Een dagje op pad met het gezin

Het was alweer even geleden dat we echt een hele dag met het gezin op pad zouden gaan. Ik vind een hele dag weggaan altijd heel anders dan een paar uurtjes, vooral omdat we dan met het slaapje van onze dochter zitten plus je neemt gewoon heel veel meer mee. We hadden nu ook pakjes drinken en broodjes meegenomen, 2 setjes extra kleding en veel meer luiers dan normaal. De tas zat dan ook bomvol. We gingen naar het kindermode styling event van JustbyManon in Wateringen. Omdat het ook erg goed weer zou worden besloten we om het event te combineren met een bezoekje aan het Scheveningse strand. Want bijna 2 uur rijden (enkele reis) voor alleen dat event is wel wat veel. 

Styling event

Na een goede heenweg, waarbij het laatste kwartiertje echt teveel was voor onze kleine dame, kwamen we aan in Wateringen bij het event. Binnen spotte ik direct het dochtertje van Linda en daarna ook Linda zelf met zoonlief en haar moeder. Ook viel mijn oog direct op een geweldig gave trui. Ze hadden hem dan ook wel erg goed gepositioneerd in de winkel. Ik wist eigenlijk al bijna direct dat deze mee naar huis zou gaan. Terwijl ik daar eigenlijk niet voor kwam. Want ik kwam echt voor het stylingadvies. Dit omdat ik zelf niet direct een fashionista ben en er nieuwsgierig was naar wat anderen hierover konden zeggen.

kids department

Ons modelletje

Ik moet toegeven dat ik het ietwat rommelig vond. Ik wist eigenlijk niet goed wie nu Manon was, bij wie ik me moest melden en of ik me wel moest melden en wie nu de stylistes waren. Na 10 minuutjes werden we aangesproken en kon het beginnen voor ons. De trui die ik in het begin had gezien gaf ik aan als item waarmee gecombineerd kon worden, zo wist die vrouw direct ook mijn stijl. Er was een bijpassende broek, echter niet in de maat van Fay dus kreeg ze een andere broek aan. Deze vond ik leuk, maar niet direct in combinatie met de trui. Echter ben ik dan te zwak er iets van te zeggen, omdat zij de stylistes zijn, niet ik. Fay werd buiten op de foto gezet, met haar eigen schoentjes aan, wat ik ook wel jammer vond. Die foto houden jullie nog tegoed, ik heb hem zelf ook nog niet!

justbymanonDaarna kreeg onze meid nog verschillende andere setjes aan. Ik heb helaas niet alles op de foto gezet, was vooral bezig met genieten hoe Fay met andere kinderen contact probeerde te maken. Ook mijn man zag ik genieten, echter had hij wel echt een hele eigen mening over bepaalde kledingstukken. Zo had Fay echt een gaaf jurkje aan, maar vond mijn man het echt niets. Jammer…. Het jurkje van Mini Rodini vond ik ook geweldig maar hij was echt te groot. En dat terwijl het maat 80/86 was. Na een stuk of 6 setjes was mevrouw het beu. En groot gelijk!

Het strand

Strand 2Nadat we de trui en een leuke legging hadden afgerekend (die laat ik binnenkort in een OOTD zien) was het tijd voor het strand. Ik was blij dat we drinken voor Fay hadden meegenomen en broodjes want we zijn 1,5 uur in de winkel geweest en hadden al die tijd niets te eten of drinken. Onderweg naar het strand heeft de kleine dame haar ogen even dicht gehad gelukkig. Eenmaal op het strand was ik zelf net zo blij als Fay geloof ik. Ik hou gewoon echt enorm van de zee en zand tussen mijn tenen maakt mij ook echt gelukkig!

Strand 3Fay moest wel nog even wennen, maar na een paar meter wilde ze ook niets anders meer dan in het zand rondlopen en lekker graven met de handjes. We zijn redelijk dicht bij het water gaan zitten en hebben daar genoten van alle honden die rondrenden en de vliegers die bij de pier rondvlogen. Strand 1Strand

Zoals je ziet aan de foto’s.. Het was echt een middag om van te genieten als gezin! We hebben zelfs nog schelpjes gezocht voor oma en nog even bij een strandtent gezeten om lekker te genieten van een warme chocomelk. Aangezien we ook weer bijna 2 uur moesten terug rijden besloten we rond een uur of half 4 weer terug te gaan. We hadden verwacht dat de kleine meid ook dan weer zou slapen, maar dat was dus niet zo. Ze zat te vol met energie, dus werd het meezingen en dansen met de cd van de 2 kleine kleutertjes.

Het was echt een top dag, die eindigde in een lekker bankavondje met zijn tweetjes.

15 reacties op “Een dagje op pad met het gezin

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *