Eigenwijs de week door #29 | blogevents & sinterklaas

Afgelopen week is het weer heerlijk druk geweest. Niet alleen met werken, maar ook met een hoop andere leuke dingen. Zo ben ik, ondanks dat ik veel events tegenwoordig af moet zeggen, toch naar 2 blogevents geweest. We hebben Sinterklaas een aantal keer gezien, er werden schoentjes gezet en ik heb een aantal leuke afspraken gehad. Maar laten we bij het begin beginnen.. En dat is de zondag.

img_8943

Op zaterdag was de Sint natuurlijk aangekomen in Nederland en mocht Fay haar schoentje zetten. De ochtend daarna wilde ze meteen zodra ze wakker was naar beneden voor haar schoencadeautje. Dolblij was ze met de stickers die erin zaten.. En ze ging er direct mee aan de slag!

img_8974

Ook gingen we die dag naar de optocht van Sinterklaas in het dorp. We hadden afgesproken met een klasgenootje van Fay en haar ouders. Het was echt enorm gezellig, de meiden hebben genoten dus wij als ouders ook.

img_8995

Maandag stond in het teken van productfoto’s op het werk. En het versturen van een leuk pakketje aan een vriendin…

img_8999

Op dinsdag ontdekte ik dat mijn potje met vitaminen bijna op is. Dus ik moet binnenkort maar eens een nieuwe kopen.

img_9006

Ook mocht ik ’s avonds eindelijk mijn pakketje openen… Meer hierover donderdag op de blog!

img_9030

Woensdagochtend begon al erg mooi. Ik had een blog online gezet over de eerste echo en hoe deze ervoor zorgde dat ik eigenlijk niets voelde. Ik kreeg direct een mooie reactie van een volger. Uiteraard heb ik de naam even weggehaald want het gaat om de inhoud en niet wie het stuurt.

img_9035

Nadat ik een bak kwark gegeten had (niet helemaal hoor, de helft) ging ik samen met Fay naar hetzelfde meisje van afgelopen zondag. Die twee kunnen het heel goed met elkaar vinden en wij ook met de ouders. Heel gezellig dus.

img_9058

Daarna bracht ik Fay naar haar oma zodat ik kon gaan werken en is zij samen met haar neefje naar de speeltuin geweest. Wat een schattig stel samen he.

img_9078

Donderdag was een mega drukke dag. Eerst in de ochtend bloggen, daarna werken bij de webshop om vervolgens alleen een half uur thuis te komen om te eten en weer door te rijden naar Austerlitz voor een blogevent van De Kleine Keuken.

img_9086

Tsjah en hoe blijf je anoniem als blogger?? Haha nee geintje, we kregen een soort smaaktest dus vandaar de blinddoeken 😉

img_9097

Op vrijdag mocht Fay weer bij haar oma spelen en werd ze verrast met dit gave boomhuisje. Ze heeft er bijna de hele dag mee gespeeld.

img_9107

En ik? Ik had het mega druk met leveringen, het magazijn omgooien en bestellingen.

img_9115

Op vrijdagavond mocht Fay haar schoen zetten bij oma en ze ging dus gisterenochtend (zaterdag) naar oma om te zien of Sinterklaas wel langs was geweest. En ja hoor!

img_9122

Daarna reden we naar de Julianatoren voor het Mega Sint Spektakel. Maar meer hierover vanmiddag om 13uur op de blog.

Vandaag gaan we naar de Efteling met mijn ouders, broertje en zijn vriendin. Ik heb er echt enorm veel zin in… Hopelijk valt het weer mee en regent het niet zoveel haha.

Wat zijn jullie plannen vandaag?

11 reacties op “Eigenwijs de week door #29 | blogevents & sinterklaas

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *