Een nieuwe outfit voor een verjaardag

outfit-verjaardag

Wanneer ik zelf jarig ben koop ik niet altijd meer een nieuwe outfit. Vroeger deed ik dat wel. Dat was voor mij een mooi excuus om weer te gaan shoppen. Echter sinds ik kinderen heb koop ik liever voor hen iets leuks dan voor mezelf. De verjaardag van mijn zoontje komt eraan dus dat is voor mij reden om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit voor hem. En misschien ook wel voor mijn dochter, want zij vindt het ook leuk om in het nieuw te gaan op een verjaardag.

Online shoppen

De tijd dat ik de stad in dook en daar uren rondliep voor iets nieuws is ook allang voorbij. Dat doe ik nog steeds graag, maar ik vind er bijna nooit de tijd meer voor. En als ik de tijd heb dan zijn de kinderen er niet altijd mee eens om zo lang rond te lopen. Daarom shop ik het liefst online. Dat scheelt namelijk zoveel tijd. Plus de kinderen kunnen ondertussen lekker spelen.

Shoppen met korting

Welk persoon shopt nu niet graag met korting? Waarom de volle mep betalen als het ook anders kan. Wanneer ik online ga zoeken naar iets nieuws ben ik vrijwel altijd op koopjesjacht.

  • Ik kijk of er nog ergens kortingscodes te vinden zijn.
  • Ik ga op zoek naar de sale pagina van een webshop.
  • Ik vergelijk de prijzen van verschillende websites met elkaar.
  • En ik kijk via Shopkorting of ik via daar nog korting kan krijgen.

Voor degene die Shopkorting nog niet kende. Op deze website vind je voor maar liefst 1600 bekende winkels korting en cashback. Lidmaatschap is 100% gratis en je kunt je gespaarde tegoed uit laten betalen wanneer je wilt. Ideaal dus.

Een nieuwe outfit

Het enige probleem waar ik nu mee zit is dat ik dus nog helemaal niet weet wat voor een outfit ik wil kopen voor mijn zoontje. Ik heb zo ontzettend veel leuke dingen gezien. Ik heb geen idee wat ik nu moet kiezen. Ga ik voor een leuke tuinbroek met polo? Of misschien toch een spijkerblouse? Het scheelt dat je bij jongens niet zoveel te kiezen hebt. Maar ondanks dat er minder keuze is als bij een meisje heb ik alsnog keuzestress. Gelukkig heb ik nog anderhalve week. En is de kleding meestal na een dag al binnen…

Koop jij nieuwe kleding voor een verjaardag?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. G. T. op 8 juni 2019 om 07:34

    Ik zorg er altijd voor dat mijn zoontje een nieuw shirt aan heeft op zijn verjaardag. De rest maakt me niet zo veel uit. Hij is er dan trots op en voor de foto’s vind ik dat ook leuk.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje