Eigenwijs de maand door | maart 2019

Jeetje wat een cliché, maar wat is de maand maart toch voorbij gevlogen! Voor onze dochter (en onszelf ook wel) was het een hele spannende maand want ze was jarig. Dat betekende een heleboel feestjes waaronder haar eerste eigen kinderfeestje. Super bijzonder natuurlijk. Daarnaast had ze ook nog haar eerste zwemlessen en hebben we een paar dagjes weg gehad. Een top maand dus.

Carnaval

Laten we beginnen bij het begin en dat betekent in dit geval Carnaval. Aangezien we beide lid zijn van de Carnavalsvereniging en onze dochter enorm uitkeek naar Carnaval kon het niet anders dan dat we dit gezellige feest zouden vieren. We zijn naar maar liefst drie optochten geweest, eentje van de basisschool, eentje in Lampegat (Eindhoven) en eentje in het dorp naast ons. Alledrie waren natuurlijk heel anders maar leuk op hun eigen manier.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Mijn man en ik zijn op de zaterdagmiddag/avond ook nog lekker met vrienden op pad geweest. Ook een unicum want dat komt niet veel voor haha. En we hebben ook gezellig kindercarnaval gevierd op de dinsdag.

Vakantie & jarig

Onze dochter was precies in de “carnavalsvakantie” jarig en ons plan was om naar de Efteling te gaan op de dag zelf. Helaas was het echt snertweer dus we stelden dat tripje uit. In plaats daarvan zijn we naar Mattel Play gegaan in Sevenum. De kinderen hebben zo’n lol gehad daar, zowel de oudste als de jongste. Echt een aanrader dus. Een paar dagen later konden we alsnog naar de Efteling (we hadden de kaartjes een maand ervoor al gekocht dus moesten ook wel, wat erg he.. haha). En hebben we echt flink genoten weer met zijn viertjes.

In het weekend was het natuurlijk weer feest, want het ‘grote mensen feest’ werd gevierd. Onze dame voelde zich ontzettend geliefd en jarig ondanks dat het maar een klein feestje was. Zo fijn om haar te zien genieten. Na dat weekend mocht ze ook nog eens haar verjaardag op school vieren én was aan het einde van die week haar kinderfeestje. Over dat kinderfeestje komt van de week nog een aparte blog…

Mijn bedrijf

In de week van 11 t/m 15 maart organiseerde ik zelf een gratis online training voor ondernemers (en bloggers) over het creëren en plannen van content. Dit had ik in november vorig jaar ook al eens gedaan maar dan deels via Facebook en dit keer deed ik het op Instagram. Wat was het weer ontzettend gaaf en leuk om te doen.

Daarnaast stond maart ook in het teken van de bekendmaking van mijn eerste workshop Zakelijk Bloggen waarbij binnen 2 dagen al 7 kaarten van de 10 verkocht waren. Inmiddels is hij ook uitverkocht. De volgende workshop staat overigens ook al gepland. Ook kreeg ik een aantal nieuwe klanten en ben ik momenteel bezig met een leuke videoserie. Ik geniet met volle teugen van het ondernemerschap!

Eerste zwemlessen

Afgelopen maand heeft onze dochter ook haar eerste zwemlessen gehad. We vonden het allemaal reuze spannend maar wat deed ze het goed. Ze vindt het ook enorm leuk en dat is natuurlijk eigenlijk het belangrijkste. Want heb je plezier dan leer je ook makkelijker. Ik zal binnenkort nog eens een uitgebreide blog schrijven over zwemlessen.

Dagje/avondje uit

Verder zijn mijn man en ik nog lekker een middagje en avond uit geweest. Zonder kinderen! Heerlijk naar Den Bosch waar we uiteraard een Bosche Bol hebben gegeten. Nog even lekker aan window shopping gedaan. En natuurlijk lekker uit eten. Later op de avond was de 90’s party waarvoor we ook kwamen. We hadden namelijk van mijn schoonouders kaartjes hiervoor gekregen. Super tof!

Er is nog veel meer gebeurd maar dit waren toch wel de highlights van maart. De maand april ziet er ook weer heel tof uit. Met hele leuke afspraken voor mijn bedrijf, mijn workshop die ik mag gaan geven, mijn eigen verjaardag, de meivakantie die dan al start, koningsdag en een bezoekje aan Dierenrijk.

Wat was het leukste wat jij afgelopen maand hebt gedaan?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *