Eigenwijs de maand door | juni 2019

Het eerste half jaar van 2019 zit er alweer op en de zomermaand juli is aangebroken. Alhoewel juni ook echt al de zomer in haar bol had. Voor een groot deel in ieder geval. We hebben weer een hoop leuke dingen gedaan en de leukste dingen heb ik voor jullie uitgelicht in dit overzicht.

Weekendje camping

De eerste twee dagen van juni vielen in het weekend waarbij het ook nog eens lekker weer was. Niet vreemd dus dat wij naar de camping gingen. Wat was dat weer lekker zeg. De kinderen vermaken zich daar prima of er nu wel of geen vriendjes of vriendinnetjes zijn. En je hebt toch een beetje dat vakantie gevoel. Meer dan thuis sowieso.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Het was uiteindelijk wel de laatste keer op die camping, maar dat wisten we toen nog niet. Hopelijk gaan we nog met de tent naar Zeeland deze zomer, maar dat ligt een beetje aan de weersvoorspelling. Wij willen last minute boeken…

Event Kim Munnecom

Op 6 juni ging ik samen met een stel andere Brabantse onderneemsters naar het event van Kim Munnecom over geld manifesteren. We gingen met een groepje van 5 vrouwen, maar hadden daar afgesproken met nog een aantal dames. Daarnaast ben ik echt enorm veel bekenden tegengekomen. Sommigen omdat ik ze volg op social media. Anderen kende ik nog van een vorig event.

Wat was het ontzettend leuk en vooral weer heel leerzaam en inspirerend. Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in het law of attraction gebeuren en dat voelt zo goed. Heerlijke vibe hield ik eraan over. Wil je meer lezen over dit event van Kim Munnecom? Ik heb er een blog over geschreven op mijn zakelijke website.

Tweede verjaardag Milo

Afgelopen maand was ook ons zoontje jarig. Hij werd twee jaar en is echt flink verwend. Vooral met auto’s of iets wat ermee te maken heeft. Niet gek ook want hij is daar dol op. We wonen aan een drukke weg dus hij kan zijn lol op zo van achter het raam. De oeh’s en wauw’s vliegen hier om je oren haha.

Kermis dorp

Tegelijkertijd met de verjaardag was ook de kermis bij ons in het dorp. Nu klinkt dat vrij groot, maar er stonden geloof ik 4 attracties. Wel staat er ook altijd een grote tent waar feesten gegeven worden. Dit jaar zijn wij niet de tent in geweest maar zijn we wel met de kinderen 3x naar de kermis geweest. Vooral de Calipso, een nieuwe attractie voor ons dorp, beviel erg goed. In eerste instantie durfde Fay er niet in, maar daarna wilde ze alleen maar..! En na een huilerige start vond Milo de draaimolen ook heel leuk, dus daar is hij weer veel in geweest.

Oh ja. En eendjes vangen blijft ook altijd favoriet. Zelf vind ik dit altijd absurd duur net zoals touwtjes trekken. Maar vooruit, het is maar 1x kermis 😉

Guus Meeuwis – Groots met een zachte G

Op vaderdag gingen mijn man en ik naar het stadionconcert van Guus Meeuwis. Altijd leuk om weer terug te zijn op de plek waar je getrouwd bent haha. En aangezien Guus een grote rol heeft gespeeld tijdens onze bruiloft is dit wel een traditie die wij lang willen volhouden.

Het was echt weer groots genieten met een zachte G. Lekker met zijn tweetjes. Al willen we misschien volgend jaar toch maar op de tribune. Dan kun je staan en zetten wanneer je wilt. Merkte namelijk aan mijn rug wel dat al die uren staan (van 14 tot 19 uur) toch iets teveel van het goede was..

Playmobil event Oud Valkeveen

Deze maand ben ik ook eindelijk weer eens naar een event geweest voor de blog. Namelijk het Playmobil event in Oud Valkeveen. Nu mijn dochter leerplichtig is en ik zelf heel druk ben met mijn bedrijf kan ik niet meer zo vaak naar events. Maar voor sommige events doe ik wel heel erg mijn best om erheen te gaan. Zoals dit event dus. Ik werk al jaren graag samen met Playmobil en hun events zijn gewoon altijd erg goed geregeld én leuk.

Plus onze kinderen zijn weg van Playmobil, we hebben bakken vol met dat spul. Het is dan ook tijdloos. Over 30 jaar nog steeds goed én gewild. Het was weer een prachtige dag vol ontmoetingen met zeemeerminnen, maar vooral ook met heel veel spelen. Met de nieuwste collectie Playmobil Magic, maar ook in de speeltuin van Oud Valkeveen zelf.

Daarnaast heb ik in de maand juni ook een leuke netwerklunch gehad met de nieuwste collecties kinderkleding die gepresenteerd werden. En ben ik mee geweest als begeleider op het schoolreisje. De maand juli staat in het teken van mijn online blogtraining die ik deze week geef. Maar ook in het teken van de schoolvakantie waarin wij hopelijk eind van de maand vertrekken naar onze (voor nu nog onbekende) vakantiebestemming.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *