Eigenwijs de week door #4 | trouwdag en efteling

Alweer een week voorbij. De tijd lijkt te vliegen, niet normaal meer. Heel cliché misschien, maar het is echt zo. Ook deze week hebben we weer genoeg gedaan om daar een interessant (vind ik tenminste) fotoverslag van te maken, al heb ik op de ene dag wat meer foto’s gemaakt dan op de andere. Daarom komen er ook foto’s voorbij die je wellicht al op Instagram zag.

IMG_2776

Op zondag besloten we om in de ochtend naar de Ikea te gaan. We hadden nog wat onderdelen nodig voor onze Pax kast, wilden de dikke rietjes die ze daar verkopen hebben en.. meer redenen hadden we eigenlijk niet. Nou ja, naar de Ikea gaan vind ik eigenlijk altijd wel leuk dus geen verdere reden voor nodig. Eenmaal daar besloten we dat de honden wel weer nieuwe knuffels mochten krijgen. Fay liep er trots de hele winkel mee door en  vertelde aan iedereen dat zij de knuffels aan de honden ging geven.

IMG_2781

Aangezien de Mediamarkt in de buurt van de Ikea zit zijn we daar ook naar binnen gelopen voor een nieuwe laptop. Ik had op advies van de man van Anita gekozen voor een laptop en tablet in één. Handig voor Fay als ze een filmpje wil kijken (of voor mij haha) en fijn voor mij wanneer ik op de bank wil bloggen.

IMG_2785

’s Avonds paste mijn moeder bij ons thuis op de kleine meid want we werden (samen met mijn schoonzus en vriend) door mijn schoonouders meegenomen naar een Grieks restaurant. Het was echt super gezellig, al was het soms wel lang wachten op het eten. Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt aangezien het eten echt heerlijk was. Ik at varkenshaasje in fetasaus. Niet de slimste keuze als je Weight Watchers doet, maar wel enorm lekker!

IMG_2787

Op maandag hielden mijn man en ik een grote schoonmaak en vond ik een aantal nieuwe broeken in koffers op zolder. Nou ja nieuw waren ze niet, maar ik kon ze wel weer aan. Yesssss!!!

IMG_2797

Na de peuterschool kwam Fay thuis en wilde ze kleuren. Ze tekent sinds kort hoofden met benen. Super knap. Hierboven zie je opa en oma overigens. (hoofd kwartslag draaien haha)

IMG_2801

Ook speelde ze echt super schattig met haar Nijntjes. Ze kregen allerlei lekkers te eten en drinken.

IMG_2803

Maar plots was roze Nijn stout en moest ze op het stoeltje zitten. Blauwe Nijn moest mee gaan kijken naar de roze Nijn. Waar haalt ze het toch vandaan hihi..

IMG_2813

Op dinsdag waren mijn man en ik maar liefst 3 jaar getrouwd. Haha is nog helemaal niet lang eigenlijk, maar elk jaar verdient een feestje toch? Helaas konden we het die dag niet samen vieren aangezien mijn man gewoon moest werken tot 20uur ’s avonds.

IMG_2820

Er kwam overigens wel een groot cadeau binnen en dat bleek een leuk pakketje van Nivea. Fay vond het geweldig, vooral het konijn wat erin lag. Dat konijn gaat sindsdien ook mee naar bed.

IMG_2834

Nadat we beiden nog even een blogje schrijven (haha) was het later tijd om naar bed te gaan. (overigens zie je ook de blikken van Nivea op de tafel liggen, zijn echt heel leuk.. limited editions!)

IMG_2876

Op woensdag besloot ik om naar de Efteling te gaan samen met Fay. Ze ontdekte nu eindelijk hoe leuk Joki wel niet is en heeft het sindsdien alleen nog maar over de Effeling en Joki die niet verder rijdt met zijn auto haha.

IMG_2877

Wat een lol hadden we die dag samen… Super fijn dat abonnement!

IMG_2892

Als kerst op de taart gingen we ook nog poffertjes eten. Ja het was geen goede week voor mij qua afvallen..

IMG_2900

Donderdag moest ik naar het ziekenhuis waar ik het goede nieuws hoorde en daarna brachten we Fay naar haar oma toe. Mijn man had die dag namelijk vrij en daarom nam hij me mee uit eten. Fay bleef bij haar opa en oma slapen aangezien ze op vrijdag toch altijd al naar hun toe gaat.

IMG_2905

We aten lekker tapas bij Fiesta in Weert. Altijd erg lekker en gezellig. Wel at ik echt veel te veel, maar met het oog op de Clean 9 vond ik dat het wel kon voor een keertje. (stom stom haha)

IMG_2921

Op vrijdag kregen we logees. Drie logees wel te verstaan. En dat betekende dat wij maar liefst vijf!! golden retrievers in huis hadden. Gelukkig was het weer best goed dus konden ze veel buiten spelen met zn allen.

IMG_2927

Fay moest alleen eten aangezien ik met de Clean 9 was begonnen en mn man aan het werk was. Dit vond ze niet zo gezellig dus zette ik (hashtag loedermoeder) het Zandkasteel op.

IMG_2931

De honden van mijn ouders logeerden dus bij ons omdat zij een nachtje weg gingen samen. Vandaag (zaterdag dus) zijn ze namelijk 31 jaar getrouwd samen.

IMG_2933

Fay liep de halve dag in haar pyjama rond, dat vonden we wel zo lekker haha. En zij ook!

IMG_2937

Ook kwam mijn bestelling bij Forever Living binnen. Daar is ook de Clean 9 van en sinds kort ben ik ook distributeur.

image (1)

Later die dag gingen we naar het verjaardagsfeestje van Lola. Zij is het dochtertje van Janske, die kennen jullie wellicht ook wel van gelijknamige blog. Hier zit ze heerlijk bij papa haar cadeautjes omstebeurt uit te pakken. Fay had het op de heen- en terugrit continu over Lola, maar samen gespeeld? Ho maar! Haha..

image (2)

En dan als laatste deze schattige foto. Bij het naar bed brengen werden alle knuffels op een rijtje gezet en ging Fay ze voorlezen.  Al met al dus weer een geweldige week. Morgen overigens een eerste update over de Clean 9 want hoe dat tot nu toe gaat…..

Hoe was jullie week?

27 reacties op “Eigenwijs de week door #4 | trouwdag en efteling

Reageren is niet mogelijk.