Eigenwijs de week door #26 | Rollercoaster

Wat een week, wat een week! Ik ben volgens mij in een rollercoaster terecht gekomen, maar wel een leuke dit keer. Zei ik in mijn vorige weekoverzicht nog dat ik gesolliciteerd had, vertelde ik niet dat ik stiekem al wist dat ik aangenomen was. Dit nieuws was natuurlijk het beste wat me in lange tijd is overkomen want wat wilde ik die baan toch graag! De afgelopen week ben ik dan ook al een aantal keer erheen gegaan voor mijn contract en het bespreken van bepaalde dingen. Daarnaast gingen we op zoek naar opvang en hadden we de voorstelling van Woezel en Pip waar we heen mochten!

img_8515

Zondag was het een hele lange tijd mistig en het was vooral ook koud. Dus wij bleven lekker binnen en hebben daar veel gespeeld. Zo mocht Fay raamstickers van Peppa Big op het raam plakken en speelde ze veel met haar Little Live Pet muis.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

img_8533

Die dag kwam ook ons Hello Fresh pakket en omdat de schelvis als eerste ‘op moest’ besloot ik die avond meteen dat gerecht te maken. Ik dacht in eerste instantie dat Fay het niets zou vinden maar ze heeft zitten smullen!

werkende-moeder

Op maandag ging ik even naar het kantoor waar ik voortaan kom te werken. Inmiddels is er alweer een bureau bij gekomen en zijn er nog wat dingen veranderd, maar met deze foto krijg je wel een indruk. Echt super om daar nu te staan en te weten dat ik daar de komende maanden ga werken! Heerlijk gevoel..

img_8557

Op dinsdag trok ik Fay haar nieuwe trui aan, van Cotton Ivy. Hij kwam na lang wachten (sorry iets met ongeduldig zijn) eindelijk binnen en hij is nog leuker dan ik hoopte! Oh en ja ik heb deze foto ook op Instagram staan, maar had niet echt meer foto’s gemaakt die dag haha..

img_8556

Ook gingen we ’s avonds naar de McDonalds waar Fay heerlijk gesmuld heeft van haar frietjes..

img_8566

Op woensdag ging mijn kleine meid lekker een dagje naar haar oma toe en was ik onder andere bezig met het zoeken naar opvang voor haar.

img_8591

Donderdagochtend gingen we naar een kinderopvang hier in de buurt om even te orienteren en ’s middags mochten we dan eindelijk naar Breda voor de theatervoorstelling van Woezel en Pip! Hier komt nog een leuk verslag over..

img_8602

Zoals je wellicht op de vorige foto al zag keek Fay niet helemaal happy. Dat kwam omdat ze last heeft van haar mond. Die doet enorm pijn bij vrijwel alles wat ze doet. Dus toen ze die nacht bij ons wilde slapen vond ik dat geen probleem…

img_8606

Ook kwam vrijdag mijn artikel online over ‘keihard werken voor succes‘. Ik ben er best een beetje trots op..

img_8621

Aan het einde van zaterdagochtend besloot ik dat we even een frisse neus zouden gaan halen. Wist ik veel dat er niets fris aan was. Fay wist het wel want ze wilde haar zonnebril op. Dus ik had het kunnen weten natuurlijk ­čśë

img_8652

Samen met mijn moeder zijn we lekker gaan wandelen, op zoek naar koeien en paddestoelen. Ik vond deze foto zo leuk, ik moest hem delen!┬á’s Avonds heb ik lekker met mijn man Ik hou van Holland gekeken. Ik ben weg van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis!

En vandaag ga ik samen met mijn gezinnetje voor het eerst naar de bioscoop. We gaan naar de nieuwste Sint film! Verder ga ik komende week dus ECHT starten op mijn nieuwe werk

Wat zijn jullie plannen?

13 reacties op “Eigenwijs de week door #26 | Rollercoaster

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *