Eigenwijs de week door #31 | De pantosti’s herontdekt

Ik heb gisteren dit weekoverzicht weer in elkaar zitten knutselen en telkens denk ik dat het vast een saaie week geweest is aangezien ik vooral werk. Maar uiteindelijk valt het best mee en heb ik toch een paar leuke foto’s en verhalen om te vertellen. Ik heb vorige week zondag vooral nagezwijmeld over het concert van Douwe Bob. Want man wat kan die man zingen en wat is hij toch mooi. (#fangirl) En de dagen daarna heel hard gewerkt, buikgriep gehad en bij Sinterklaas op bezoek geweest… Gezellig als je weer mee kijkt!

img_9447

Terwijl ik op de bank aan het terug denken was aan die knappe Douwe waren mijn man en dochter lekker aan het spelen met de duplo. Nu hebben we nog niet zoveel, maar een klein vogeltje heeft me ingefluisterd dat de Sint een boel duplo erbij gaat geven 😉

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

img_9454

Oh ja, ik heb wél wat gedaan die zondag. Namelijk mijn heerlijke Sinterklaas taart weer gemaakt. Dit keer was ik wel lui en heb ik hem niet versierd zoals toentertijd. Maar hij was wel net zo lekker!

img_9456

Maandag was een enorm drukke dag op het werk. Maar voordat ik ging maakte ik nog even een foto van mijn twee lieve schatten.

img_9458

Ik had meer dan 35 bestellingen die dag om te verwerken. Super fijn, maar wel flink aanpoten! Merkte het ook wel aan mijn lichaam naderhand dat ik veel had gedaan.

img_9466

Op dinsdag was het een beetje hectisch na het werk dus we besloten om bij de friettent wat te halen. Toch handig zo’n friettent als buren (nou ja bijna dan). Fay wilde niet op de foto dus besloot zich te verstoppen haha..

img_9479

Daarna nog even lekker stoeien op bed voor het slapen gaan. Zo leuk om die twee samen te zien!

img_9493

De volgende ochtend maakte ik, aangezien onze tosti-ijzer kapot is gegaan, een pantosti en dit smaakte echt naar meer! Alhoewel die dag zelf niet, want ik had gruwelijk last van mijn maag. Alles wat ik at kwam er ook weer uit. Jammer!

img_9500

Onze kleine diva is trouwens echt een dame aan het worden. Net als mama make-up op willen en haar gezicht willen schoonmaken. Jong geleerd is oud gedaan toch?

img_9519

Donderdag was een hele fijne dag. Ik voelde me al iets beter en ging naar de Heidehof want daar zou Fay met haar klasje ook komen voor de Sint. Ze vond hem mega leuk en heeft wel drie keer op zijn schoot gezeten.

img_9535

Die avond ging ik na het werk naar de Ladies Night samen met mijn vriendin Anita. Ik had toevallig deze chocolade binnen gekregen en nam hem dus mee om te proeven.. Nou ik had drie repen en er is nog een halve reep over.

img_9544

Vrijdag ochtend was een echte knuffel ochtend. Knuffelen en gekke bekken trekken voor op de foto. Al heb ik wel de leukste uitgekozen hoor haha. Die anderen zijn niet geschikt voor online 😉

img_9558

Na het werk haalde ik Fay op bij mijn schoonmoeder waar we gelukkig ook even een hapje mee mochten eten. Fay was extra blij toen opa ook nog eens thuis kwam en ze ging meteen met hem dansen en spelen!

img_9565

En gisteren was bij ons echt een opruim/poets/speel dag. We hebben weer even grondig de boel aangepakt en ik heb ook de kleertjes van Fay uitgezocht. Weer een hoop wat weg mag en een aantal dingen die ik of houd voor de volgende of ga verkopen.

img_9577

’s Avonds hebben we lekker gegourmet en dat betekende voor Fay vooral stokbrood, kruidenboter en snoeptomaatjes haha. En ja ze is hier heerlijk naar Netflix aan het kijken haha. Je moet iets als je bezig bent en haar even ‘zoet’ wilt houden 😉

Nou en vandaag gaan we verder rommelen en daarna lekker naar mijn ouders om Sinterklaas te vieren. Ik heb er zin in!

Heb jij al Sinterklaas gevierd?

11 reacties op “Eigenwijs de week door #31 | De pantosti’s herontdekt

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *