Een nieuw jasje!

Ho! Stop! Wacht! Niet weggaan…. Je zit niet verkeerd, dit is nog steeds Meisje Eigenwijsje!

Sommige van jullie hadden het gisteren waarschijnlijk al wel door. De site heeft vrijwel de hele dag op non actief gestaan. Vreselijk vond ik dat, maar wat moet dat moet. Er werd namelijk achter de schermen hard gewerkt. En dan niet alleen door mij, maar ook door lieve Irene van Beyoutifuldesign. Eigenlijk kan ik beter zeggen dat vooral Irene bezig is geweest en ik gaf soms aan of ik iets wel of niet mooi vond. Zij heeft echt kei en kei hard gewerkt.

Een nieuw jasje!

Ik was al een tijdje klaar met mijn vorige lay-out. Sowieso was het een veelvoorkomend thema maar al die keren dat ik een poging waagde een ander thema te vinden mislukten. Ik vond maar niet wat ik wilde. Het lastige was ook dat ik wellicht al teveel eisen had voordat ik überhaupt aan een thema begon. Ik besefte me niet dat je naderhand nog zoveel aan kon passen.

Gelukkig vond ik via Twitter (wat is dat toch een handig medium) dus die lieve Irene die echt heel veel geduld met mij heeft moeten hebben hoor. Ik had telkens weer nieuwe aanpassingen die ik wilde en ik vroeg bijna het onmogelijke. Maar we zijn allebei doorzetters (en lekker eigenwijs) en uiteindelijk is het gelukt.

Het is niet geworden wat ik voor ogen had, maar veel beter! Een hippe, strakke lay-out met een tikje eigenwijsheid. Let wel, ik ben nog niet helemaal klaar dus af en toe zal je toch nog iets zien veranderen maar dit zijn vooral kleine details. Ben echter wel achter de schermen ook met iets groots bezig maar dat zal voorlopig (lees: dit jaar) nog niet online komen.

Wat vind jij van mijn nieuw jasje?Schermafbeelding 2014-10-27 om 21.08.10

25 reacties op “Een nieuw jasje!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *