Eigenwijs de week door #26 | Rollercoaster

eigenwijs-de-week-door-8

Wat een week, wat een week! Ik ben volgens mij in een rollercoaster terecht gekomen, maar wel een leuke dit keer. Zei ik in mijn vorige weekoverzicht nog dat ik gesolliciteerd had, vertelde ik niet dat ik stiekem al wist dat ik aangenomen was. Dit nieuws was natuurlijk het beste wat me in lange tijd is overkomen want wat wilde ik die baan toch graag! De afgelopen week ben ik dan ook al een aantal keer erheen gegaan voor mijn contract en het bespreken van bepaalde dingen. Daarnaast gingen we op zoek naar opvang en hadden we de voorstelling van Woezel en Pip waar we heen mochten!

img_8515

Zondag was het een hele lange tijd mistig en het was vooral ook koud. Dus wij bleven lekker binnen en hebben daar veel gespeeld. Zo mocht Fay raamstickers van Peppa Big op het raam plakken en speelde ze veel met haar Little Live Pet muis.

img_8533

Die dag kwam ook ons Hello Fresh pakket en omdat de schelvis als eerste ‘op moest’ besloot ik die avond meteen dat gerecht te maken. Ik dacht in eerste instantie dat Fay het niets zou vinden maar ze heeft zitten smullen!

werkende-moeder

Op maandag ging ik even naar het kantoor waar ik voortaan kom te werken. Inmiddels is er alweer een bureau bij gekomen en zijn er nog wat dingen veranderd, maar met deze foto krijg je wel een indruk. Echt super om daar nu te staan en te weten dat ik daar de komende maanden ga werken! Heerlijk gevoel..

img_8557

Op dinsdag trok ik Fay haar nieuwe trui aan, van Cotton Ivy. Hij kwam na lang wachten (sorry iets met ongeduldig zijn) eindelijk binnen en hij is nog leuker dan ik hoopte! Oh en ja ik heb deze foto ook op Instagram staan, maar had niet echt meer foto’s gemaakt die dag haha..

img_8556

Ook gingen we ’s avonds naar de McDonalds waar Fay heerlijk gesmuld heeft van haar frietjes..

img_8566

Op woensdag ging mijn kleine meid lekker een dagje naar haar oma toe en was ik onder andere bezig met het zoeken naar opvang voor haar.

img_8591

Donderdagochtend gingen we naar een kinderopvang hier in de buurt om even te orienteren en ’s middags mochten we dan eindelijk naar Breda voor de theatervoorstelling van Woezel en Pip! Hier komt nog een leuk verslag over..

img_8602

Zoals je wellicht op de vorige foto al zag keek Fay niet helemaal happy. Dat kwam omdat ze last heeft van haar mond. Die doet enorm pijn bij vrijwel alles wat ze doet. Dus toen ze die nacht bij ons wilde slapen vond ik dat geen probleem…

img_8606

Ook kwam vrijdag mijn artikel online over ‘keihard werken voor succes‘. Ik ben er best een beetje trots op..

img_8621

Aan het einde van zaterdagochtend besloot ik dat we even een frisse neus zouden gaan halen. Wist ik veel dat er niets fris aan was. Fay wist het wel want ze wilde haar zonnebril op. Dus ik had het kunnen weten natuurlijk ­čśë

img_8652

Samen met mijn moeder zijn we lekker gaan wandelen, op zoek naar koeien en paddestoelen. Ik vond deze foto zo leuk, ik moest hem delen!┬á’s Avonds heb ik lekker met mijn man Ik hou van Holland gekeken. Ik ben weg van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis!

En vandaag ga ik samen met mijn gezinnetje voor het eerst naar de bioscoop. We gaan naar de nieuwste Sint film! Verder ga ik komende week dus ECHT starten op mijn nieuwe werk

Wat zijn jullie plannen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie├źn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. marije op 30 oktober 2016 om 06:53

  Leuk overzicht weer en jouw nieuwe baan lijkt mij echt geweldig. De hele dag lekker met notitieboekjes bezig zijn. Hoop dat het je gaat bevallen. Fijne zondag en geniet er lekker van met je gezin.

  • Nicole op 31 oktober 2016 om 11:05

   Het was een heerlijke zondag, hopelijk heb jij ook genoten!

 2. Monique op 30 oktober 2016 om 07:25

  Druk weekje inderdaad! Je werkplek ziet er super uit! En hopelijk gaat het inmiddels wat beter met Fay? Veel plezier in de bioscoop vandaag!

  • Nicole op 31 oktober 2016 om 11:06

   Het gaat weer een stuk beter, ze heeft nog wel last maar kan weer bijna alles eten!

 3. janske op 30 oktober 2016 om 07:28

  Zoooo leuk die nieuwe baan! Leuke foto’s weer hoor. Ik hoop dat het weer wat beter gaat met Fay inmiddels. Veel plezier vandaag en succes met werken.

  • Nicole op 31 oktober 2016 om 11:06

   Ja ben er echt mega happy mee!

 4. Charlotte op 30 oktober 2016 om 07:40

  Veel plezier in de bioscoop! Ben benieuwd, laat je weten of het wat is want dan gaan wij misschien ook wel…

 5. mama van dijk op 30 oktober 2016 om 09:06

  ahhh gefeliciteerd met je nieuwe baan. yes!

 6. Joyce op 30 oktober 2016 om 09:16

  Druk maar leuk weekje !

 7. Saskia op 30 oktober 2016 om 09:58

  Ik vind het z├│ ontzettend leuk voor je, die nieuwe baan. Het is je zo gegund!<3
  En super leuke foto's. Jullie dame wordt alweer groot zeg!
  Fijne Zondag xxx

 8. Anita op 30 oktober 2016 om 10:24

  Veel plezier in de bios vandaag! Drukke maar leuke week, heeel veel succes met je eerste echte werkweek!!

 9. Els op 30 oktober 2016 om 18:30

  Wat een fijne week! Maar bovenal van harte gefeliciteerd met je baan. Heel veel succes!

 10. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 30 oktober 2016 om 20:24

  Wat een gezellige week!
  En wat fijn dat je hack-issue weer opgelost is. Echt raar!

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje