Een half jaar getrouwd

img_0576

Zes maanden alweer? Nee zo snel gaat dat toch niet? Laatst was je pas 5 maanden zwanger! Klopt, dit blogje gaat dan ook niet over mijn zwangerschap maar over het aantal maanden dat ik alweer getrouwd ben met de allerliefste geweldigste man van de wereld! Alweer een half jaar, wauw wat is dat voorbij gevlogen! Nu moet ik eerlijk bekennen dat we al zo snel overgingen van getrouwd zijn naar zwanger zijn dat je eigenlijk daar helemaal niet mee bezig bent geweest. Maar toch voelt het heerlijk.

In het begin moest ik nog even wennen aan de achternaam en aan het spreken over ‘mijn man’ in plaats van ‘mijn vriend’.  Maar daar vergis ik me niet snel meer in. Ik zit nog steeds op wolken en niet alleen omdat mijn man me een kindje geschonken heeft (ja daar zijn 2 mensen voor nodig, maar toch…) maar ook omdat ik me geen betere man kan voorstellen dan mijn Bart. Natuurlijk heeft hij zo zijn dingetjes, maar ach dat heeft iedereen en juist ook daarom hou ik van hem denk ik.

Hij maakt me al een half jaar de gelukkigste vrouw op aarde en daarvoor al 2 jaar de gelukkigste vriendin op aarde en daarom verdient deze mijlpaal ook zeker een plekje op deze weblog.

Alle foto’s die je hier ziet zijn gemaakt door onze Bruiloft gasten..

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jess op 24 november 2013 om 11:22

  Gefeliciteerd met jullie jubileum. Het is inderdaad supersnel gegaan. Ik herinner me al die blogjes naar de aanloop van jullie bruiloft nog goed. Jullie zijn een mooi stel en dan komt er straks ook nog een hele mooie dochter. Geniet ervan! Liefs!

 2. Sas op 24 november 2013 om 15:41

  Wat een fijn blogje. Gefeliciteerd met jullie half-jaar-getrouwd-zijn 🙂
  Gaat hard he? Ik zit nu op al ruim een jaar..

 3. guapa79 op 27 november 2013 om 19:55

  Gefeliciteerd, wat vliegt de tijd zeg! Leuk dat je weer op m’n blog bent geweest.
  Zoals ik je eerder schreef heb ik niet zoveel met al het babynieuws (neem natuurlijk niet weg dat ik het voor jou/jullie erg leuk vind) dus zo’n berichtje tussendoor is een leuke afwisseling. Wat zagen jullie er mooi uit, echt stralend 😀

  • Misseagles op 27 november 2013 om 19:57

   Ja I know.. Maar dit is wel mijn leven nu. Al wil ik ook wel over andere dingen bloggen zoals bij dit blogje dus. Maar zal t toch voornamelijk over mijn kleine meisje gaan… She is my life 😉

 4. Wanda op 28 november 2013 om 19:03

  Gefeliciteerd met jullie mini-jubileum! Nog even en dan volgt er een hele mooie bekroning door de geboorte van jullie kleine meid!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje