Een kort kapsel: seksloos of sassy? (HMC)

Zodra een vrouw aangeeft een kort kapsel te nemen dan wordt al snel verweten dat ze een echte ‘moeke’ aan het worden is. In sommige gevallen klopt dit ook, maar vaak ook niet. Er zijn genoeg vrouwen die een kort(er) kapsel nemen, waarbij je ze in geen duizend jaar een ‘moeke’ zult noemen. Nu moesten we voor de Hot Mama Challenge extra aandacht besteden aan ons kapsel. Nou dat kwam bij mij als geroepen want als er iemand futloos haar had (goh waarom moet ik nu toch aan die ene shampoo reclame denken?) dan was ik het wel. 

Ja je leest het goed, ik zeg ‘was’, want ik heb wat met mijn haar gedaan. Ik heb er niet alleen wat extra aandacht aan besteed (door een haarmaskertje te nemen en netjes te wassen), nee ik heb geloof ik een hele metamorfose ondergaan. Ik besloot namelijk om het niet alleen netjes in model te föhnen of in krul te zetten (dat deed ik met mijn trouwdag al haha), maar ik besloot om naar de kapper te gaan. De laatste keer was namelijk begin juni geweest, net voor onze vakantie naar Spanje. Het werd dus ook wel weer tijd.

Nu hoeft een kappersbezoek niet zo spannend te zijn, maar dat was het deze keer wel. Ik gaf de kapster namelijk zo goed als ‘carte blanche’. Ik had wel een idee in mijn hoofd, maar zij mocht zeggen of ze dat iets vond en het belangrijkste: zij mocht aangeven hoe kort het zou worden. Ook liet ik haar een voor-, tijdens- en na foto maken…. Benieuwd naar wat het geworden is????

*tromgeroffel….*

seksloos of sassy

Zoals je ziet is er echt een flinke lengte vanaf. Op de eerste foto zie je hoe donker mijn haren waren en hoe lang (onderaan zit een beetje krul dus ze waren langer dan ze lijken). Op de tweede foto zie je dat er al een flink stuk vanaf is gehaald en op de derde foto kun je pas echt goed zien wat voor een lengte eraf is.. En natuurlijk een nieuwe haarkleur! (Let je op de flinke haak in mijn vest? Op de eerste foto zie je hem niet eens, daar zit mijn haar overheen…)

Nu wil je natuurlijk ook zien hoe het er van voren uit ziet? Ja dat dacht ik al. Het liefst zou ik dat dus niet laten zien. Niet omdat ik mijn kapsel niet mooi vind, nee in tegendeel ik vind het erg mooi en sassyyyyy! Niets seksloos aan dus! Maar ik heb ten eerste echt een hekel aan foto’s van mezelf en ten tweede kan ik gewoon niet zo goed selfies maken (ondanks mijn eigen tips die ik hier gaf). Maar vooruit, omdat jullie het zijn.. Heb ik mijn man/schoonzusje gevraagd om foto’s te maken en heb ik zelf wat vage selfies genomen.

See for yourself…

seksloos of sassie please let me take a selfie

Nu ben ik dus enorm nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden?
Ben ik nu een echte moeke? Is het seksloos? Of vind je het, net zoals ik, echt sassy?

Nou, de opdracht is bekend, nu ben ik ook benieuwd naar jullie invulling ervan!

* Volg onze challenge niet alleen via deze blog, maar ook via FacebookTwitter en Instagram!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van LifesaboutBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Supermammies.

43 reacties op “Een kort kapsel: seksloos of sassy? (HMC)

Reageren is niet mogelijk.