Een half jaar getrouwd

Zes maanden alweer? Nee zo snel gaat dat toch niet? Laatst was je pas 5 maanden zwanger! Klopt, dit blogje gaat dan ook niet over mijn zwangerschap maar over het aantal maanden dat ik alweer getrouwd ben met de allerliefste geweldigste man van de wereld! Alweer een half jaar, wauw wat is dat voorbij gevlogen! Nu moet ik eerlijk bekennen dat we al zo snel overgingen van getrouwd zijn naar zwanger zijn dat je eigenlijk daar helemaal niet mee bezig bent geweest. Maar toch voelt het heerlijk.

In het begin moest ik nog even wennen aan de achternaam en aan het spreken over ‘mijn man’ in plaats van ‘mijn vriend’.  Maar daar vergis ik me niet snel meer in. Ik zit nog steeds op wolken en niet alleen omdat mijn man me een kindje geschonken heeft (ja daar zijn 2 mensen voor nodig, maar toch…) maar ook omdat ik me geen betere man kan voorstellen dan mijn Bart. Natuurlijk heeft hij zo zijn dingetjes, maar ach dat heeft iedereen en juist ook daarom hou ik van hem denk ik.

Hij maakt me al een half jaar de gelukkigste vrouw op aarde en daarvoor al 2 jaar de gelukkigste vriendin op aarde en daarom verdient deze mijlpaal ook zeker een plekje op deze weblog.

Alle foto’s die je hier ziet zijn gemaakt door onze Bruiloft gasten..

5 reacties op “Een half jaar getrouwd

  • Gefeliciteerd met jullie jubileum. Het is inderdaad supersnel gegaan. Ik herinner me al die blogjes naar de aanloop van jullie bruiloft nog goed. Jullie zijn een mooi stel en dan komt er straks ook nog een hele mooie dochter. Geniet ervan! Liefs!

  • Wat een fijn blogje. Gefeliciteerd met jullie half-jaar-getrouwd-zijn 🙂
    Gaat hard he? Ik zit nu op al ruim een jaar..

  • Gefeliciteerd, wat vliegt de tijd zeg! Leuk dat je weer op m’n blog bent geweest.
    Zoals ik je eerder schreef heb ik niet zoveel met al het babynieuws (neem natuurlijk niet weg dat ik het voor jou/jullie erg leuk vind) dus zo’n berichtje tussendoor is een leuke afwisseling. Wat zagen jullie er mooi uit, echt stralend 😀

    • Ja I know.. Maar dit is wel mijn leven nu. Al wil ik ook wel over andere dingen bloggen zoals bij dit blogje dus. Maar zal t toch voornamelijk over mijn kleine meisje gaan… She is my life 😉

  • Gefeliciteerd met jullie mini-jubileum! Nog even en dan volgt er een hele mooie bekroning door de geboorte van jullie kleine meid!

Reageren is niet mogelijk.