Eigenwijs de week door #23 | 2 foto’s per dag

Afgelopen week was eigenlijk niet zo boeiend. Tenminste als ik eraan terug denk dan denk ik aan de dagen dat ik buikgriep had en aan het koudere weer. Heel veel foto’s heb ik ook niet gemaakt maar ik kon er nog net 2 foto’s per dag uitpersen dus vandaar de titel haha! Maar laat je hierdoor niet afschrikken want het zijn misschien weinig foto’s maar er zitten hele leuke bij haha!

img_7839

Op zondag was ik in België bij mijn schoonfamilie. Zij waren daar al vanaf vrijdag in verband met de 60e verjaardag van mijn schoonmoeder. Ik ben er zelf zaterdagavond na Meet The Bloggers heen gereden en heerlijk naast mijn dochter gekropen die avond. Bij de Molenheide hebben ze een geweldig groot peuterbad waar Fay heerlijk heeft gezwommen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_7860

Ook hebben ze daar een inmens groot binnenspeeltuin! Fay haar favoriet was deze auto waarmee ze naar de Efteling reed volgens eigen zeggen haha..

img_7882

Zondagavond waren we weer thuis en maandagochtend schrok ik van de temperatuur. 18,5 graden.. en paar uur daarna zelfs nog maar 18 graden. Brrrrrr!

img_7891

Die ochtend ging Fay weer naar de peuterspeelzaal en ik moet zeggen dat ik niet weet wat ik nog meer gedaan heb die dag haha. In de avond gingen we in ieder geval lekker douchen en badderen.

img_7895

Dinsdagochtend gingen we naar het hertenkamp waar we de herten eikels hebben gevoerd. Eerst gooiden we ze erin maar het bleek dat je ze ook uit de hand kon voeren. Super leuk vond Fay dat!

img_7902

In de middag gingen we naar de speelschuur van De Brandevoortse Hoeve en heeft Fay gespeeld met een klasgenootje. Ik had samen met de ouders afgesproken en dat was super gezellig! Na het eten maakte ik nog even een wandeling bij zonsondergang.. Genieten!

img_7914

Op woensdag maakte ik dus eigenlijk geen foto’s. Ja bovenstaande maar dat was eigenlijk alleen om een product te testen die ik gekregen had voor mn blog (en mag weggeven).

img_7915

Ook kocht ik deze repen bij de ALDI, echt gevaarlijk gebleken want ik heb een van de repen al helemaal op.. Oeps!

img_7922

Van dinsdag op woensdagnacht en woensdag op donderdagnacht sliep ik heel erg slecht door een buikgriep. Vooral ook op donderdag had ik er veel last van, maar ik moest wel even naar school voor Fay. Dus trok ik mijn oude uggs aan die kapot zijn haha.. Maar ze zitten zo lekkerrrrrr!

img_7937

Ook kreeg ik donderdag een verlaat dierendag cadeau voor onze honden.. Ze vonden hem (zoals je bij Instagram stories hebt kunnen zien) erg leuk!

img_7955

Op vrijdag wilde Fay stoer zijn dus stoere kleding aan en een pet op!

img_8002

Ook ging ik met Geertje van Stay at home mama naar de Brandbazaar in Amsterdam, georganiseerd door LVTPR. Het was echt een succes, heel goed opgezet en we hebben een aantal leuke (nieuwe) merken leren kennen.

img_7989

Op zaterdag pakte ik alle spulletjes uit aangezien ik de avond ervoor bij thuiskomst direct in slaap viel. Ik ben onder andere enorm blij met de powercube en powerbank die we ontvingen van AlloCacoc en ook de producten van HelloFresh komen onder andere goed van pas.

img_7999

In de middag maakte ik een lekkere groente omelet, die helaas niet helemaal in smaak viel bij onze kleine meid haha.

Aankomende week heb ik eigenlijk helemaal niets op het programma staan. Ja volgens mij een event op de zaterdag, maar verder niets dus. Wel test ik een HelloFresh box uit al is dat niet voor mijn blog, maar omdat ik mee doe met de Blog Battle van Vivian Reijs van Over Smaak Valt Te Twisten. Op instagram en facebook zul je hier dus wel wat over langs zien komen.

Wat zijn jullie plannen voor komende week?

24 reacties op “Eigenwijs de week door #23 | 2 foto’s per dag

Reageren is niet mogelijk.