Een brief uit het verleden..

Afgelopen week kreeg ik opeens een heel onverwacht mailtje. De inhoud was onverwacht, maar ook de afzender. Dat was ik zelf namelijk! Ik had mezelf vorig jaar een bericht gestuurd. Een brief uit het verleden naar mijn Future me. Je zou zeggen dat je zoiets na een jaar nog wel herinnert. Nou ik dus niet. En ik moet zeggen dat die Nicole uit het verleden een slimme meid was. Ik denk dat ik haar woorden maar goed in acht neem!


Dear Future me,

Op dit moment ben je 31 weken zwanger, woon je net een maand of 2 in Someren Heide en ben je getrouwd met Bart, de liefste en leukste man van de wereld. Samen hebben jullie ook nog een geweldige pup van 7 maanden: Lucky en Jeroentje het konijn huppelt ook nog vrolijk rond.

De zwangerschap is een rollercoaster tot nu toe waarin er vele vreugdetranen en verdriettranen zijn gerold. Maar je kijkt enorm uit naar de dag dat jullie meisje geboren wordt. Op die dag veranderd alles, nu is er al veel veranderd, maar op die dag wordt je moeder.

Op het moment dat je dit leest ben je dus al een paar maanden moeder en ik hoop dat je onzekerheid niet de overhand heeft genomen. Je kunt het namelijk, je hebt je al door zoveel moeilijke situaties heen geslagen.. en bent er alleen maar sterker uitgekomen!

Geniet dus van alle kleine en grote momentjes samen met je gezinnetje, met je familie, met je vrienden.. Want al die momenten gaan voorbij en komen niet meer terug. Cherish them!

Beste Nicole, blijf wie je bent en verander voor niemand.. Blijf sterk, lief, aardig en zorgzaam.. Zoals je nu al bent!

Knuffel,
toekomstige ikke.


Ook een brief naar jezelf in de toekomst sturen? Kijk dan eens op futureme.org. Je kunt zelf kiezen wanneer het gestuurd wordt. Ik schrijf mezelf nog een brief. Voor volgend jaar, ben heel benieuwd hoe ik er dan voor sta!

Heb jij wel eens een brief naar jezelf gestuurd?

26 reacties op “Een brief uit het verleden..

 • Ik doe dit ook eens in de zoveel tijd! Zo tof om zo’n brief onverwachts te krijgen, want ik vergeet altijd dat ik het heb gedaan.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja dat is het leuke eraan he. Je verwacht het niet… En het is gelijk heel mooi om dan stil te staan bij hoe het toen was en nu!

 • Wat een leuk idee zeg! Dat waren wijze woorden, dichtbij jezelf blijven klinkt zo makkelijk maar is oh zo moeilijk soms! Hopelijk kan je verder met die mooie woorden van je brief.

 • Wat een mooi idee om een brief naar je toekomstige zelf te sturen! Het is een prachtige brief om te lezen, heel mooi verwoord. Mijzelf kennende zou het ook echt een verassing zijn als ik zo’n brief zou krijgen, omdat ik vrij vergeetachtig ben haha. Ik denk dat ik dit ook een keer ga doen!

 • Leuk zeg. Ik heb er ook ooit een geschreven, maar ben alweer vergeten wanneer hij aan komt. Ben benieuwd, hihi. Wel leuk om zo terug te lezen, hoe je toen dacht en een lieve tip naar jezelf 🙂

 • Ja, ik heb dat ook gedaan. 🙂 Ontvang hem straks vlak voor de kerst, maar ik weet nog wel wat erin stond en probeer daar ook naar te leven nu 😉

 • Oh wat leuk! Vroeger deed ik dat nog met de hand en mocht ik hem op mijn verjaardag open maken. Ik vond dat altijd leuk en soms ook grappig om weer terug te lezen. Sommige dingen klopten ook.
  Ik ga dit weer doen!!

 • Heel mooi! Ik heb mezelf een brief geschreven via Petra Kruijt, die komt over een jaar of twee aan denk ik (ik weet niet meer wanneer ik hem recies verstuurd heb, maar ze stuurt hem vijf jaar later terug.

 • Dit is zo’n geweldig leuk idee! Wat tof om jezelf zo te verrassen! Je brief vind ik heel inspirerend, wijze woorden. Ik ga die website even onthouden en goed nadenken over iets interessants wat ik mezelf kan vertellen, haha. 🙂

 • Wat een leuk idee! Misschien ook maar eens proberen.
  En inderdaad wat er hierboven al eerder tegen je gezegd is. Wat was je vorig jaar slim! Ik zou er zeker naar luisteren! En het mooiste daarvan is dus, de wijsheid zit er al in!

 • Wat leuk dat je dit gedaan hebt, lijkt me echt grappig om terug te lezen hoe je toen in het leven stond. Heel inspirerend!

 • Wat superleuk zeg…. en inderdaad wijze woorden van jezelf. Ik ga zeker even een kijkje nemen op de site want wie weet stuur ik mezelf een mailtje 🙂

Reageren is niet mogelijk.