Een persoonlijk kerstpakket

kerstpakket-e1419403025853

Ik werk toch al een aantal jaar, sinds 2008 dus reken maar uit. Maar toch heb ik nooit een kerstpakket mogen ontvangen. Ja ik geloof één keertje als invalkracht. Maar dat was het. En dat terwijl ik het zo leuk vind om een kerstpakket te ontvangen! Gewoon om het idee, dat je gewaardeerd wordt.

Dit jaar was mijn kans op een pakket helemaal nul aangezien ik in de ziektewet zit. Daarom bedacht ik een leuk idee. Wel een beetje laat dus het was nog de vraag of er iemand was die het een leuk idee vond. Maar de eerste aan wie ik het vroeg, Anita, zei direct ja! Ik had namelijk bedacht om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen voor een ander en die ander doet dat dan ook voor mij. Een soort kerstpakketten swap dus. Maar dan met iemand die ik ken.

We spraken een bepaald bedrag af en de datum waarop de uitwisseling plaats zou vinden. Het resultaat ervan wil ik vandaag met jullie delen. Want het was echt wel een succes. Ik kocht voor Anita allerlei leuke dingetjes die ze nog niet had en wel erg leuk vond en zij deed hetzelfde voor mij!kerstpakket kaartjeAls eerste natuurlijk een kaartje. Ik had van haar al een kerstkaart gehad, maar ze vond dat een kaartje erbij hoorde. Weer schreef ze er iets ontzettend liefs op. Ben echt blij dat we elkaar hebben leren kennen! En dat ze mij goed kent dat bleek ook wel uit het kerstpakket hoor. Zo zat er een kaars in, ik brand echt dag en nacht kaarsen haha, papier voor mijn Project Life en.. Kerstpakket uiltjeEen uiltje!! Ik ben helemaal weg van uiltjes en dat had zij dus ook meegekregen. Toen ze dit uiltje zag moest ze hem dan ook meenemen voor me. Groot gelijk, ik ben er enorm blij mee! Ik kreeg laatst ook een mok met een uiltje erop van mijn tante, die is dus ook al op de hoogte van mijn uilengekte! Verder kreeg ik ook nog… kerstpakket Tony's ChocolonelyTony’s!!!! Chocolade doet het sowieso altijd goed bij mij maar deze smaak wilde ik al een tijdje proberen.. Nou dat wist Anita dus ook alweer. En ik ben er zooooo blij mee! Heb al geproefd natuurlijk en hij is goddelijk! Mijn man kreeg ook een mini stukje (wat ben ik lief he) maar die vond hem “wel lekker” dus dat is de laatste keer dat ik mijn chocolade deel haha! kerstpakket inhoudUiteindelijk zat dit dus allemaal in het pakket. Rechts is mijn houten hart weggevallen, maar de slierten die eraan zitten zie je nog wel 😉 Geweldig leuk pakketje he?kerstpakket anita fay

Wil je nou ook weten wat ik voor Anita kocht? Kijk dan even op haar blog, want zij heeft mijn pakket aan haar vandaag ook online staan!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Jess op 25 december 2014 om 06:46

  Wat een leuk idee!! En zo verdiend mop. Je straalt op de foto’s. Fijne dagen! X

 2. Marion op 25 december 2014 om 09:00

  Wauw, wat supergaaf! En wat Jess ook zegt, jullie stralen op de foto’s! Wat ontzettend mooi om te zien! X

 3. Petra op 25 december 2014 om 09:06

  Wat een super leuk idee. En ik sluit me bij de dames voor mij aan. Jullie stralen. Ik vind je haarkleur trouwens erg gaaf.

 4. Xaviera op 25 december 2014 om 13:02

  Wat een ontzettend leuk idee! Mooie dingen heeft Anita uitgezocht allemaal 🙂 Vrolijke foto’s allemaal, heerlijk om te zien!

 5. Tamara op 25 december 2014 om 18:40

  wat een super leuk idee!! Had je ook mij mogen voorstellen hoor hihi. Geniet van je spulletjes. Ga gelijk ook bij Anita kijken.

  • Nicole (misseagles) op 28 december 2014 om 08:50

   Volgend jaar?

 6. Michelle op 25 december 2014 om 20:23

  Wat een geweldig leuk idee!

 7. Jenn op 25 december 2014 om 22:04

  Wat ontzettend leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje