Eigenwijs de week door #25 | Druk en lui

Hallo zondag! Alweer de vijfentwintigste editie van Eigenwijs de week door. Ik ben het nog niet beu en ik hoop jullie ook niet. Al is deze editie wel een beetje matig qua foto’s. Ik heb best wat foto’s gemaakt afgelopen week, bijvoorbeeld op dinsdag toen ik naar LEGO world ging. Maar daar heb je al een plog van kunnen zien. Ook maakte ik foto’s die ik op Instagram plaatste en om wat afwisseling te hebben gebruik ik deze dus liever niet op de blog. (Uitzonderingen daargelaten) Maar het was wel weer een leuk en druk weekje dus kijk maar gezellig mee..

img_8288

Zondags was ik weer op Strijp-S voor een fotoshoot. Echt een geweldige locatie vind ik dat..

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_0199

Deze mooie dame, Amy, stond model voor me. Je kent haar wellicht wel van haar eigen blog Twintigennogwat. We volgen elkaar al een tijdje en het was daardoor extra leuk om elkaar zo te mogen ontmoeten! Naderhand kwam Anita ook nog, Amy heeft haar ook al eens ontmoet en samen gingen we lekker struinen over de Feel good market.

img_8301

’s Avonds ging ik samen met Marij en Anita naar de bioscoop als cadeautje voor Marij haar verjaardag nog. We gingen naar de film Sully, welke erg goed was, en dronken naderhand nog wat bij Plein 4.

img_8315

Op maandag zou ik naar Plopsa Coevorden gaan aangezien ik kaartjes had gewonnen, maar toen bleek dat ik bijna 3 uur moest rijden om er te komen en ook weer die drie uur terug ben ik toch niet gegaan. De kaartjes heb ik overigens terug gegeven zodat Judith iemand anders blij kon maken.

img_8394-1

Dinsdag gingen we naar LEGO World, maar daarover heb je al een plog kunnen lezen.

img_8403

Op woensdag had ik een sollicitatie en heb ik daarna aan mn blog gewerkt. Wel even knuffelen met mijn kleine meid natuurlijk!

img_8433

Donderdag kwam er een super leuk pakketje binnen voor de kleine meid. Hier lezen jullie morgen meer over.. PLUS zit er een winactie aan vast 🙂

img_8453

We zijn begonnen met het lezen in een boekje over De Lumies. Door middel van dit boekje kun je ervoor zorgen dat je kind zonder speen wil. Tot nu toe nog zonder succes helaas haha.

img_8472

Vrijdag was een luilekkerdag voor ons. Heerlijk op bed Netflix kijken en flink knuffelen. En ’s avonds The Voice kijken met lekkers van Stegemans (kipcervelaat) en boerenkaas van Maaslander.

img_8482

Zaterdag hadden we een rustig ochtendje en gingen we in de middag samen met mijn moeder naar de Intratuin in Nuenen. De kerstshow was er weer plus de Intratuin is altijd leuk om door heen te struinen. Lekker diertjes kijken, even spelen in hun binnenspeeltuin en inspiratie opdoen voor in huis. We zijn er zo’n drie tot drie en een half uur geweest en hebben ons prima vermaakt!

En wat we vandaag, zondag, gaan doen weet ik eigenlijk nog niet. We hebben nog geen echte plannen. Komende week staat alleen op donderdag Woezel en Pip op het programma.

Wat zijn jullie plannen komende week?

14 reacties op “Eigenwijs de week door #25 | Druk en lui

Reageren is niet mogelijk.