Een nieuw matras dus slaapkamer make-over?

Sinds een aantal weken (misschien al maanden, ik weet het niet precies) slaap ik niet meer zo goed. Niet alleen omdat onze kinderen me soms wakker houden of maken. Maar vooral omdat mijn matras niet meer zo lekker ligt. Ik heb continu rugpijn en word dan al gebroken wakker. Niet fijn. We hebben de matrassen gewisseld om te kijken of dat een oplossing was. Maar helaas. Tijd dus voor een nieuw matras. De vraag is echter, houden we het dan bij alleen een nieuw matras of geven we de slaapkamer direct een make-over?

Nieuw matras

Een aantal jaar geleden ontvingen wij een Eve matras, zowel een voor mijn man als voor mezelf. En deze sliepen eigenlijk best lekker. Ik was er erg tevreden over dus schreef een positieve review na een tijd uitproberen. Nu drie jaar later slaapt hij dus helemaal niet fijn meer. En dat is voor een matras wel een erg korte periode.

Mijn man heeft overigens nergens last van. Hij vindt het nog steeds een geweldig matras en slaapt er heerlijk op. Waar het dus precies aan ligt weten we niet. Maar wel dat er dus een nieuw matras moet komen. Voor mij in ieder geval. En voor hem dan waarschijnlijk ook anders krijg je hoogteverschil.

Slaapkamer make-over

Zo’n zes jaar geleden kwamen wij in dit huurhuis wonen en hebben we een aantal kamers opgeknapt. Het belangrijkste project was voor ons de babykamer, deze werd helemaal tot in de puntjes opgeknapt. We twijfelden nog over een laminaat vloer of een pvc vloer maar aangezien we in de woonkamer al pvc lieten leggen leek het ons wel handig om dan ook de babykamer te doen.

In onze slaapkamer lag vloerbedekking en aangezien deze er nog top uit zag lieten we deze liggen. Eigenlijk niet zo slim, want we hebben twee hele harige honden en dat nemen we van beneden dus ook mee naar boven. Onze slaapkamer in. En ga maar eens van die lange hondenharen uit de vloerbedekking zuigen. Dat is me toch een klus.

Dus nu wil ik eigenlijk ook een nieuwe vloer in onze slaapkamer. Een laminaat vloer het liefst, net zoals in de kinderkamer van onze dochter. En als we dan toch bezig zijn mogen de muren ook opnieuw gedaan worden. Het behang wat er nu hangt vind ik veel te donker. En ben ik echt op uitgekeken.

De vraag is alleen: wanneer? En hoe? Want als ik deze complete slaapkamer make-over wil gaan organiseren moeten we ergens anders slapen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *