Een dagje op pad met het gezin

kids-department

Het was alweer even geleden dat we echt een hele dag met het gezin op pad zouden gaan. Ik vind een hele dag weggaan altijd heel anders dan een paar uurtjes, vooral omdat we dan met het slaapje van onze dochter zitten plus je neemt gewoon heel veel meer mee. We hadden nu ook pakjes drinken en broodjes meegenomen, 2 setjes extra kleding en veel meer luiers dan normaal. De tas zat dan ook bomvol. We gingen naar het kindermode styling event van JustbyManon in Wateringen. Omdat het ook erg goed weer zou worden besloten we om het event te combineren met een bezoekje aan het Scheveningse strand. Want bijna 2 uur rijden (enkele reis) voor alleen dat event is wel wat veel. 

Styling event

Na een goede heenweg, waarbij het laatste kwartiertje echt teveel was voor onze kleine dame, kwamen we aan in Wateringen bij het event. Binnen spotte ik direct het dochtertje van Linda en daarna ook Linda zelf met zoonlief en haar moeder. Ook viel mijn oog direct op een geweldig gave trui. Ze hadden hem dan ook wel erg goed gepositioneerd in de winkel. Ik wist eigenlijk al bijna direct dat deze mee naar huis zou gaan. Terwijl ik daar eigenlijk niet voor kwam. Want ik kwam echt voor het stylingadvies. Dit omdat ik zelf niet direct een fashionista ben en er nieuwsgierig was naar wat anderen hierover konden zeggen.

kids department

Ons modelletje

Ik moet toegeven dat ik het ietwat rommelig vond. Ik wist eigenlijk niet goed wie nu Manon was, bij wie ik me moest melden en of ik me wel moest melden en wie nu de stylistes waren. Na 10 minuutjes werden we aangesproken en kon het beginnen voor ons. De trui die ik in het begin had gezien gaf ik aan als item waarmee gecombineerd kon worden, zo wist die vrouw direct ook mijn stijl. Er was een bijpassende broek, echter niet in de maat van Fay dus kreeg ze een andere broek aan. Deze vond ik leuk, maar niet direct in combinatie met de trui. Echter ben ik dan te zwak er iets van te zeggen, omdat zij de stylistes zijn, niet ik. Fay werd buiten op de foto gezet, met haar eigen schoentjes aan, wat ik ook wel jammer vond. Die foto houden jullie nog tegoed, ik heb hem zelf ook nog niet!

justbymanonDaarna kreeg onze meid nog verschillende andere setjes aan. Ik heb helaas niet alles op de foto gezet, was vooral bezig met genieten hoe Fay met andere kinderen contact probeerde te maken. Ook mijn man zag ik genieten, echter had hij wel echt een hele eigen mening over bepaalde kledingstukken. Zo had Fay echt een gaaf jurkje aan, maar vond mijn man het echt niets. Jammer…. Het jurkje van Mini Rodini vond ik ook geweldig maar hij was echt te groot. En dat terwijl het maat 80/86 was. Na een stuk of 6 setjes was mevrouw het beu. En groot gelijk!

Het strand

Strand 2Nadat we de trui en een leuke legging hadden afgerekend (die laat ik binnenkort in een OOTD zien) was het tijd voor het strand. Ik was blij dat we drinken voor Fay hadden meegenomen en broodjes want we zijn 1,5 uur in de winkel geweest en hadden al die tijd niets te eten of drinken. Onderweg naar het strand heeft de kleine dame haar ogen even dicht gehad gelukkig. Eenmaal op het strand was ik zelf net zo blij als Fay geloof ik. Ik hou gewoon echt enorm van de zee en zand tussen mijn tenen maakt mij ook echt gelukkig!

