagens. Fay heeft er ook heerlijk gespeeld met het water.

IMG_3129

’s Avonds ging ik nog even met een boekje in de tuin zitten om te lezen.. En ja, dat wilde Fay ook wel hihi!

IMG_3137

Op maandag ging Fay naar de PSZ en ben ik aan het bloggen geslagen. Wij gaan namelijk binnenkort op vakantie en ik wil daar eigenlijk niet bloggen dus moet ik van mezelf vooruit schrijven. Fay wilde ’s middags wel slapen, maar toch ook weer niet.. Handig!

IMG_3140

Gelukkig kreeg ik wel de kans om lekker te lezen aangezien de kleine meid heerlijk met haar badje speelde en de bellenblaas. ’s Avonds aten we paella, mijn man moet deze week overigens tot 20uur werken dus ik at alleen met Fay.

IMG_3145

Wat altijd erg fijn is in de weken dat mijn man tot 20uur werkt is dat hij in de ochtend wel thuis is. Lekker dollen met Fay is dan zijn lievelingsbezigheid!

IMG_3149

Nadat Fay en ik mijn man naar zijn werk hadden gebracht reden wij door naar Dierenrijk. Ik kocht een kaartje met de kortingsmunten van de Jumbo dus kon zo lekker goedkoop erheen. We hadden dit keer zelf eten meegenomen dus die smulden we op terwijl Fay van de glijbaan ging.

IMG_3155

In verband met de warmte (het was 27 graden die dag) waren veel dieren verstopt zoals de leeuwen en de aapjes, maar er is gelukkig nog veel meer te zien waaronder deze Flamingo’s!

IMG_3163

’s Avonds at ik nog een restje van de paella van gisteren samen met een gegrilde hamburger en wat salade. Heerlijk!

IMG_3175

Op woensdagochtend stond er al heel vroeg iemand van Campina voor de deur, dit was overigens van te voren gemeld dus geen verrassing. Wat wel een verrassing was dat was het pakketje zelf. Waarschijnlijk heb je hem op Instagram al voorbij zien komen. Melk doet het hier altijd erg goed in huis en nu zit er ook nog extra Vitamine D en ijzer in, altijd fijn..

IMG_3177

Nadat ze weg was en ik mn ontbijt op had ging ik naar het dorp voor wat boodschapjes. Ik wilde heel graag bovenstaande oorbellen kopen maar ze zijn eigenlijk voor kindjes. Daarom vroeg ik op IG of ik ze wel moest kopen. Overigens heb ik ze pas vrijdag gekocht haha.

IMG_3180

In de middag ging ik samen met een vriendinnetje lunchen en ook een klein beetje shoppen in Eindhoven. Ik kocht leuke schoentjes voor Fay en ook nog wat kleertjes. De shoplog komt eraan!

IMG_3183

Daarna ging ik naar de kapper waar er geknipt werd en wat highlights werden gezet. Mijn dochter was trouwens de hele dag bij haar oma, waar ik overigens hierna ook heen ging om te eten. In de avond reed ik weer naar Eindhoven toe omdat ik daar een Clean 9 pakket ging afgeven bij Betty. Ik mag haar gaan begeleiden en vind dat super leuk!

IMG_3193

Donderdag was zo’n relax dagje dat ik weinig foto’s heb gemaakt. Wel kwam ik deze foto tegen in Timehop en stuurde hem naar een van de twee dames die je hier op de foto ziet. We hebben hen namelijk drie jaar terug daar leren kennen (twee Amerikaanse dames) en hebben nu nog steeds contact, super leuk!

IMG_3209

Ook trok ik mijn nieuwste shirtje aan die ik woensdag kocht en deed hem in mijn broek om te zien hoe ik dat vond. Zelf ben ik nog steeds niet overtuigd dat dit beter is dan eroverheen. Dus ik deed hem er snel weer overheen.

IMG_3206

In de avond at ik een heerlijke salade en hiervan komt het recept nog online!

IMG_3222

Vrijdag bracht ik mijn dochter naar mijn schoonmoeder, het zou de laatste keer zijn op vrijdag en dat gaf mij ook de gelegenheid om flink veel te bloggen. Ik heb niet zoveel artikelen af gekregen als ik eigenlijk wilde maar dat kwam ook doordat ik ook andere blogs ging lezen..

IMG_3225

Een uur voordat ik mijn man weer van zijn werk moest halen besloot ik om naar het dorp te gaan om wat pakketjes af te geven, een jurkje te halen bij de Hema die ik apart had laten leggen en de Action kreeg een bezoekje van me. In ons dorp vind je ook dit leuke winkeltje…

IMG_3230

Daarna was het tijd om Fay op te halen bij opa en oma, waar we ook lekker mee mochten eten. Mijn schoonmoeder maakte lekkere boerenomelet en we aten er nog brood bij.

IMG_3237

Die avond merkten we op dat Fay niet alleen heel erg warm was zoals de afgelopen dagen maar echt gloeide van de hitte. Ze bleek 39 graden koorts te hebben en heeft dus ook even bij ons gelegen. Gelukkig ging het na de zetpil beter en heeft ze toch een goede nachtrust gehad.

IMG_3245

Gisteren ging ik lekker lunchen met mijn broertje. Aangezien ik daar nog een blog over wil schrijven houd ik het even hierbij.. We hebben in ieder geval enorm genoten, dat kan ik je wel zeggen! Fay was overigens nog steeds ziek dus ik voelde me wel een slechte moeder dat ik gewoon weg ging, maar ja haar papa was gewoon thuis dus dat scheelt.. In de avond ging mijn man naar de bioscoop en had ik een lekker avondje alleen…

Vandaag ga ik overigens ook weer lunchen, maar dan in high tea vorm met Anita en Marij. Volgende week zondag komt er trouwens wél een weekoverzicht online alleen is de week iets korter ivm de vakantie.

Komen jullie morgen weer gezellig langs? Er komt dan een leuke winactie online!

10 reacties op “Eigenwijs de week door #6 | zon, lunch en shoppen

Reageren is niet mogelijk.