Echte post is zoveel leuker – Paperbreeze

COPL6BGUsAAmpx8.jpg-large

In het kader van “echte post is zoveel leuker” ben ik altijd op zoek naar leuke nieuwe kaarten. Zo houd ik standaard een aantal webshops in de gaten omdat ik weet dat zij regelmatig met leuke nieuwe kaarten komen. Vandaag in de spotlight de webshop Paperbreeze. Waarom? Omdat zij echt 100% voor papier gaat en echt de leukste collecties weer tevoorschijn tovert! Benieuwd naar haar nieuwste kaarten? Lees dan maar snel verder.. 

Er zijn maar liefst 3 nieuwe kaartcollecties binnen gekomen, van drie verschillende designers. Ze zijn alledrie totaal anders, dus het moet maar net je smaak zijn. Maar ik zie in elke collectie wel iets leuks bijzitten.

De eerste collectie die ik graag wil uitlichten is van Aless Baylis. De illustraties zijn enorm lief en in de hoofdrol een konijn, maar ook een beer en een vos. Nou leuker kan het niet!

aless baylis

Dan de collectie van Nelleke Wouters. Zij gebruikt mooie quotes, knallende kleuren en zorgt voor een echt sfeertje. Heel herkenbaar dus ook haar werk! Nelleke wouters

En als laatste de collectie van BD Design. Bij hen staat de natuur erg centraal. Elke kaart is een soort van kunstwerk. Bijna te mooi om te versturen. In zo’n geval bestel ik een kaart gewoon vaker zodat ik hem zelf ook kan ophangen ergens haha! BD Design

Zoals je dus ziet, drie heel verschillende collecties, maar allemaal hebben ze gewoon iets! En ze zijn nu dus verkrijgbaar bij Paperbreeze voor een leuk prijsje. Natuurlijk heeft Paperbreeze niet alleen deze kaarten, maar nog veel meer. Dus neem gewoon eens een kijkje!

Ken jij de webshop Paperbreeze al?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Anita op 21 september 2015 om 14:42

  Voor die van Aless vind ik erg mooi 🙂

 2. Mandy op 21 september 2015 om 16:37

  Wat een leuke kaarten! Ik gebruik kaarten eigenlijk alleen als er iemand jarig is, en ik stuur er elk jaar eentje vanaf mijn vakantie adres naar oma 😛 Maar eigenlijk is post ontvangen zo leuk dat we dit met zijn allen vaker zouden moeten doen!

 3. Lesley op 21 september 2015 om 18:39

  Kende deze webshop nog niet! Ik vind vooral die tweede serie erg leuk! Ga gelijk even een kijkje nemen bedankt voor de tip 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 21 september 2015 om 23:12

   Ja mooi he! Graag gedaan!

 4. Ceciel op 21 september 2015 om 20:56

  Ja ik kende hem al. Die leuke shops die hou ik ook in de gaten. Je hebt prachtige voorbeelden uitgelicht: mooi gedaan!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 21 september 2015 om 23:11

   Dank je!

 5. Lilian op 21 september 2015 om 21:08

  Oh wat een leuke, creatieve kaartjes! Ik word er een beetje verdrietig van, omdat ik geen Photoshop meer heb en ze niet meer zelf kan maken. Maar zeker een leuke webshop!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 21 september 2015 om 23:11

   Ach das niet fijn dan nee. Ik ben niet zo artistiek, heb wel Photoshop..

 6. Barbara op 22 september 2015 om 08:01

  Ik kende de shop niet, maar wel erg leuke kaarten!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje