Eigenwijs de maand door | Januari 2019

Er is weer een maand voorbij. Een maand waarin er veel is gebeurd maar ook weer niet. In eerste instantie toen ik dit overzicht ging maken moest ik echt hard nadenken wat we ook alweer allemaal gedaan hebben. Vooral al mijn zakelijke hoogtepunten en afspraken stonden me vers in het geheugen maar privé niet. Gelukkig maak ik voldoende foto’s dus kon ik goed terug kijken naar afgelopen maand. Kijk je gezellig mee?

ZZP’er: 1 op 1 sessies

Afgelopen maand zijn mijn eerste live 1 op 1 sessies geweest bij Van der Valk. Ik geniet echt van het zzp’er zijn en vind het ondernemen dan ook heerlijk. Zo leuk om anderen verder te kunnen helpen. Dit ga ik nog veel meer en veel vaker doen!

Uit eten bij de griek

Ook zijn we twee keer uit eten geweest bij de Griek. Twee keer een andere Griek weliswaar én ook twee keer met andere mensen. De eerste keer was met mijn schoonfamilie voor de verjaardag van mijn schoonvader. De tweede keer was met mijn ouders, vrij spontaan en zomaar. Dat vind ik overigens wel de leukste dingen hoor. Van die spontane uitjes!

Netwerken en events

Een van mijn zakelijke doelen van dit jaar is om vaker offline te netwerken met andere ondernemers en vaker naar een event te gaan. Nou januari is in ieder geval een goed begin geweest. Ik had sowieso twee leuke netwerkbijeenkomsten.. De een was een ondernemerslunch en de ander een borrel. En daarnaast ben ik naar het event van Kim Munnecom geweest over geld manifesteren. Zo ontzettend leuk en vooral ook leerzaam!

Boodschappen in Duitsland

Deze maand zijn we ook weer boodschappen gaan doen in Duitsland. Weer flink luiers en billendoekjes ingeslagen. Maar ook drinken, vlees en nog wat andere dingen. In maart gaan we denk ik weer..

Nieuw kapsel

Nadat ik al minstens een half jaar niet meer bij de kapper was geweest EN grijze haren ontdekte moest ik echt naar de kapper. Ik wilde ook niet naar al die leuke netwerkevents gaan met grijs haar haha. Dus ik bracht een bezoekje aan mijn vaste kapper en heb nu een kapsel wat een stuk korter is en ook wat donkerder. Ik ben er blij mee!!

Puppy kraamvisite

Mijn broertje en schoonzusje kochten in december een puppy en begin januari mocht hij dan ook eindelijk met hun mee naar huis. Uiteraard was dit voor ons een mooie reden om op kraamvisite te gaan en lekker te knuffelen. Zo’n leuke gezinsuitbreiding!

Spelletjesavonden

In het teken van een goed voornemen hebben we ook een aantal spelletjesavonden gehad. Iets minder dan we eigenlijk van plan waren.. Maar toch zeker drie keer. Waarvan 1x zelfs met een stel vrienden. Tijdens game night met vrienden besloten we om de Jumanji variant van Escape Room te spelen. Wat is dat een leuk spel zeg. In het begin dachten we nog ‘wat makkelijk’, maar het werd steeds moeilijker! Uiteindelijk hebben we van de drie rondes twee rondes gehaald binnen de tijd. Nu willen we zeker de uitbreidingen kopen..

escape room the game artikelen kopen? Kijk snel!

Sneeuw – schaatsbaan

Zoals jullie ook wel hebben gemerkt en gezien heeft het ook flink gesneeuwd. Iets wat ik zelf vaak de eerste dag wel leuk vind maar daarna niet meer. Echter vond ik het dit keer toch ook al die andere dagen wel leuk. Ik zag de kinderen namelijk ontzettend genieten van al dat witte goud. Samen op de slee op de schaatsbaan, beide schateren van plezier. En onze oudste die zich goed kon vermaken in haar eentje en later met een vriendje van school. Schitterend om te zien!

Zoals je wel kunt lezen zijn we het jaar 2019 goed gestart. Ook in februari heb ik leuke dingen op de planning staan zoals een bonteavond van de Carnavalsvereniging, een fotoshoot, een high tea en een vriendinnenweekend met Carmelina!

Hoe was jouw januari?

2 reacties op “Eigenwijs de maand door | Januari 2019

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *