Eigenwijs de week door #30 | Een feestweek!

Afgelopen week was heel bijzonder vind ik zelf. Mijn vader werd 50 jaar, we gingen naar de Efteling met de familie, ik kreeg 2 echo’s dus kon de buikbeeb lekker veel zien en daarnaast heb ik natuurlijk ook nog gewerkt en ben ik gisterenavond naar Douwe Bob geweest samen met mijn peettante! Een geweldig leuke en drukke week dus en ik neem jullie graag weer mee. 

img_9206

Op zondag ochtend kon Fay niet wachten tot ze naar beneden mocht want er zou wel eens iets in haar schoentje kunnen zetten. Ze was mega enthousiast toen ze zag dat er een pyjama in zat voor haarzelf EN voor haar pop. Twee dezelfde. “Wat gezellig”, aldus Fay.

Bol AlgemeenBol Algemeen

winterefteling

Die dag gingen wij ook naar de winterefteling samen met mijn familie. Maar daar kon je al een heel verslag over lezen afgelopen week.

img_9281

Op maandag mocht Fay weer naar de peuterspeelzaal en toen we daar aankwamen zag ze haar vriendinnetje en rende erheen. Deze twee zijn zo leuk samen! Ik moest werken dus haalde haar pas om half 6 weer op van de opvang. Vind dat altijd de minder leuke dingen aan werken.

img_9290

Op dinsdagochtend zijn we gezellig samen thuis en wilde Fay haar nieuwe Jokie pak aan. Helaas is de muts die erbij hoort te klein (best gek met one size) en ook is er meteen een bal vanaf. Daar ga ik de Efteling dus nog even over contacten.

img_9305

’s Avonds haalde ik haar weer op en omdat ik moest koken zette ik haar even op de bank met een filmpje.

img_9323

Woensdagochtend was het weer knuffelen geblazen met de honden. Ze zoeken haar altijd op en zijn door het dolle heen als ze haar weer zien.

img_9342

’s Avonds vierden we dat mijn vader Abraham heeft gezien. Letterlijk en figuurlijk!

img_9349

De volgende ochtend ging Fay weer naar de peuterspeelzaal en hadden wij een afspraak bij de verloskundige. Daar hoorden we voor het eerst het hartje. Daarna lekker boodschappen doen en een ongezonde lunch naar binnen werken. Deze mayo van Tons zat trouwens in de foodybox en is echt lekker!

img_9361

Vrijdagochtend had ik maar liefst 2 afspraken voor een echo. Als eerste de termijnecho (met bloedprikken, brrrr) en daarna bij de Fontys als soort van proefkonijn dus.

img_9369

Bij de Fontys kreeg ik deze leuke foto’s van eigenwijsje 2.0! Zo leuk om te hebben want van de andere echo’s krijg ik altijd alleen maar paar foto’s op een usb stick. Zoiets is toch meer tastbaar vind ik zelf.

img_9378

En dan gisteren! Fay mocht haar schoen weer zetten en kreeg maar liefst twee cadeaus. Eentje die ze nodig had (een hemd en onderbroekje van Frozen) en eentje die ze lekker vind (een zak met een mandarijn, chocolademunten en pepernoten).

img_9387

Rond een uur of twee ging ik naar mijn peettante toe want we zouden samen naar Den Bosch gaan. We hadden kaartjes voor Douwe Bob in het theater aan de parade. Ntuurlijk kun je niet naar Den Bosch gaan zonder een echte Bosche bol te eten haha. Echter was de zaal waar het concert zou zijn afgekeurd in verband met asbest dus we moesten uitwijken naar een andere locatie.

img_9402

En die andere locatie bleek dus deze hele gave kerk te zijn! Wauw wat mooi en ondanks dat we bang waren dat het geluid er niet zo mooi was bleek dit ongegrond. Het was prachtig!!

img_9408

Douwe Bob heeft echt een fantastische stem (en hij ziet er ook nog eens goed uit haha, ook niet verkeerd toch). Hij speelde regelmatig alleen op gitaar een nummer, echt schitterend. Maar ook geweldige nummers om op te dansen bijvoorbeeld. Het was gewoon een grandioze avond. Enorm bedankt Douwe! En natuurlijk bedankt tante Karin die me meenam naar dit geweldige concert! ♥

Zo en dat was mijn week. Hoe was jouw week?

5 reacties op “Eigenwijs de week door #30 | Een feestweek!

Reageren is niet mogelijk.