Een sieraad voor Moederdag

Moederdag is in het leven geroepen om moeders nog eens extra in het zonnetje te zetten. Om je waardering uit te spreken. Maar Moederdag kan er ook gewoon zijn om zelf als moeder stil te staan bij wat je allemaal doet als moeder. Als moeder zijnde voelt het vaak vanzelfsprekend om er altijd maar te zijn voor onze kinderen. En om elke dag die liefde te geven en delen. Om onszelf negen van de tien keer weg te cijferen voor die ander. Dat is iets wat vaak in ons zit. Maar een beetje aandacht en liefde voor jezelf is ook heel belangrijk.

Daarom kies ik er voor om ook aan mezelf te denken met Moederdag. En koos ik een prachtig sierraad uit bij Lovy waarmee ik altijd mijn kinderen bij me draag.

Lees ook: De leukste en uniekste Moederdag cadeaus

Bol AlgemeenBol Algemeen

Prachtige sieraden voor mama

De reden dat ik een sieraad als cadeau zo bijzonder vind is omdat er vaak een gedachte achter zit. Ook is het zo dat sieraden vaak uitgekozen worden voor bijzondere gelegenheden en sommige sieraden draag je gewoon altijd. Denk bijvoorbeeld aan je trouwring. Ben je dus nog op zoek naar prachtige sieraden voor Moederdag, bijvoorbeeld in de vorm van een armband of ketting dan ben je bij Lovy aan het juiste adres. Ik kan je alleen wel vertellen dat het kiezen van een sieraad best moeilijk is. Want ze heeft zoveel moois in de webshop staan en alles is echt zilver. Ook kun je het heel makkelijk personaliseren.

Zelf koos ik een prachtige ‘mama ketting‘ uit. Eentje met zowel het geboortejaar van beide kinderen in Romeinse cijfers als met een geboortesteen eraan. Ook hangt er nog een Monstera blad aan welke symbool staat voor lang leven. Ik vind het echt heel bijzonder om op die manier altijd de kinderen bij me te dragen, ik draag de ketting dan ook dicht op mijn hart. En dat terwijl voor een ander de cijfers op het plaatje wellicht niet direct iets zegt.

Naast dat de sieraden van Lovy van bijzonder goede kwaliteit zijn en ze gewoonweg prachtig zijn vind ik het ook erg fijn dat er goed met je mee wordt gedacht. Heb je een ketting op het oog maar wil je net even wat anders dan kun je gewoon contact opnemen en Laura denkt heel fijn met je mee. Daarnaast worden de sieraden zo mooi ingepakt dat het altijd een cadeautje is om te ontvangen. Of je het nu voor jezelf gekocht hebt of niet.

Trieste mededeling

In februari 2022 kreeg ik te horen dat Lovy ging stoppen in verband met ernstige gezondheidsproblemen van de eigenaresse Laura. Haar collectie werd overgenomen door Kleine Zus. Een maand later kreeg ik het trieste nieuws te horen dat Laura op 1 maart 2022 is overleden. Veel te jong, veel te snel. Rust zacht lieve Laura…