Een brief uit het verleden..

Afgelopen week kreeg ik opeens een heel onverwacht mailtje. De inhoud was onverwacht, maar ook de afzender. Dat was ik zelf namelijk! Ik had mezelf vorig jaar een bericht gestuurd. Een brief uit het verleden naar mijn Future me. Je zou zeggen dat je zoiets na een jaar nog wel herinnert. Nou ik dus niet. En ik moet zeggen dat die Nicole uit het verleden een slimme meid was. Ik denk dat ik haar woorden maar goed in acht neem!


Dear Future me,

Op dit moment ben je 31 weken zwanger, woon je net een maand of 2 in Someren Heide en ben je getrouwd met Bart, de liefste en leukste man van de wereld. Samen hebben jullie ook nog een geweldige pup van 7 maanden: Lucky en Jeroentje het konijn huppelt ook nog vrolijk rond.

De zwangerschap is een rollercoaster tot nu toe waarin er vele vreugdetranen en verdriettranen zijn gerold. Maar je kijkt enorm uit naar de dag dat jullie meisje geboren wordt. Op die dag veranderd alles, nu is er al veel veranderd, maar op die dag wordt je moeder.

Op het moment dat je dit leest ben je dus al een paar maanden moeder en ik hoop dat je onzekerheid niet de overhand heeft genomen. Je kunt het namelijk, je hebt je al door zoveel moeilijke situaties heen geslagen.. en bent er alleen maar sterker uitgekomen!

Geniet dus van alle kleine en grote momentjes samen met je gezinnetje, met je familie, met je vrienden.. Want al die momenten gaan voorbij en komen niet meer terug. Cherish them!

Beste Nicole, blijf wie je bent en verander voor niemand.. Blijf sterk, lief, aardig en zorgzaam.. Zoals je nu al bent!

Knuffel,
toekomstige ikke.


Ook een brief naar jezelf in de toekomst sturen? Kijk dan eens op futureme.org. Je kunt zelf kiezen wanneer het gestuurd wordt. Ik schrijf mezelf nog een brief. Voor volgend jaar, ben heel benieuwd hoe ik er dan voor sta!

Heb jij wel eens een brief naar jezelf gestuurd?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

26 reacties

 1. Petra op 27 januari 2015 om 06:46

  Wat leuk! En inderdaad wijze woorden. Luister maar goed naar jezelf.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 januari 2015 om 09:38

   Ga ik doen hoor! Wist niet dat ik zo wijs was toen 😉

 2. Marion op 27 januari 2015 om 07:47

  Wat mooi…

 3. Wytske op 27 januari 2015 om 07:50

  Leuk idee, zo’n brief. En nu maar vaak even terug lezen!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 januari 2015 om 09:38

   Ik print hem denk ik uit!

 4. Priscilla op 27 januari 2015 om 09:15

  Wat leuk zeg! Ga ik ook eens doen 😀 Lijk me erg leuk om jezelf op die manier te verrassen!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 januari 2015 om 09:38

   Ja moet je zeker doen!

 5. Sas op 27 januari 2015 om 09:26

  Ik doe dit ook eens in de zoveel tijd! Zo tof om zo’n brief onverwachts te krijgen, want ik vergeet altijd dat ik het heb gedaan.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 januari 2015 om 09:39

   Ja dat is het leuke eraan he. Je verwacht het niet… En het is gelijk heel mooi om dan stil te staan bij hoe het toen was en nu!

 6. Michelle op 27 januari 2015 om 09:51

  Wat een leuk idee zeg! Dat waren wijze woorden, dichtbij jezelf blijven klinkt zo makkelijk maar is oh zo moeilijk soms! Hopelijk kan je verder met die mooie woorden van je brief.

 7. Eline op 27 januari 2015 om 10:10

  Wat een mooie brief! Ik kreeg er helemaal kippenvel van haha. Je hebt echt prachtig naar jezelf geschreven 🙂

 8. Anita|mindjoy op 27 januari 2015 om 10:31

  Wat een mooie brief en helemaal omdat je het zelf geschreven hebt. Ik heb dit nog nooit gedaan maar wie weet is het wel wat!

 9. Xaviera op 27 januari 2015 om 10:57

  Wat een mooi idee om een brief naar je toekomstige zelf te sturen! Het is een prachtige brief om te lezen, heel mooi verwoord. Mijzelf kennende zou het ook echt een verassing zijn als ik zo’n brief zou krijgen, omdat ik vrij vergeetachtig ben haha. Ik denk dat ik dit ook een keer ga doen!

 10. Vlijtig Liesje op 27 januari 2015 om 11:40

  Nee, nog nooit. Maar ik vind het wel een goed idee!

 11. ♥Inge♥ op 27 januari 2015 om 12:04

  Oh wat bijzonder!! Ik kende dat helemaal niet! Doet me denken aan de film: P.S. I Love You

 12. Mama's Jungle op 27 januari 2015 om 14:48

  Leuk zeg. Ik heb er ook ooit een geschreven, maar ben alweer vergeten wanneer hij aan komt. Ben benieuwd, hihi. Wel leuk om zo terug te lezen, hoe je toen dacht en een lieve tip naar jezelf 🙂

 13. Daantje op 27 januari 2015 om 19:13

  Ja, ik heb dat ook gedaan. 🙂 Ontvang hem straks vlak voor de kerst, maar ik weet nog wel wat erin stond en probeer daar ook naar te leven nu 😉

 14. Simone op 27 januari 2015 om 21:57

  Oh wat leuk! Vroeger deed ik dat nog met de hand en mocht ik hem op mijn verjaardag open maken. Ik vond dat altijd leuk en soms ook grappig om weer terug te lezen. Sommige dingen klopten ook.
  Ik ga dit weer doen!!

 15. Jenn op 27 januari 2015 om 22:19

  Heel mooi! Ik heb mezelf een brief geschreven via Petra Kruijt, die komt over een jaar of twee aan denk ik (ik weet niet meer wanneer ik hem recies verstuurd heb, maar ze stuurt hem vijf jaar later terug.

 16. Emilia op 27 januari 2015 om 22:21

  Dit is zo’n geweldig leuk idee! Wat tof om jezelf zo te verrassen! Je brief vind ik heel inspirerend, wijze woorden. Ik ga die website even onthouden en goed nadenken over iets interessants wat ik mezelf kan vertellen, haha. 🙂

 17. Marijke op 27 januari 2015 om 23:43

  Wat een leuk idee! Misschien ook maar eens proberen.
  En inderdaad wat er hierboven al eerder tegen je gezegd is. Wat was je vorig jaar slim! Ik zou er zeker naar luisteren! En het mooiste daarvan is dus, de wijsheid zit er al in!

 18. Channah op 28 januari 2015 om 16:42

  Wat leuk dat je dit gedaan hebt, lijkt me echt grappig om terug te lezen hoe je toen in het leven stond. Heel inspirerend!

 19. Nicky op 28 januari 2015 om 21:37

  Wat superleuk zeg…. en inderdaad wijze woorden van jezelf. Ik ga zeker even een kijkje nemen op de site want wie weet stuur ik mezelf een mailtje 🙂

 20. Whitney op 29 januari 2015 om 00:45

  Nooit aan gedacht, mooi om te lezen! Ik ga het ook doen 🙂

 21. Tamara op 29 januari 2015 om 23:55

  wat een bijzonder leuk iets! en wat een lieve brief aan jezelf. Laatste is nog steeds erg belangrijk!

 22. Sanja op 30 januari 2015 om 22:58

  Oh wat leuk zeg! Ik ga het ook doen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje