Eigenwijs de week door #23 | 2 foto’s per dag

eigenwijs-de-week-door-5

Afgelopen week was eigenlijk niet zo boeiend. Tenminste als ik eraan terug denk dan denk ik aan de dagen dat ik buikgriep had en aan het koudere weer. Heel veel foto’s heb ik ook niet gemaakt maar ik kon er nog net 2 foto’s per dag uitpersen dus vandaar de titel haha! Maar laat je hierdoor niet afschrikken want het zijn misschien weinig foto’s maar er zitten hele leuke bij haha!

img_7839

Op zondag was ik in België bij mijn schoonfamilie. Zij waren daar al vanaf vrijdag in verband met de 60e verjaardag van mijn schoonmoeder. Ik ben er zelf zaterdagavond na Meet The Bloggers heen gereden en heerlijk naast mijn dochter gekropen die avond. Bij de Molenheide hebben ze een geweldig groot peuterbad waar Fay heerlijk heeft gezwommen.

img_7860

Ook hebben ze daar een inmens groot binnenspeeltuin! Fay haar favoriet was deze auto waarmee ze naar de Efteling reed volgens eigen zeggen haha..

img_7882

Zondagavond waren we weer thuis en maandagochtend schrok ik van de temperatuur. 18,5 graden.. en paar uur daarna zelfs nog maar 18 graden. Brrrrrr!

img_7891

Die ochtend ging Fay weer naar de peuterspeelzaal en ik moet zeggen dat ik niet weet wat ik nog meer gedaan heb die dag haha. In de avond gingen we in ieder geval lekker douchen en badderen.

img_7895

Dinsdagochtend gingen we naar het hertenkamp waar we de herten eikels hebben gevoerd. Eerst gooiden we ze erin maar het bleek dat je ze ook uit de hand kon voeren. Super leuk vond Fay dat!

img_7902

In de middag gingen we naar de speelschuur van De Brandevoortse Hoeve en heeft Fay gespeeld met een klasgenootje. Ik had samen met de ouders afgesproken en dat was super gezellig! Na het eten maakte ik nog even een wandeling bij zonsondergang.. Genieten!

img_7914

Op woensdag maakte ik dus eigenlijk geen foto’s. Ja bovenstaande maar dat was eigenlijk alleen om een product te testen die ik gekregen had voor mn blog (en mag weggeven).

img_7915

Ook kocht ik deze repen bij de ALDI, echt gevaarlijk gebleken want ik heb een van de repen al helemaal op.. Oeps!

img_7922

Van dinsdag op woensdagnacht en woensdag op donderdagnacht sliep ik heel erg slecht door een buikgriep. Vooral ook op donderdag had ik er veel last van, maar ik moest wel even naar school voor Fay. Dus trok ik mijn oude uggs aan die kapot zijn haha.. Maar ze zitten zo lekkerrrrrr!

img_7937

Ook kreeg ik donderdag een verlaat dierendag cadeau voor onze honden.. Ze vonden hem (zoals je bij Instagram stories hebt kunnen zien) erg leuk!

img_7955

Op vrijdag wilde Fay stoer zijn dus stoere kleding aan en een pet op!

img_8002

Ook ging ik met Geertje van Stay at home mama naar de Brandbazaar in Amsterdam, georganiseerd door LVTPR. Het was echt een succes, heel goed opgezet en we hebben een aantal leuke (nieuwe) merken leren kennen.

img_7989

Op zaterdag pakte ik alle spulletjes uit aangezien ik de avond ervoor bij thuiskomst direct in slaap viel. Ik ben onder andere enorm blij met de powercube en powerbank die we ontvingen van AlloCacoc en ook de producten van HelloFresh komen onder andere goed van pas.

img_7999

In de middag maakte ik een lekkere groente omelet, die helaas niet helemaal in smaak viel bij onze kleine meid haha.

