Eigenwijs de week door #14 | Ikea, Efteling & Bridget Jones

Het schijnt zomer te zijn maar daar was afgelopen week eigenlijk niets van te merken. Met temperaturen van 17 graden en dagen vol met regen leek het eerder herfst. Gelukkig kun je ook met regen nog veel leuke dingen doen dus gingen we regelmatig op pad. Een uitje naar de Ikea, stampen in de plassen, een avond naar de Efteling… dit en meer zie je vandaag terug in eigenwijs de week door!

IMG_4981

Zoals je hebt kunnen lezen had ik op zaterdag een bloggersmeeting en het bananenbrood was niet helemaal in de smaak gevallen (ook bij mij niet) dus had ik nog genoeg over. Mijn dochter vond hem echter enorm lekker dus ik besloot om een ‘restjes’ ontbijt te maken. We hadden namelijk ook nog wat yoghurt over, wat bananen en een paar gekookte eitjes. Dit bij elkaar maakte een prima ontbijtje voor ons.

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_4987

Selfie van ons tweetjes.. Wat een heerlijkheid!

IMG_4993

Fay kieperde voor het eerst haar bak om, nadat ze drie keer had gevraagd of het echt echt echt mocht haha.

IMG_5006

Ik maakte ook weer een nieuw gerecht klaar, die als het goed is binnenkort online komt!

IMG_5010

Na het eten gingen we PSV kijken, zij moesten voetballen tegen Feyenoord voor de Johan Cruijf schaal. Fay had haar tenue aan, maar dat verborg ze hier nog onder mijn vest haha.

IMG_5021

De volgende ochtend wilde Fay perse haar PSV shirt aan omdat ze hadden gewonnen. En aten we lekker aardbeitjes bij het ontbijt.

IMG_5024

Ik ging vervolgens even een paar uurtjes aan het werk in ons eigen huis aangezien Bart deze week weer middag/avond dienst heeft en in de ochtend vrij is. Productfoto’s maken vind ik nog steeds lastig..

IMG_5038

Die middag was het gelukkig wel nog wisselend zonnig dus zaten we lekker buiten.

IMG_5047

Die avond bestelde ik dit leuke truitje bij de Prenatal. Speciaal voor ons gemaakt natuurlijk… haha.

IMG_5049

Op dinsdag werd ik gebeld in verband met een sollicitatie en maakte ik een foto van deze schoentjes. Ik wil ze gaan verkopen aangezien Fay ze toch niet aan wil.

IMG_5060

Daarna trokken Fay en ik onze stoute schoenen laarzen aan en gingen we in de regen buiten staan stampen in de plassen. Het regende gelukkig niet zo hard want ik had zelf geen poncho of regenjas haha.

IMG_5081

Na haar slaapje ging ik samen met mijn oma en Fay naar de Ikea. We hadden niets nodig ofzo maar het leek me leuk om daar een rondje te wandelen en wat te eten. Dat eten doe ik niet snel meer want wat was dat smakeloos zeg.

IMG_5106

Voordat we weggingen moest Fay natuurlijk wel even in de speeltuin spelen… Maakte haar niet uit dat het allemaal nat was haha.

IMG_5104

Thuis nog even de hondjes eten geven en daarna was het bedtijd, voor Fay dan.

Image

Op woensdag kwam mijn blog, echte liefde bestaat, online. En daar kreeg ik super veel lieve reacties op, ook via de andere kanalen. Super bedankt allemaal. Het is inderdaad een mooie foto maar wel al drie jaar oud helaas!

IMG_5114

Ik ging die dag naar Anita toe, we zouden eigenlijk hier in de jacuzzi een Bridget Jones ‘marathon’ houden maar door omstandigheden die 1x per maand voorkomen kon dat niet doorgaan. Dus bekeken we de films samen met Louis.

IMG_5119

Op donderdagochtend had ik weer een heerlijk ontbijtje. Boterham met pindakaas en banaan. Ik ontdekte dat dit qua punten in de ochtend best te doen is dus besloot het wat vaker te eten. Tenslotte is pindakaas best gezond haha.

IMG_5123

De dag startte wel met een kind die alleen maar huilde en bij mama wilde hangen. Gelukkig was dit niet de hele dag zo!

IMG_5134

Nog even een gezond tussendoortje en ik zit weer helemaal lekker in mijn Weight Watchers ritme!

IMG_5133

Ik check ook bijna elke dag de app ’timehop’ en daar kwam ik deze schattige foto tegen! Dit is onze Lucky, de hond die we kochten toen ik zwanger was…

IMG_5142

Deze foto is door Fay gemaakt en hij moest ook op de computer van haar. Dus bij deze…

IMG_5146

Op vrijdag ging ik even naar huis om te wegen, douchen en bloggen en toen kwam de buurman met een heel leuk pakketje. Daar zat mijn gewonnen prijs van Tutje.nl in! Ik heb hem na het douchen meteen gebruikt en man man man wat een heerlijke geur en fijn spulletje.

IMG_5154

Fay was die dag veel in de weer met al haar popjes. Het liefst verzamelt ze alles bij elkaar, maar we hebben haar toch echt even een maximaal aantal gegeven. Flauw he. En ja, dat is Dora the explorer naast haar hahaha.

IMG_5148

Ook kwam ik er door timehop achter dat we die dag, maar dan drie jaar terug, de aankondiging deden van onze zwangerschap. Hoe er drie jaar later dan zo’n prachtige peuter uit is gekomen snap ik nog niet helemaal.

IMG_5160

Gelukkig konden we ’s avonds voor het eerst sinds lange tijd weer buiten eten. Hier zie je de zon al verdween hij met regelmaat achter de wolken. Het was dit keer goed te doen. Helaas zijn de vooruitzichten voor komende week weer minder.

IMG_5178

Zaterdagochtend hebben we lekker geluierd en zijn we daarna boodschappen gaan doen. Ook doken we even de Zeeman binnen en daar komt binnenkort hopelijk (als de peuter meewerkt) een leuke blog over. Daarna eerst naar de Jumbo en tenslotte de Lidl.

IMG_5180

En daar is hij weer. De watermeloen. We gingen naar ons eigen huis om daar nog even een grote schoonmaak te houden terwijl Fay aan het schransen is en later nog even ging slapen.

image (16)

’s Avonds gingen we naar de Efteling met vrienden. Fay had echt lang geslapen in die middag en we waren heel benieuwd hoe ze t zou doen die avond. Maar het was echt geweldig. Ik heb mega veel foto’s gemaakt maar die laat ik wellicht nog een andere keer zien.

Een fijne zondag gewenst!

23 reacties op “Eigenwijs de week door #14 | Ikea, Efteling & Bridget Jones

Reageren is niet mogelijk.