Strand 3Fay moest wel nog even wennen, maar na een paar meter wilde ze ook niets anders meer dan in het zand rondlopen en lekker graven met de handjes. We zijn redelijk dicht bij het water gaan zitten en hebben daar genoten van alle honden die rondrenden en de vliegers die bij de pier rondvlogen. Strand 1Strand

Zoals je ziet aan de foto’s.. Het was echt een middag om van te genieten als gezin! We hebben zelfs nog schelpjes gezocht voor oma en nog even bij een strandtent gezeten om lekker te genieten van een warme chocomelk. Aangezien we ook weer bijna 2 uur moesten terug rijden besloten we rond een uur of half 4 weer terug te gaan. We hadden verwacht dat de kleine meid ook dan weer zou slapen, maar dat was dus niet zo. Ze zat te vol met energie, dus werd het meezingen en dansen met de cd van de 2 kleine kleutertjes.

Het was echt een top dag, die eindigde in een lekker bankavondje met zijn tweetjes.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Josan op 28 september 2015 om 06:19

  Die strandfoto’s zijn gewoon te schattig. Jammer dat het event een beetje tegenviel. In elk geval weet je nu wat het is.

 2. zomersproetje op 28 september 2015 om 07:22

  Leuk dagje! Ben benieuwd naar de kleertjes.Top dat jullie het gecombineerd hebben met het strand. Mooie foto’s. Eline haalde meteen haar speen uit haar mond om die te geven aan Fay bij de foto waar zij haar speentje in heeft haha.x

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 28 september 2015 om 08:34

   Ahhh wat is het toch een snoesje!

 3. Miranda op 28 september 2015 om 07:49

  Wat een gave foto’s van Fay op het strand! Heel mooi:)

 4. Lifesabout op 28 september 2015 om 08:12

  Wat een heerlijke dag! En die laatste foto van Fay….zo lief. Het is echt een lekker ding!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 28 september 2015 om 08:33

   Haha ja heerlijk he die spontane foto’s!

 5. Charlotte op 28 september 2015 om 08:12

  Heerlijk zo’n dagje!

 6. Anita op 28 september 2015 om 09:54

  Klinkt als een heerlijke dag! Mooie foto’s weer van Fay

 7. Marjon op 28 september 2015 om 11:23

  Jammer dat het event tegenviel. Wel knap dat je er zo eerlijk over bent! Ik ben in elk geval benieuwd naar de foto’s van de gekochte outfit!

  Liefs
  xx

 8. Kelly op 28 september 2015 om 11:35

  Oooh dat ziet er echt heerlijk uit! Leuke kleertjes hadden ze btw, ik ken die winkel helemaal niet! Als ik zo scheveningen zie denk k, waarom kom ik daar zo weinig? Ik woon er echt maar 15 minuten bij vandaan, maar dat is waarschijnlijk ook waarom het “te normaal” is voor ons ofzo. Naar aanleiding van jouw fotos ga ik binnenkort toch maar eens met mn boef ff van het zand genieten, vind zij ook heerlijk!

 9. Manon op 28 september 2015 om 19:10

  o wat ontzettend jammer dat het styling event voor jullie niet heeft uitgepakt zoals je hoopte.

  Het was voor ons een enorm drukke dag en doordat we afspraken hadden gepland was het voor ons héél duidelijk wie we konden helpen. Jij had een afspraak, ik vraag me daarom af of je bij binnenkomst hebt aangegeven dat je een afspraak had bij mij ( Manon) .

  Ik herken je van de foto’s en had de indruk dat jullie enorm goed geholpen werden door het personeel van Kidsdepartment.

  Ik had je graag persoonlijk tips en trucs gegeven van het stylen… Gemiste kans van mijn kant, excuus daarvoor.

  Hopen dat de foto’s helemaal tof zijn en dat je daar wel enthousiast over bent.

  In ieder geval bedankt voor je komst.

  Manon

 10. Barbara op 28 september 2015 om 19:15

  Wat een topdag en groot gelijk dat Fay het na een paar setjes voor gezien had en volgende keer gewoon je mening uiten! Over smaak valt niet te twisten namelijk!

 11. je man op 28 september 2015 om 19:34

  Het was een super dag

 12. Tamara - Crazygreatlife op 28 september 2015 om 21:18

  Wat een heerlijke dag, vooral lekker naar het strand. Leuke foto van jullie samen en de laatste pret foto. Benieuwd naar de outfit foto’s

 13. Nicole op 29 september 2015 om 09:27

  Die gele trui met zwarte strepen die je meisje aan had op 1 van de foto’s is tof!!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje