Echte post is zoveel leuker – Paperbreeze

In het kader van “echte post is zoveel leuker” ben ik altijd op zoek naar leuke nieuwe kaarten. Zo houd ik standaard een aantal webshops in de gaten omdat ik weet dat zij regelmatig met leuke nieuwe kaarten komen. Vandaag in de spotlight de webshop Paperbreeze. Waarom? Omdat zij echt 100% voor papier gaat en echt de leukste collecties weer tevoorschijn tovert! Benieuwd naar haar nieuwste kaarten? Lees dan maar snel verder.. 

Er zijn maar liefst 3 nieuwe kaartcollecties binnen gekomen, van drie verschillende designers. Ze zijn alledrie totaal anders, dus het moet maar net je smaak zijn. Maar ik zie in elke collectie wel iets leuks bijzitten.

De eerste collectie die ik graag wil uitlichten is van Aless Baylis. De illustraties zijn enorm lief en in de hoofdrol een konijn, maar ook een beer en een vos. Nou leuker kan het niet!

Bol AlgemeenBol Algemeen

aless baylis

Dan de collectie van Nelleke Wouters. Zij gebruikt mooie quotes, knallende kleuren en zorgt voor een echt sfeertje. Heel herkenbaar dus ook haar werk! Nelleke wouters

En als laatste de collectie van BD Design. Bij hen staat de natuur erg centraal. Elke kaart is een soort van kunstwerk. Bijna te mooi om te versturen. In zo’n geval bestel ik een kaart gewoon vaker zodat ik hem zelf ook kan ophangen ergens haha! BD Design

Zoals je dus ziet, drie heel verschillende collecties, maar allemaal hebben ze gewoon iets! En ze zijn nu dus verkrijgbaar bij Paperbreeze voor een leuk prijsje. Natuurlijk heeft Paperbreeze niet alleen deze kaarten, maar nog veel meer. Dus neem gewoon eens een kijkje!

Ken jij de webshop Paperbreeze al?

9 reacties op “Echte post is zoveel leuker – Paperbreeze

Reageren is niet mogelijk.