Een jubelmomentje

500-likes

Gisterenavond had ik een jubelmomentje. Ik heb ze wel vaker, maar dit keer vond ik het moment leuk genoeg om ook met jullie te delen. Ik heb namelijk de 500 likes gehaald op de Facebookpagina van Meisje Eigenwijsje! En ja, dat is voor mij echt een jubelmoment want nog niet al te lang geleden had ik nog niet eens de helft van dit aantal en dat bleef ook al maanden hetzelfde. Dat terwijl ik in de statistieken zie dat de meeste mensen toch via Facebook binnen komen (naast Google). 

Nu blog ik op de eerste plaats echt voor mezelf, maar ik geef toe.. Ik blog ook zeker voor de volgers. Daar ben ik heel eerlijk in. En dat is niet omdat ik daardoor wellicht van mijn hobby mijn werk kan maken. Nee dat zou een leuke bijkomstigheid zijn, maar daar draait het bij mij niet om. Ik vind het geweldig om steeds meer volgers te hebben omdat ik op die manier ook steeds meer mensen bereik met mijn persoonlijke verhalen. Het is niet voor niets dat ik heel open en eerlijk ben over mijn postnatale depressie. Ik wil het taboe doorbreken, ik wil anderen helpen.

Ik zie nu ook de laatste periode dat mijn blog echt aankomt. Ik krijg op regelmatige basis mailtjes of privé berichten van mensen dat ze mijn blog gevonden hebben en dat het hen zoveel geholpen heeft. Dát is waar ik het voor doe! Anderen helpen en zorg dragen voor anderen zit in mijn bloed, dat is iets wat ik automatisch doe en ook graag wil. En nu kan ik uit een negatief iets (mijn depressie) iets heel moois halen. Dat had ik vorig jaar echt niet durven dromen.

Daarom ben ik blij met elke extra like op Facebook, elke extra volger op Twitter en elke extra nieuwe bezoeker op mijn blog. Want dat betekent dat mijn verhalen gelezen worden. Dat mensen kunnen zien en lezen hoe het is als depressieve moeder. Mensen kunnen ook zien dat het, bij mij in ieder geval, niet alleen maar om de depressiviteit draait. Dat kan houvast geven, steun bieden.

Daarom dank jullie wel lieve lezers. Voor alle lieve schatten die me al vanaf het begin volgen. Alle bezoekers die in de loop van de maanden erbij zijn gekomen en alle mensen die nu voor het eerst mijn blog bezoeken. Dank je dat je de tijd hebt genomen!500-likes

PS. Mocht ik deze maand de 750 likes halen verloot ik maar liefst 2 shirtjes met opdruk naar keuze onder mijn Facebook likers.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Marcella op 14 augustus 2015 om 09:11

  Wat een mooie mijlpaal, gefeliciteerd!!

 2. Vlijtig Liesje op 14 augustus 2015 om 09:34

  Gefeliciteerd met je 500 likes! Dat is een leuke mijlpaal. Het is fijn als mensen je blog waarderen.

 3. Marije | Mumstheword op 14 augustus 2015 om 11:46

  Gefeliciteerd! Ik kende je blog nog niet en ben via de bloggerlist bij je uitgekomen. Erg fijne site! Ik ken de jubelmomentjes wel. Bij mijn vorige site had ik er 900 op Facebook. Nadat mijn site werd gehackt en ik toen besloot een nieuwe site op te zetten kon ik de volgers helaas niet meenemen. Gevolg: weer helemaal overnieuw beginnen. Jammer, jammer, jammer. Maar iedere nieuwe liker is er één en een kleine mijlpaal. Een soort van beloning voor het werk dat je erin stopt.

  Het is je gegund! Ik ga ook even op de like button duwen 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 14 augustus 2015 om 14:01

   Ja heb dat meegekregen toen, echt belachelijk hoe dat met jou ging! Hoop dat je snel weer op het aantal zit.. Ik ga je ook even liken als ik dat al niet gedaan had 🙂

 4. Anita op 14 augustus 2015 om 11:48

  Wat een toffe mijlpaal weer meis!!

 5. judith op 14 augustus 2015 om 11:51

  Super!! Die mijlpalen houden we van! En al helemaal dat je zoveel mensen ermee steunt.

 6. Roxanne | Peachlife op 14 augustus 2015 om 13:50

  Gefeliciteerd! Je verdiend het aangezien je een super leuke blog hebt!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 14 augustus 2015 om 13:59

   Wat ben je toch lief!

 7. Astrid op 14 augustus 2015 om 14:35

  Yeah!! Ook wij passeerde de 500 vandaag <3 Toch een klein feestje waard (je kunt nooit te vaak slingers ophangen toch?) Gefeliciteerd!

 8. Godelieve op 14 augustus 2015 om 14:50

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal Nicole 🙂
  Je blog lees ik erg graag ook al is mijn jongste al 22!

 9. Webkim op 14 augustus 2015 om 19:55

  Gefeliciteerd!
  Wat een lekker aantal.
  Een mooie beloning voor al die open en eerlijke blogs; soms is het best eng om zo open en eerlijk te bloggen (vind ik) en dan is het fijn in je cijfers te zien dat het gewaardeerd wordt.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 14 augustus 2015 om 20:15

   Ja ik vind het ook echt enorm eng hoor. Telkens weer. Hoe gaan mensen erop reageren bijvoorbeeld.
   Mijn schoonmoeder vindt het sowieso maar eng dat ik het doe, ze is zo bang dat mensen me anders gaan bekijken of behandelen.
   Maar de mensen die dat doen….. tsjah die hebben zelf pech, toch?

 10. Nathalie op 15 augustus 2015 om 16:02

  Goed gedaan hoor!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje