Eén week oud

Dit blogje startte ik de avond voor de opname. Maar omdat ik toch graag deze foto’s en woorden deel heb ik hem alsnog geplaatst met als aanvulling dus de foto van ons meisje terwijl ze 1 week oud was, in het ziekenhuis..

Op 13 maart was ons prinsesje alweer een week oud! En ongelofelijk om te zeggen maar ik kan (en wil uiteraard) me geen leven meer voorstellen zonder haar. Uiteraard zit de bevalling en alles wat daarvoor speelde nog vers in mijn geheugen. Ik heb nog geen tijd gehad om dat echt te verwerken omdat er telkens wel weer iets anders kwam wat onze aandacht nodig had. Maar ondanks die rotte periode voordat onze Fay er was kan ik me dus echt niet meer voorstellen dat ik niet mama ben van het mooiste en liefste kindje die er bestaat!

Aangezien kindjes het eerste jaar enorm veranderen en ik nu eenmaal een foto-freak ben heb ik uiteraard een heeeeeeleboel foto’s op mijn telefoon en camera staan van dit schattige stoere meisje. Het was dus even flink zoeken en vooral keuzes maken welke foto’s ik zou gaan gebruiken voor het “week”overzicht hier op de blog. Ik wilde eigenlijk maximaal 7 foto’s, voor elke dag 1.. Echter dat is me niet gelukt hihi. Dus sorry voor de Fay-Spam!!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kijken jullie mee?

Dag 1
dag 1 a
Ongeveer de eerste foto gemaakt van Fay door Fotografie just 4 you

Dag 2
IMG_5935IMG_5940 IMG_5970IMG_6001

Dag 3
IMG_6045 IMG_6046

Dag 4
IMG_6064 IMG_6069 dag 4 b

Dag 5
IMG_6135 IMG_6133

Dag 6
dag 6

Dag 7
20140312_145753

Eén week oud!
IMG_6145

8 reacties op “Eén week oud

  • Wat een mooie foto’s. Ik lees nu pas dat ze is opgenomen in het ziekenhuis. Wat ontzettend naar en heavy. Ik hoop dat ze langzaamaan opkrabbelt.. Veel sterkte!

  • Mooie foto’s! Het is lastig om uit te zoeken I know hihi.. lekker blijven spammen. Hoop dat het snel beter gaat met jullie meisje. Liefs

  • Groot gelijk hoor dat je niet kan kiezen. Kon ik in het begin ook niet, alles was zo bijzonder. Als je dat na een jaar terugkijkt is het pas ietsjes minder, maar daar gaat het niet om. Die foto met de voetjes is zo gaaf. En wat een leuk Lief! mutsje heeft ze. Gaat het ondertussen al iets beter met haar?

  • Wat een prachtige foto’s van Fay… een lief klein fummeltje!
    Hoe gaat het nu met haar. Kun je al merken dat de antibiotica aanslaat? Veel sterkte hoor!!

Reageren is niet mogelijk.