Een dagje uit met blogvriendinnen!

Bloggers-zuid

Vorige week zaterdag was er eentje uit duizenden. Ik ging namelijk samen met mijn lieve blogvriendinnen uit het zuiden een dagje naar Roermond! Een (blog)date waar we allemaal al even naar uitkeken. Meestal wanneer je zo ontzettend uitkijkt naar iets valt het tegen. Maar deze dag was zo leuk, het was eigenlijk onbeschrijfelijk. En toch probeer ik het ­čśë

De ochtend

In de ochtend was ik nog even thuis en kon ik met de kindjes knuffelen. Alhoewel er van knuffelen niet veel kwam want de koffertjes moesten ingepakt worden. En beide kinderen vonden het leuker om samen te spelen dan met mama. Rond kwart voor twaalf reed ik eindelijk naar het station om daar de trein naar Roermond te pakken!

Bulbby koffertjes

Lunchen bij Brownies en Downies

Nadat ik Geertje, Monique, Janske en Charlotte trof op het station van Roermond liepen we samen naar de afgesproken plek. We zouden gaan lunchen bij Brownies en Downies, dit was een suggestie van Bregje die daar al eens was geweest. Zelf ben ik in Eindhoven ook wel eens daar gaan eten en ook in Sint Oedenrode waar mijn schoonzusje werkt. Maar in Roermond was ik nog nooit geweest.

Bij Brownies en Downies kwamen niet lang daarna ook Bregje en Laura onze groep versterken. We begonnen allemaal heel braaf met een thee… maar de meesten eindigden de lunch met wijn. Dit gaf al veel hilariteit aangezien we een boomerang wilden maken. Je hebt hem vast wel op Insta Stories voorbij zien komen ­čśë

Shoppen of toch iets anders…?

Het oorspronkelijke plan was om na de lunch te gaan shoppen, maar dat plan werd al snel overboord gegooid. Bregje en Monique wilden namelijk nog wat outfit foto’s maken en daar op het plein bij de kerk was een perfect plekje. Maar ja, als je dan met zeven bloggers bent levert dat natuurlijk veel hilariteit op. We hadden flink wat bekijks en zelf ook de grootste pret!

Het arresthuis

Bregje had ook nog een verrassingsactiviteit voor ons geregeld. We wisten echt niet waar we aan moesten denken en haalden de gekste dingen in ons hoofd. Maar dat het een rondleiding bij Het Arresthuis zou worden had niemand kunnen bedenken. Wat een gave verrassing. Het Arresthuis is namelijk een voormalig gevangenis wat is omgetoverd tot een hotel. Er zijn heel veel dingen van toen bewaard gebleven, zo zijn alle celdeuren er nog en hebben ze ook heel veel gave details zoals een cipierspet en sleutels in displays liggen.

We mochten vrijwel overal een kijkje nemen en kregen de drie verschillende kamers te zien die je kunt reserveren. Zo heb je de comfort kamers die bestaan uit drie celblokken die zijn samengevoegd. Maar je hebt ook een deluxe kamer en uiteraard zijn er ook suites. Wij hebben twee suites kunnen bekijken van binnen en wauw… Echt enorm mooi! (onderstaande foto is overigens in een deluxe kamer gemaakt)

Na afloop van de rondleiding kregen we ook nog een glaasje prosecco aangeboden en hebben we met zijn zevenen nog even nagepraat over dit indrukwekkende gebouw. Door alle dingen van vroeger, de details en de verhalen die ons verteld werd waande ik me bijna terug in de tijd. Echt een aanrader om daar eens te overnachten en/of een hapje te eten!

Tapas happen!

Als afsluiter van de dag zijn we lekker tapas gaan happen (en wijn gaan drinken) bij Caf├ę Sevilla. Dit is een kleine tapasbar in Roermond waar je jezelf echt in het Spaanse land waant. (Het eten en drinken was er lekker, al moet ik zeggen dat ik sommige gerechten niet zo heel erg geweldig vond) We hebben er zo’n vier uur zitten tafelen waarbij we vooral veel gekletst hebben, gelachen en waar ook een traantje is gelaten. In de app vertellen we elkaar al heel veel, maar het is zo fijn om dat dan ook zo in real life te kunnen doen. Het zijn echt gouden meiden…

Een filmpje van de gehele dag

Naast dat er veel foto’s zijn gemaakt had ik ook mijn camera bij. De meest hilarische momenten heb ik niet gefilmd (ik was te druk met lachen), maar het is wel een heel erg leuk filmpje geworden.. Wil je dus de behind the scenes beelden zien en ook weten hoe mijn avond is ge├źindigd? (Ik verklap alvast dat er veel bier in het spel was) Neem dan zeker even een kijkje.. En als je dan toch bezig bent, abonneer je je dan op mijn YouTube kanaal?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorie├źn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Marije op 3 februari 2018 om 07:21

  Leuk dat jullie zo’n dag met elkaar hebben georganiseerd. Dat hotel ziet er geweldig uit.

 2. Marieke op 3 februari 2018 om 07:27

  Wat een gezelligheid zeg! Heerlijk als je zo een vriendschap op kunt bouwen.

 3. Maaike op 3 februari 2018 om 08:08

  Echt leuk dat jullie zo’n vriendschap hebben samen! En dat is ontstaan door het bloggen? Echt bijzonder!

 4. Bregje op 3 februari 2018 om 09:16

  Wat een heerlijke vlog!! ??

 5. Mirjam op 3 februari 2018 om 10:31

  Wat hebben jullie een leuke dag gehad zeg! Super gezellig ?

 6. Saskia op 3 februari 2018 om 11:07

  Oh dit ziet er super gezellig uit! Fijn<3

 7. Monique op 3 februari 2018 om 12:30

  Fijn om zo nog even na te kunnen genieten. Het was een topdag!

 8. Nicole Orri├źns op 3 februari 2018 om 13:16

  Wat leuk om jullie allemaal zo bij elkaar te zien op 1 plek en 1 foto : )
  Geweldig dat het contact in real life ook zo goed is.

 9. MamaMinke op 3 februari 2018 om 18:59

  Wat leuk om dan ook samen wat te gaan doen. Ziet er heel gezellig uit. En wat bijzonder, dat arresthuis .

 10. Linda op 4 februari 2018 om 15:03

  Ziet er uit als een fantastisch leuke en gezellige dag ­čÖé Wat leuk dat jullie zo’n fijn contact hebben!

 11. Charlotte op 5 februari 2018 om 09:44

  Wat wat het een top dagje h├Ę! De vlog is ook erg leuk geworden!

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje