Een elektrische auto voor je kind

Regelmatig zie ik tijdens mijn wandeling door het dorp een kindje rijden in zijn elektrische auto. Meestal met papa erbij maar soms ook mama. Als mijn kinderen dat zien vinden ze het heel gaaf, vooral mijn zoontje want die is dol op auto’s. En ik moet toegeven dat ik zoiets ook wel echt heel leuk vind. Vooral die elektrische auto’s die een kopie zijn van een echt merk.

Een elektrische kinderauto

Een elektrische auto voor kinderen is precies wat het zegt. Het is een mini variant van een echte auto die rijdt op een accu. Vaak zit er ook een afstandsbediening bij zodat je als ouder de auto kunt besturen. Wel zo handig wanneer je een eenjarige in de auto zet want die kunnen dat natuurlijk nog niet zo goed zelf.

Waar koop je zo’n elektrische auto voor kinderen?

Sinds een jaar of vier bestaat de webshop Auto voor kinderen, specialist in accu speelgoed. Zij hebben een showroom in Halsteren zodat je de auto’s ook nog even in het echt kunt zien en de kinderen een testritje kunnen maken. Echter zijn de auto’s dus ook gewoon online te bestellen. Ze verkopen officieel gelicenseerde kinderauto’s van populaire A-merken zoals: Mercedes, Audi, Fiat, Land Rover, BMW, Vespa en nog veel meer. Naast auto’s verkopen ze ook kinderscooters, kindermotoren, kinderquads, steps, fietsen, skelters ride-on paarden en buggy’s.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Besluit je om online te bestellen dan kun je rekenen op een snelle en gratis levering én kun je er ook een gratis gepersonaliseerd kenteken bij bestellen.

Leuk cadeautip

Zo’n elektrische auto is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau om te geven. Als gezamenlijk cadeau bijvoorbeeld. Of wanneer je gewoon echt eens groots wilt uitpakken. Want zeg nou zelf, hoe gaaf is het om je kind in een Audi TT te zien rijden. Of wellicht in Bentley.

Heeft jouw kind een loopauto of elektrische kinderauto?