Eigenwijs de maand door | april 2019

Oeps, mei is alweer bijna een week bezig en ik heb je nog geen overzicht van onze maand april gegeven. Maar hierbij dan alsnog! Het was een mooie maand zowel op privé gebied als zakelijk. Ik gaf mijn eerste workshop over bloggen voor je bedrijf en we hebben met ons gezin een aantal leuke dingen gedaan zoals naar Kinderpretpark Julianatoren, Dierenrijk en naar de camping. Pak er dus een kop koffie (of thee) bij en neem een kijkje in ons leven.

Camping en kamperen

Mijn ouders hebben een van hun tenten van hun bedrijf kampeerspullen verhuur op een camping bij ons in de buurt neergezet. Handig voor (potentiële) klanten, maar ook voor ons. Want wij mogen er ook gebruik van maken op momenten dat er niemand anders gebruik van maakt. Afgelopen maand was het zover dat de camping geopend werd en dus ook de tent inclusief alle inventaris opgezet kon worden.

kamperen bell tent glamping

In het eerste echte weekend van april was het ontzettend mooi en warm weer dus waren wij ook al met regelmaat op de camping te vinden. Onze dochter stapte daar ook vol vertrouwen op haar fiets zonder zijwieltjes en reed gewoon weg! Zo leer je je kind dus fietsen, haha.

Tijdens het paasweekend hebben we er zelfs gekampeerd. “Nee mama het is niet kamperen, het is Glamping!”. En ja, dochterlief heeft wel gelijk want met een echt bed en matras, een dolce gusto, stromend water bij de tent en nog veel meer is het wel flink luxe. We hebben echt enorm genoten en hopen dat er in mei ook weer een hoop mooie dagen komen waarop we heerlijk kunnen genieten van dit kampeerleven. Want stiekem is dat dus echt wel lekker.

kampeerspullen verhuur bell tent

Leuke uitjes

In april stonden ook weer een aantal toffe uitjes op de planning. Zo mocht mijn zoontje naar Dierenrijk vanuit de Phoxyclub (dat is een PSV fanclub voor kinderen) en mocht er ook iemand gratis mee. Ik dus. Mijn dochter en mijn moeder hebben beide een abonnement van deze dierentuin dus zij gingen ook gezellig mee. Wat hebben we allevier genoten. Een pracht dag.

Daarnaast zijn we ook naar de Julianatoren geweest. Dit is een kinderpretpark in Apeldoorn en mijn dochter is helemaal fan van dit pretpark. Het grappige is zelfs dat zij aan me vroeg wanneer we er weer heen gingen en ik later die dag een uitnodiging kreeg om dit park met mijn gezin te bezoeken voor mijn blog. Er is namelijk een nieuwe attractie geopend en die mochten wij uittesten!

Workshop Bloggen voor je bedrijf

In april mocht ik ook tijdens een netwerklunch een kennissessie verzorgen over zakelijk bloggen. Plus ik gaf een pilot workshop ‘bloggen voor je bedrijf’ aan een groep enthousiaste ondernemers. Van te voren was ik mega onzeker en zenuwachtig maar tijdens de workshop vlogen de zenuwen weg. Het was zo ontzettend tof om te doen en ik ben dan ook erg blij dat ik deze maand nog een keer deze workshop mag geven.

Op het moment van schrijven zijn er nog kaartjes beschikbaar. Dus mocht jij een ondernemer zijn of een ondernemer kennen die graag meer binding krijgt met haar klanten, beter vindbaar wil worden en echt connectie wilt maken? Dan is mijn workshop bloggen voor je bedrijf zeker iets voor jou.

Naast al het bovenstaande ben ik ook nog een avondje weg geweest met mijn moeder, peettante en schoonzusje. Heb ik nog een leuke feestavond gehad van de carnavalsvereniging en een toffe ochtend samen met een mede onderneemster waaruit een hoop leuke plannen zijn gekomen. Oh ja en ik was ook nog jarig haha. Zou ik bijna vergeten! Een hele leuke maand dus… Op naar weer zo’n mooie maand vol met zon.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *