Een nieuwe outfit voor een verjaardag

Wanneer ik zelf jarig ben koop ik niet altijd meer een nieuwe outfit. Vroeger deed ik dat wel. Dat was voor mij een mooi excuus om weer te gaan shoppen. Echter sinds ik kinderen heb koop ik liever voor hen iets leuks dan voor mezelf. De verjaardag van mijn zoontje komt eraan dus dat is voor mij reden om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit voor hem. En misschien ook wel voor mijn dochter, want zij vindt het ook leuk om in het nieuw te gaan op een verjaardag.

Online shoppen

De tijd dat ik de stad in dook en daar uren rondliep voor iets nieuws is ook allang voorbij. Dat doe ik nog steeds graag, maar ik vind er bijna nooit de tijd meer voor. En als ik de tijd heb dan zijn de kinderen er niet altijd mee eens om zo lang rond te lopen. Daarom shop ik het liefst online. Dat scheelt namelijk zoveel tijd. Plus de kinderen kunnen ondertussen lekker spelen.

Shoppen met korting

Welk persoon shopt nu niet graag met korting? Waarom de volle mep betalen als het ook anders kan. Wanneer ik online ga zoeken naar iets nieuws ben ik vrijwel altijd op koopjesjacht.

Bol AlgemeenBol Algemeen
  • Ik kijk of er nog ergens kortingscodes te vinden zijn.
  • Ik ga op zoek naar de sale pagina van een webshop.
  • Ik vergelijk de prijzen van verschillende websites met elkaar.
  • En ik kijk via Shopkorting of ik via daar nog korting kan krijgen.

Voor degene die Shopkorting nog niet kende. Op deze website vind je voor maar liefst 1600 bekende winkels korting en cashback. Lidmaatschap is 100% gratis en je kunt je gespaarde tegoed uit laten betalen wanneer je wilt. Ideaal dus.

Een nieuwe outfit

Het enige probleem waar ik nu mee zit is dat ik dus nog helemaal niet weet wat voor een outfit ik wil kopen voor mijn zoontje. Ik heb zo ontzettend veel leuke dingen gezien. Ik heb geen idee wat ik nu moet kiezen. Ga ik voor een leuke tuinbroek met polo? Of misschien toch een spijkerblouse? Het scheelt dat je bij jongens niet zoveel te kiezen hebt. Maar ondanks dat er minder keuze is als bij een meisje heb ik alsnog keuzestress. Gelukkig heb ik nog anderhalve week. En is de kleding meestal na een dag al binnen…

Koop jij nieuwe kleding voor een verjaardag?

1 reactie op “Een nieuwe outfit voor een verjaardag

  • Ik zorg er altijd voor dat mijn zoontje een nieuw shirt aan heeft op zijn verjaardag. De rest maakt me niet zo veel uit. Hij is er dan trots op en voor de foto’s vind ik dat ook leuk.

Reageren is niet mogelijk.