Aankomende week heb ik eigenlijk helemaal niets op het programma staan. Ja volgens mij een event op de zaterdag, maar verder niets dus. Wel test ik een HelloFresh box uit al is dat niet voor mijn blog, maar omdat ik mee doe met de Blog Battle van Vivian Reijs van Over Smaak Valt Te Twisten. Op instagram en facebook zul je hier dus wel wat over langs zien komen.

Wat zijn jullie plannen voor komende week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

24 reacties

 1. Joyce op 9 oktober 2016 om 08:21

  Wat een leuk weekje! ik vond het jammer dat ik niet naar de brandbazaar kon.

  • Nicole op 9 oktober 2016 om 08:28

   Oh inderdaad jammer! Anders hadden we even kunnen bijkletsen..

 2. MetMirjam op 9 oktober 2016 om 08:25

  Wat is het ineens koud in huis hè! Ik heb van de week gewoon de verwarming aangehad haha. Wij gaan vandaag lekker naar het bos – goed begin van een nieuwe week 😉

  • Nicole op 9 oktober 2016 om 08:28

   Dat is wel een goed idee.. wil ik ook!

 3. Monique op 9 oktober 2016 om 08:37

  Wat heerlijk voor Fay, dat zwemmen. Doen we met Lise echt te weinig vind ik. Aankomende week ook hier weinig op het programma. Ja, een check-up bij de verloskundige en wat laatste klusjes in de babykamer 🙂

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 07:08

   Ja wij zwemmen ook te weinig en telkens weer zeg ik dat ik het vaker wil doen en uiteindelijk komt er niks van haha..

 4. Charlotte op 9 oktober 2016 om 08:46

  Lekker zo’n rustige week! Mijn week zit alweer veel te vol, hopelijk de week erna iets meer rust..

 5. marije op 9 oktober 2016 om 08:56

  Ondanks het rustige weekje, toch leuke foto’s. Mooi zijn de luchten dit seizoen hé? Hopelijk voel je je inmiddels beter.

  Fijne zondag!

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 07:08

   Ja voel me al stuk beter!

 6. Jonna@Burgertrutjes op 9 oktober 2016 om 08:59

  Het is echt ineens herfst geworden. Wij hebben de allesbrander alweer lekker aan staan hoor! En wij hebben een thermostat die je kunt bedienen met je app. Onwijs handig!

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 07:09

   Oh wat handig! Zouden wij ook moeten hebben..

 7. Malou op 9 oktober 2016 om 10:40

  Wat een leuke week en leuk dat jullie hebben gezwommen, dat moeten wij ook echt weer eens gaan doen 🙂

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 07:09

   Ja zwemmen is zo leuk!

 8. Sandra op 9 oktober 2016 om 11:49

  Heerlijk zwemmen, hier blijft het favoriet! En wat gaat het nu hard met de kou he? Ik heb hier de verwarming al 1 keertje aangehad van de week.

 9. Marguerita op 9 oktober 2016 om 11:58

  Leuke goodies heb je gekregen!

 10. Anita op 9 oktober 2016 om 12:30

  Omelet ziet er lekker uit, Fay weet ze niet wat ze heeft gemist 😉 Gezellige week weer zo 🙂

  • Nicole op 9 oktober 2016 om 13:18

   Haha ze heeft het wel geproefd hoor, maar vond het niet zo lekker.. oftewel “blehhh” hahaha

 11. Jessica op 9 oktober 2016 om 15:23

  Plannen voor komende week: 2x fysio, en we gaan een weekend weg 🙂

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 07:10

   Oeh lekker waar gaan jullie heen?

   • Jessica op 10 oktober 2016 om 08:59

    We gaan naar Uden. Zaterdag hebben we een verjaardag in de omgeving en dan hoeven we niet heen en weer die dag. ?

 12. Annemijn op 11 oktober 2016 om 09:47

  Lekker zo’n week met weinig verplichtingen. De brandbazaar klinkt erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje