Eigenwijs de week door #25 | Druk en lui

eigenwijs-de-week-door-7

Hallo zondag! Alweer de vijfentwintigste editie van Eigenwijs de week door. Ik ben het nog niet beu en ik hoop jullie ook niet. Al is deze editie wel een beetje matig qua foto’s. Ik heb best wat foto’s gemaakt afgelopen week, bijvoorbeeld op dinsdag toen ik naar LEGO world ging. Maar daar heb je al een plog van kunnen zien. Ook maakte ik foto’s die ik op Instagram plaatste en om wat afwisseling te hebben gebruik ik deze dus liever niet op de blog. (Uitzonderingen daargelaten) Maar het was wel weer een leuk en druk weekje dus kijk maar gezellig mee..

img_8288

Zondags was ik weer op Strijp-S voor een fotoshoot. Echt een geweldige locatie vind ik dat..

img_0199

Deze mooie dame, Amy, stond model voor me. Je kent haar wellicht wel van haar eigen blog Twintigennogwat. We volgen elkaar al een tijdje en het was daardoor extra leuk om elkaar zo te mogen ontmoeten! Naderhand kwam Anita ook nog, Amy heeft haar ook al eens ontmoet en samen gingen we lekker struinen over de Feel good market.

img_8301

’s Avonds ging ik samen met Marij en Anita naar de bioscoop als cadeautje voor Marij haar verjaardag nog. We gingen naar de film Sully, welke erg goed was, en dronken naderhand nog wat bij Plein 4.

img_8315

Op maandag zou ik naar Plopsa Coevorden gaan aangezien ik kaartjes had gewonnen, maar toen bleek dat ik bijna 3 uur moest rijden om er te komen en ook weer die drie uur terug ben ik toch niet gegaan. De kaartjes heb ik overigens terug gegeven zodat Judith iemand anders blij kon maken.

img_8394-1

Dinsdag gingen we naar LEGO World, maar daarover heb je al een plog kunnen lezen.

img_8403

Op woensdag had ik een sollicitatie en heb ik daarna aan mn blog gewerkt. Wel even knuffelen met mijn kleine meid natuurlijk!

img_8433

Donderdag kwam er een super leuk pakketje binnen voor de kleine meid. Hier lezen jullie morgen meer over.. PLUS zit er een winactie aan vast 🙂

img_8453

We zijn begonnen met het lezen in een boekje over De Lumies. Door middel van dit boekje kun je ervoor zorgen dat je kind zonder speen wil. Tot nu toe nog zonder succes helaas haha.

img_8472

Vrijdag was een luilekkerdag voor ons. Heerlijk op bed Netflix kijken en flink knuffelen. En ’s avonds The Voice kijken met lekkers van Stegemans (kipcervelaat) en boerenkaas van Maaslander.

img_8482

Zaterdag hadden we een rustig ochtendje en gingen we in de middag samen met mijn moeder naar de Intratuin in Nuenen. De kerstshow was er weer plus de Intratuin is altijd leuk om door heen te struinen. Lekker diertjes kijken, even spelen in hun binnenspeeltuin en inspiratie opdoen voor in huis. We zijn er zo’n drie tot drie en een half uur geweest en hebben ons prima vermaakt!

En wat we vandaag, zondag, gaan doen weet ik eigenlijk nog niet. We hebben nog geen echte plannen. Komende week staat alleen op donderdag Woezel en Pip op het programma.

Wat zijn jullie plannen komende week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. janske op 23 oktober 2016 om 06:33

  Wat een leuke week weer vol met mooie uitstapjes. Wij moeten ook snel weer naar intratuin…zo leuk! Veel plezier bij Woezel en pip!

 2. Sylvia op 23 oktober 2016 om 07:02

  Wat een leuk boekje van de lumies. Hier ook eentje die niet van de speen afwil. Gelukkig gebruikt ze hem alleen als ze pijn/verdrietig of moe is. Dus niet zo heel vaak, nouja nu met de doorkomde kiezen moet de speen weer overal mee naar toe. ?

  • Nicole op 23 oktober 2016 om 09:10

   Ja ze krijgt hem hier ook alleen als ze in bed gaat liggen. Maar nu ze richting de drie gaat wil ik er eigenlijk helemaal vanaf 😛

 3. Monique op 23 oktober 2016 om 07:03

  Oh je mocht weer op dat mooie plekje daar binnen fotograferen! Inderdaad een geweldige locatie 🙂 En wat betreft plannen voor komende week… eh, bevallen? En mijn ouders gaan als het goed is donderdag met Lise naar W&P. Durf zelf de reis naar Breda niet meer aan…

 4. marije op 23 oktober 2016 om 08:04

  Leuke week weer! Heerlijk zo’n vrijdagavond. Hoop dat je sollicitatie goed is gegaan. Fijne zondag!

 5. Bregje op 23 oktober 2016 om 10:04

  Wat een gezellige week! Mooie foto van Amy zeg, Strijp-S is idd een gave locatie!!
  Ik heb wat leuke uitstapjes op de planning deze week, verder gewoon thuis 🙂

 6. MetMirjam op 23 oktober 2016 om 10:16

  Wat een leuke foto van Fay tussen de Lego blokjes! Ik hoop dat je sollicitatie goed is gegaan 🙂

 7. Amy op 23 oktober 2016 om 11:02

  Ah wat een enorm lieve woorden… dank! Ik vond het ook super gezellig en ben heel blij met het resultaat van de shoot! Leuk, je uitstapje naar Lego World ook!

 8. Jessica op 23 oktober 2016 om 11:32

  Wat een mooie foto’s maak je! Heb je een cursus daarvoor gevolgd?

  • Nicole op 24 oktober 2016 om 18:40

   Nee eigenlijk niet. Veel oefenen en beetje oog voor 😉

 9. marleen@burgertrutjes op 23 oktober 2016 om 12:29

  Wat een heerlijk gezellig weekje!

 10. Ilse van Kreanimo op 23 oktober 2016 om 15:52

  Nog een weekje school en dan ga ik er een weekje tussenuit! Naar Duitsland! Ik heb er zin in.

  Leuk overzichtje weer!
  Die Lego uitstap zou ik ook nog durven doen, al is het wat verder voor ons.

 11. Els op 23 oktober 2016 om 17:59

  Wat een leuke week! De foto van Amy is echt prachtig!

 12. Kirsten op 24 oktober 2016 om 18:04

  Leuke foto zo tussen de Lego 🙂 & eens een avondje naar de film is altijd wel leuk vind ik.. Verstand op nul & ontspannen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje