Eigenwijs de week door #2 | Zonnige week

Wat vond ik het leuk om te zien en lezen dat deze rubriek ook bij jullie erg leuk gevonden wordt! Ik kan natuurlijk zelf wel ervan houden om dit soort weekoverzichten te delen en bekijken. Maar het blijft leuk als anderen dat ook vinden. Daarom heb ik deze helemaal met veel plezier gemaakt! Natuurlijk ook omdat het gewoon weer een heerlijke, zonnige, week was waarin ik een aantal leuke/mooie plaatjes heb gemaakt. 

Dit keer overigens een overzicht van zaterdag t/m zaterdag (acht dagen dus) omdat ik hem vorige week op de zaterdag plaatste. Maar omdat er nu weer een webshoptip online is verzet ik hem naar vandaag, de zondag. Ook zul je zien dat er toch ook wat foto’s tussen staan die je wellicht al op Instagram hebt gezien. Ik zal proberen om volgende week wat meer foto’s te maken zodat ik dat niet ‘hoef’ te doen!

IMG_2286

Op zaterdag kwam mijn eerste weekoverzicht online en hadden wij een heerlijk dagje. Eerst lekker bij mijn ouders in de tuin, waar Fay altijd heerlijk knuffelt met de honden.

IMG_2297

En daarna naar het verjaardagsfeestje van Nova, die twee werd. Nova is het dochtertje van een van mijn beste vriendinnen. Het was echt heel warm (27 graden), maar stiekem was dat toch ook wel lekker!

IMG_2317

En toen was het Moederdag! En werd ik verwend met lekkere aardbeitjes op bed en een mooi zelfgemaakt cadeau.

IMG_2329

Uiteraard gingen we ook bij mijn schoonmoeder langs aangezien zij ook Moederdag had natuurlijk. Daar speelde Fay heerlijk met water samen met haar kleine nichtje.

IMG_2354

Daarna reden we door naar mijn ouders waar we gingen BBQen. Mijn oma en tante (en later ook oom) waren er ook gezellig.

IMG_2349

Het was al een top dag, maar toen bleek dat PSV opeens kampioen was geworden was het helemaal een top dag! Voor Fay hebben we ook een pakje gekocht en die past haar nu perfect 🙂

IMG_2390

Op maandag maakte ik maar weinig foto’s. Fay ging naar de peuterspeelzaal in de ochtend en mijn man en ik gingen naar de Action voor een paar dingetjes. ’s Avonds keken we uiteraard naar de huldiging van onze voetbalmannen!

13112613_10153870381618612_620263682_o

Op dinsdag gingen Fay en ik lekker naar de dierentuin samen met een vriendin van me en haar zoontje. Eenmaal binnen besloten we om de buggy’s weer naar de auto te brengen en een trekkar te pakken. Achteraf gezien was het wellicht niet zo handig aangezien de jongeman er niet graag in bleef zitten haha.

Ik maakte dit korte filmpje voor op snapchat en ik vond hem te leuk om niet te delen haha. Deze apen waren ook vrijwel het hoogtepunt van de dag (naast de glijbaan haha), Fay was er bijna niet weg te krijgen!

IMG_2421

Ook kwam mijn blog online waarin ik vertelde over hoeveel gewicht en cm’s ik al kwijt ben sinds begin januari tot nu toe. Daarbij plaatste ik dus ook bovenstaande foto en ik kreeg me toch een partij lieve en leuke reacties! Mijn dank daarvoor, is extra motivatie voor me.

IMG_2433

Woensdag was weer zo’n heerlijke dag, lekker op tijd al naar buiten en in de middag ging ik in mijn eentje Eindhoven centrum in en bleef mijn dochter bij mijn moeder. Win-win situatie aangezien ik het echt even heerlijk vond om alleen op pad te gaan (en het is ook handiger als je gaat shoppen) en mijn moeder heeft genoten van haar tijd met Fay.

IMG_2434

Deze foto kreeg ik onder andere doorgestuurd. Lekker met water spelen en op de doek liggen in de schaduw. Wat een pret!

IMG_2442

Later die dag ging ik er ook weer heen en zette mijn vader de BBQ aan voor een paar stukjes vlees. Hmmm lekker!

IMG_2457

Donderdag was het weer tijd voor de peuterspeelzaal en omdat mijn man deze week avonddienst had kon hij haar weer brengen. Ik heb ondertussen foto’s gemaakt voor een review en daarna gingen we samen boodschappen doen.

IMG_2463

Na school zijn we even naar de speeltuin gegaan om te picknicken maar Fay was zo moe dat we snel naar huis gingen zodat ze kon slapen. Na haar slaapje hadden we gelukkig nog een paar uur vol (water)pret!

IMG_2472

We besloten om vrijdag mijn man naar zijn werk te brengen zodat we de auto weer hadden. Direct daarna zijn we doorgereden naar de kinderboerderij in Geldrop. Daar was Fay helemaal weg van de konijntjes en het.. varken!

IMG_2482

’s Avonds stonden deze hapjes op tafel. Sommige gezond, anderen wat ongezonder. Maar ik mocht dat van mezelf. Ik heb niet geteld die punten, want het waren er toch teveel haha. Maar ik vond dat het wel een keertje mocht.. Lekker met mijn man een tv avondje gehouden.

IMG_2497

En dan gisteren.. In de ochtend besloten we om naar de Brandevoortse Hoeve te gaan. Echter was Fay in het begin nogal dwars en mocht papa niet meespelen en mama wel. Gelukkig voor papa mocht dat later wel!

IMG_2532

Die dag startte ook de kermis bij ons in het dorp. Om 16uur werd hij geopend en mochten alle kinderen een eendje vissen. Daarmee kon je dan prijsjes winnen en Fay won een aantal ritjes in de draaimolen! Helaas voor ons wilde de kleine dame alleen maar kijken en is ze er nog niet in geweest. Hopelijk komt dat nog een van deze dagen..

Nou, dat was onze week. Hoe was jullie week?

8 reacties op “Eigenwijs de week door #2 | Zonnige week

  • Oeh kermis, leuk! Takkeduur (althans, hier wel) maar wel gezellig 😀 heel leuk dat je een weekoverzicht doet! Onze vorige week was heerlijk, door het weer en omdat ik vrij was. Hoewel ik maar 20 uur werk, is zo’n weekje helemaal mama zijn toch ook extra genieten 🙂 fijne dagen lieverds!

  • Wat een leuke week! Heel grappig; tijdens ons weekendje weg van vorige week zijn wij ook bij Dierenrijk geweest én bij die kinderboerderij! Fiene was steeds aan het kroelen met die houten gansjes aan de hekken haha.

  • Leuk overzicht, ziet eruit als een gezellige week! Mijn week was niet echt blogvoer maar kabbelde lekker voort. Uiteraard wel wat dingen gereviewd en daarover geblogd. Een ding nog niet, ik kreeg een Japanse hoofdmassage voor mijn blog… Heerlijk!

  • Ziet er uit als een heerlijke week! Heerlijk dat je even voor jezelf hebt kunnen shoppen. Was zeker ook wel nodig?

  • Leuk om kennis te maken van de deelneemsters van het moms are magic project. Jouw moederdagcadeau springt er toch wel uit hoor, ontzettend lief!

Reageren is niet mogelijk.