Eigenwijs de week door #13 | vakantiehuisje

IMG_4839

Afgelopen week had ik vrij weinig op de planning staan maar toch heb ik vrij veel ondernomen. Samen met Fay, maar ook weer een dagje lekker alleen. Ik kijk stiekem toch ook wel uit naar die dagjes alleen omdat ik dan vaak veel meer gedaan krijg dan wanneer er een peuter rondloopt. Gisteren had ik trouwens het leukste dagje met maar liefst 2 leuke dates. Maar laten we eerst bij vorige week zondag beginnen.

image (10)

Op de zondag hadden we best een rustig dagje. We moesten nog boodschappen doen en Fay wil dan ook het liefst met een karretje rondlopen.

image 1

Ook maakte ik deze foto van Bart omdat ik zijn tshirt zo leuk vind!

IMG_4776

Daarna naar mijn ouders toe omdat we hen de komende 2,5 week niet meer zullen zien. Ze gaan (zijn nu dus al) op vakantie naar Canada. Mijn vader houdt een reisdagboek bij dus mocht je daar interesse in hebben kun je kijken op Broekies on tour.

image 3

’s Avonds zetten we de skottelbraai aan en eten we lekker buiten. Totdat een wesp ons blijft vervelen en Fay in paniek raakt. Haha.

IMG_4790

De dag daarna doen we lekker lui. We ontbijten op bed en kijken lekker een filmpje samen.

IMG_4794

Ik besluit die dag naar mijn oma in Eindhoven te gaan. Het is lekker weer dus we kunnen buiten zitten wat ik wel prettig vind aangezien mijn oma rookt. Fay vindt het altijd super leuk bij oma want dan mag ze met de hond Benji wandelen en oma heeft altijd een hoop lekkere dingetjes.

IMG_4805

Wanneer Bart “thuis” komt van zijn werk is Fay enorm blij en heeft ze even haar gekke paar minuten 😉 Ik zet het woord thuis tussen aanhalingstekens omdat we vanaf vandaag bij mijn ouders in het huis zitten. We passen op hun honden, kippen, vissen en……

IMG_4818

Jacuzzi! Wat zijn wij toch een bofkonten dat mijn vader hem al voordat hij wegging kocht en opgezet heeft… Heerlijke afsluiting van de dag zo.

IMG_4832

De dinsdag lijkt een hele luie dag te worden. Je ziet het al aan de hondjes.. Maar omdat het een lekkere zonnige dag zou worden wilde ik perse weg.

IMG_4850

Dus gingen we naar de Speuldries in Deurne. Dat is een grote buitenspeeltuin waar je gratis kan en mag spelen. Fay vermaakte zich prima!

IMG_4861

Op woensdag heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt behalve deze. Ik heb de hele dag zitten bloggen terwijl mijn dochter bij haar oma aan het spelen was.

IMG_4870

Ook op donderdag heb ik vrijwel geen foto’s gemaakt. Ik ging samen met Fay naar het gemeenschapshuis hier in het dorp en kreeg iets te horen waar ik zo van slag van raakte.. Gelukkig was Fay een fijne afleiding voor me!

IMG_4924

Vrijdag maakte ik wel weer foto’s. We gingen naar het Maisdoolhof in Helmond. Hier vertel ik een andere keer meer over aangezien het ook een mamachallenge was.

IMG_4919

Bij het maisdoolhof kreeg je niet alleen een leuke wandeling door het doolhof maar ook ranja, een cadeautje en een ijsje.. Dat ijsje moest natuurlijk meteen op!

IMG_4921

Nog even spelen in de Speelschuur, daar hebben we toch een abonnement op.

IMG_4925

Later die dag maakte ik alvast het bananenbrood voor de dag erop. Ik kon geen cakevorm vinden dus maakte het in dit blik. Achteraf gezien had ik toch beter een cakevorm kunnen halen thuis haha..

IMG_4957

En op zaterdag had ik een geweldige leuke dag. Hij begon erg vroeg met het klaarmaken van de wappeltaart die ik had beloofd. Het was nog even paniek omdat de oven er even mee stopte. Maar de taart is uiteindelijk toch goed gelukt! Ik ben zo blij dat ik door het bloggen deze lieve dames heb mogen leren kennen. Ons groepje was helaas weer niet compleet, er ontbraken nog twee lieve dames. Maar dat gaat ooit goed komen!

IMG_4958

Hier nog een super leuke foto met alle kindjes erbij. Bumbalu zorgde ervoor dat ook alle kinderen naar de camera keken hihi. ’s Avonds ben ik nog naar een verjaardag geweest van een lieve vriendin maar heb geen foto’s daarvan..

Hoe was jullie week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Nicole op 31 juli 2016 om 08:08

  Ziet er hartstikke gezellig uit die meeting!

 2. Charlotte op 31 juli 2016 om 08:08

  Gezellig druk weekje 🙂 Was gezellig gisteren! En dat shirt van Bart is heel leuk inderdaad!

 3. Anita op 31 juli 2016 om 10:16

  Leuk shirtje Bart! Oeh heerlijk een jacuzzi 🙂 en succes met de beestenbende!

 4. janske op 31 juli 2016 om 10:53

  Wat een vrolijke foto’s weer! Een jacuzzi in de tuin. .wat heerlijk zeg! Gisteren was weer een feestje!

 5. Jodi - liefthuis op 31 juli 2016 om 11:18

  Wat leuk al die heerlijke kinders bij elkaar

 6. iris op 31 juli 2016 om 13:33

  leuke week heb je gehad lees en zie ik. IK zou net als Fay ook in paniek raken van een wesp
  de week van vorige week staat online. van deze week komt nog

 7. Els op 31 juli 2016 om 13:34

  Wat een leuk overzicht. Ik snap Fay wel qua wespen ;-). En dat shirt is echt heel leuk!

 8. MetMirjam op 31 juli 2016 om 18:50

  Inderdaad een heel leuk shirt! Een leuke week – behalve die ene uitzondering.. En die jacuzzi is wel echt heel erg lekker!

 9. Bregje op 31 juli 2016 om 19:23

  Oooh die jacuzzi, wat heerlijk! De bloggersmeeting ziet er erg gezellig uit!

 10. Judith op 31 juli 2016 om 19:29

  Gezellig weekje zo! Wat een wappeltaart is ga ik even doorklikken, nooit van gehoord!

 11. Cindy - levenalsmama.nl op 31 juli 2016 om 22:44

  Ziet er gezellig uit, en wat heerlijk die jacuzzi!!

 12. Monique op 1 augustus 2016 om 09:22

  Fijn weekje zo te zien! Heerlijk he, af en toe een hele dag kindloos en kunnen doorpakken met bloggen? Ik moet het dan altijd wel verdelen met studeren en bloggen, maar alsnog geniet ik daarvan (en na afloop van het weerzien met m’n kind uiteraard)!

 13. Karen op 1 augustus 2016 om 22:02

  Wat een gezellige meeting! En Fay blijft een dropje zeg. Wat lijkt ze op Bart eigenlijk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje