Een video geboortekaartje

Wanneer je zwanger bent krijg je te maken met een aantal besluiten die je moet nemen. Dit kan zijn het besluit om wel of niet te weten of het een jongetje of meisje wordt tot het besluit hoe je jouw kindje gaat noemen. Iets wat ik zelf ook enorm moeilijk vond, was het kiezen van een geboortekaartje. Er is namelijk zoveel keus! En hoe kies je dan?

Naast de keus van een echt kaartje die je via de post stuurt, kun je natuurlijk ook denken aan een video boodschap. Babygreets helpt je daarbij. Zij hebben op hun website allerlei filmpjes staan die je kunt laten aanpassen tot jouw wensen om op die manier wereldkundig te maken dat je kleine spruit geboren is. In een wereld waarin Social Media en digitalisering enorm belangrijk zijn geworden is dit dan ook een erg leuke manier in mijn ogen. In plaats van een foto van je geboortekaartje of een foto van de pasgeborene te plaatsen op je Facebookpagina kun je het filmpje gebruiken.

Ik werd door Babygreets gevraagd om een van hun filmpjes te reviewen , echter was ik allang niet meer zwanger maar een goede vriendin van mij wel. Toen hun mannetje geboren werd heb ik dus een video laten maken speciaal voor hun zoontje en deze op laten sturen.
Want dat kan natuurlijk ook! Je hoeft hem niet zelf te gebruiken maar kunt het ook voor een ander laten maken.Schermafbeelding 2015-06-24 om 08.47.02

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er was wel wat verwarring bij mijn vriendin, ik hoorde maar niets van haar terwijl ik wel wist dat het opgestuurd zou zijn. Nu bleek dat er helemaal niets bij had gestaan van wie het was, van mij dus, en zij begreep maar niet dat een bedrijf al die gegevens van haar had haha! Gelukkig vond ze, zodra ze wist dat ik de verzender was, het echt een enorm leuk iets.

Op de site van Babygreets kun je kiezen voor filmpjes voor jongetjes, meisjes en een tweeling. Wel zijn er maar 2 filmpjes voor een tweeling dus je hebt niet veel keus. Ook heb ik gezien dat er een nieuw filmpje bij is gekomen voor een jongen/meisje, maar zo’n filmpje zou ik persoonlijk niet door een bedrijf laten maken maar juist zelf. Het is namelijk een filmpje met foto’s en wat tekst. In mijn ogen zijn de filmpjes met de tekenfiguurtjes echt iets wat je niet makkelijk zelf maakt dus daarvoor zou ik zeker een kijkje nemen op de site.

Kende jij het concept al van een video geboortekaartje?

testafbeelding

1 reactie op “Een video geboortekaartje

Reageren is niet mogelijk.