Een video geboortekaartje

Wanneer je zwanger bent krijg je te maken met een aantal besluiten die je moet nemen. Dit kan zijn het besluit om wel of niet te weten of het een jongetje of meisje wordt tot het besluit hoe je jouw kindje gaat noemen. Iets wat ik zelf ook enorm moeilijk vond, was het kiezen van een geboortekaartje. Er is namelijk zoveel keus! En hoe kies je dan?

Naast de keus van een echt kaartje die je via de post stuurt, kun je natuurlijk ook denken aan een video boodschap. Babygreets helpt je daarbij. Zij hebben op hun website allerlei filmpjes staan die je kunt laten aanpassen tot jouw wensen om op die manier wereldkundig te maken dat je kleine spruit geboren is. In een wereld waarin Social Media en digitalisering enorm belangrijk zijn geworden is dit dan ook een erg leuke manier in mijn ogen. In plaats van een foto van je geboortekaartje of een foto van de pasgeborene te plaatsen op je Facebookpagina kun je het filmpje gebruiken.

Ik werd door Babygreets gevraagd om een van hun filmpjes te reviewen , echter was ik allang niet meer zwanger maar een goede vriendin van mij wel. Toen hun mannetje geboren werd heb ik dus een video laten maken speciaal voor hun zoontje en deze op laten sturen.
Want dat kan natuurlijk ook! Je hoeft hem niet zelf te gebruiken maar kunt het ook voor een ander laten maken.Schermafbeelding 2015-06-24 om 08.47.02

Er was wel wat verwarring bij mijn vriendin, ik hoorde maar niets van haar terwijl ik wel wist dat het opgestuurd zou zijn. Nu bleek dat er helemaal niets bij had gestaan van wie het was, van mij dus, en zij begreep maar niet dat een bedrijf al die gegevens van haar had haha! Gelukkig vond ze, zodra ze wist dat ik de verzender was, het echt een enorm leuk iets.

Op de site van Babygreets kun je kiezen voor filmpjes voor jongetjes, meisjes en een tweeling. Wel zijn er maar 2 filmpjes voor een tweeling dus je hebt niet veel keus. Ook heb ik gezien dat er een nieuw filmpje bij is gekomen voor een jongen/meisje, maar zo’n filmpje zou ik persoonlijk niet door een bedrijf laten maken maar juist zelf. Het is namelijk een filmpje met foto’s en wat tekst. In mijn ogen zijn de filmpjes met de tekenfiguurtjes echt iets wat je niet makkelijk zelf maakt dus daarvoor zou ik zeker een kijkje nemen op de site.

Kende jij het concept al van een video geboortekaartje?

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Nicoline op 24 juni 2015 om 14:16

    Ik kende het concept nog niet. En ik moet zeggen dat ik een ouderwets kaartje toch het leukste blijf vinden!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje