Een brief uit het verleden..

Afgelopen week kreeg ik opeens een heel onverwacht mailtje. De inhoud was onverwacht, maar ook de afzender. Dat was ik zelf namelijk! Ik had mezelf vorig jaar een bericht gestuurd. Een brief uit het verleden naar mijn Future me. Je zou zeggen dat je zoiets na een jaar nog wel herinnert. Nou ik dus niet. En ik moet zeggen dat die Nicole uit het verleden een slimme meid was. Ik denk dat ik haar woorden maar goed in acht neem!


Dear Future me,

Op dit moment ben je 31 weken zwanger, woon je net een maand of 2 in Someren Heide en ben je getrouwd met Bart, de liefste en leukste man van de wereld. Samen hebben jullie ook nog een geweldige pup van 7 maanden: Lucky en Jeroentje het konijn huppelt ook nog vrolijk rond.

De zwangerschap is een rollercoaster tot nu toe waarin er vele vreugdetranen en verdriettranen zijn gerold. Maar je kijkt enorm uit naar de dag dat jullie meisje geboren wordt. Op die dag veranderd alles, nu is er al veel veranderd, maar op die dag wordt je moeder.

Op het moment dat je dit leest ben je dus al een paar maanden moeder en ik hoop dat je onzekerheid niet de overhand heeft genomen. Je kunt het namelijk, je hebt je al door zoveel moeilijke situaties heen geslagen.. en bent er alleen maar sterker uitgekomen!

Geniet dus van alle kleine en grote momentjes samen met je gezinnetje, met je familie, met je vrienden.. Want al die momenten gaan voorbij en komen niet meer terug. Cherish them!

Beste Nicole, blijf wie je bent en verander voor niemand.. Blijf sterk, lief, aardig en zorgzaam.. Zoals je nu al bent!

Knuffel,
toekomstige ikke.


Ook een brief naar jezelf in de toekomst sturen? Kijk dan eens op futureme.org. Je kunt zelf kiezen wanneer het gestuurd wordt. Ik schrijf mezelf nog een brief. Voor volgend jaar, ben heel benieuwd hoe ik er dan voor sta!

Heb jij wel eens een brief naar jezelf gestuurd?

26 reacties op “Een brief uit het verleden..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *