Een lift voor de Hubelino knikkerbaan

Vanaf het moment dat onze dochter geboren werd heb ik al mijn oog op de knikkerbaan sets van Hubelino. Echter toonde zij daar amper interesse in dus besloten we deze niet voor haar te kopen. Ons zoontje is een ander verhaal. Hij is gek op spelen met ballen, groot en klein. Dus voor zijn derde verjaardag ontving hij een starterset van de Hubelino knikkerbaan.

Er zijn echter ook diverse uitbreidingen waaronder dus de knikkerlift. En deze mochten wij reviewen.

Review Hubelino Knikkerlift

Aangezien we dit een leuk cadeau vonden voor in de zak van Sinterklaas besloot mijn man om de knikkerlift zelf te gaan testen zodra de kinderen op school zaten. Hij had een ochtend vrij en houdt zelf ook enorm van bouwen. Dus zo gezegd zo gedaan. In eerste instantie bouwde hij de knikkerlift op volle hoogte. Echter hebben wij nog te weinig banen om er echt een groot iets van te maken. Volgende item op het verlanglijstje is dus een grote uitbreidingset.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Omdat er dus drie doorzichtige buizen bij zitten kun je de knikkerlift ook op drie verschillende hoogtes maken. Uiteindelijk hebben wij hem dus met slechts één buis gemaakt. Maar dat doet voor het effect niets af. Al met al een leuk cadeau om te geven en krijgen. Cadeautip dus voor Sinterklaas!

Extra info Hubelino knikkerlift

De knikkerlift van Hubelino is een hele gave toevoeging aan een knikkerbaan! Het verandert de baan namelijk in een circuit. Door op de knop te drukken wordt de knikker opgetild en vast gezet. De volgende knikker duwt zijn voorganger een niveau omhoog. Wanneer de buis vol is zal de eerste knikker er weer uitrollen en de baan op gaan. De knikkerlift is 5 bouwstenen hoog en bevat 24 onderdelen.

  • 3 transparante buizen
  • 18 gekleurde knikkers
  • Startpositie
  • Roterende toevoeging

De prijs van de knikkerlift zit op €49,95 maar ik heb hem online ook al in de aanbieding gezien voor €39,95.

1 reactie op “Een lift voor de Hubelino knikkerbaan

  • Femke Dekker zegt:

    Wat gaaf deze lift. Wij hebben al wat Hubelino. De lift ga ik even in gedachten houden voor een verjaardag

Reageren is niet mogelijk.