Een kaartje is zo gestuurd..

Nee ik word niet gesponsord door Hallmark en ik heb geen aandelen bij Greetz. Ik ben gewoon gek op kaartjes sturen (en krijgen)! Daarom zoek ik altijd naar leuke dingetjes om zelf kaarten te maken (ben ik nog niet zo goed in) of naar leuke kaartpakketten zodat ik altijd genoeg kaarten in huis heb om “zomaar” iets te sturen!

Bij de Action heb je regelmatig van die 10-kaarten pakketjes en die heb ik dan ook vaak gebruikt. Altijd handig voor verjaardagen en feestjes. Maar een tijd terug zag ik opeens iets nieuws in de winkel. Nu staat de Action daar ook wel bekend om dat ze vaak wisselen van bepaald assortiment en daarom kom ik er ook zo graag. Ik zag een kaartenbak met daarin maar liefst 24 verschillende kaarten om te versturen.

Ik was meteen enthousiast en gooide hem in mijn winkelmandje. Ja winkelmandje, want vol is vol haha! Zo probeer ik het alsnog beperkt te houden. Eenmaal thuis gekomen zette ik hem in de kast en stiekem vergat ik dat ik hem had. Ik had nog wat andere kaarten liggen en die heb ik dus gebruikt totdat ze op waren en ik opeens de kaartenbak weer tegenkwam…

Bol AlgemeenBol Algemeen

kaartendoosVan de buitenkant ziet hij er al erg vrolijk en leuk uit. Alleen om die reden wil je hem al mee naar huis nemen. Maar de inhoud is nóg leuker! tabbladenDe kaarten zitten heel netjes geordend en je kunt kiezen tussen verjaardag, vriendschap en gelegenheden. Ook zitten er tussendoor ook kaartjes zonder tekst die je dus gewoon zomaar kunt sturen. Het leuke vind ik ook dat er een apart tabblad is met de enveloppen (in verschillende maten en kleuren want de kaarten zijn ook in verschillende maten en kleuren). En er is een tabblad met een kaartenplanner. Dus stel je wilt het versturen van kaarten plannen dan kan dat op dat tabblad! vriendschapkaart VerjaardagskaartHier zie je dus twee voorbeelden van kaarten. Beide een ander formaat en een ander doel. Ik vind ze helemaal leuk en heb vorige week al de eerste kaarten de deur uit gedaan. Zo kreeg Lana van Kelly een verjaardagskaart en stuurde ik ook een kaartje naar een lief vriendinnetje van me.

Hou jij ook zo van kaartjes sturen?

 

9 reacties op “Een kaartje is zo gestuurd..

  • Ik ben dol op kaartjes sturen. Doe dit dan ook regelmatig. Met een reden of zomaar. Vind de action een heerlijke winkel wat betreft goedkoop kaarten kopen. Heb hier ook altijd wat op voorraad liggen.

  • Sinds kort verstuur ik weer regelmatig een kaartje en krijg ook weer regelmatig post. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt heel leuk vind en dat had ik van tevoren niet gedacht! Leuk dat kaartenbakje!

  • Wat een leuke kaartenbak! Ik verstuur graag kaartjes, maar eerlijk is eerlijk, ik vergeet ook af en toe wel eens een verjaardag. Hoe ik het ook probeer… Het kan me toch af en toe gebeuren haha!

  • Wat gaaf!! Nou ik weet wat ik vanmiddag ga doen haha. Ik ben ook gek op kaartjes versturen en natuurlijk ook op kaartjes krijgen, het is zelfs zo erg dat ik vaak in september wanneer de eerste kerstkaarten in de winkels liggen al wat pakjes koop en die ga schrijven. :$
    Al moet ik zeggen dat ik mij dit jaar heel goed heb kunnen beheersen, er zijn nog geen kerstkaarten in huis haha.

  • Wat een leuke kaartenbox! En handig met die indeling. Ik vind het ook leuk om kaartjes te versturen, meestal doe ik dat via greetz of kaartje2go.

  • kaartjes sturen is heel erg leuk, net als ontvangen, dat is ook zo leuk….het is fijn om te weten dat iemand de moeite heeft genomen om voor jou een kaart uit te zoeken..dat heeft toch iets extraas, voor mij!

  • kaartjes sturen doe ik vaak! Ik hou ervan. Iets liefs, even een momentje dat je aan iemand denkt of gewoon een verjaardag!

Reageren is niet mogelijk.