Echte post is cool – kaartje ontvangen?

heart-762564_1280-1

Afgelopen weekend ontving ik twee enveloppen. In de ene zat het pakketjes wat mijn “Echte post is cool” maatje voor me had samengesteld en in het andere zat een reep Tony’s en een ontzettend lief kaartje van Northflix. Deze lieve dame uit het hoge Noorden is iemand waar ik redelijk wat contact mee heb via Twitter en met wie ik de liefde voor voetbal deel. Al is het wel beide voor een andere club. Zij plaatste in maart een bericht op haar blog met de oproep om je adres door te geven en dan kon je een kaartje verwachten.. En nu was het dus eindelijk zover!

De kaart kwam als een grote verrassing, want ik was alweer vergeten dat ik een kaartje zou krijgen. En dat er dan ook nog eens iets lekkers bij zat vond ik helemaal leuk. Boeiend dat ik nog 15 kilo moet afvallen. Ik breek de reep gewoon in hele kleine stukjes en ga er extra van genieten.

IMG_3084

Omdat ik het zo leuk vind om kaartjes te sturen (en ontvangen) organiseerde ik zelf ook al twee keer een leuke kaartenswap, namelijk ‘vakantiepost‘ en ‘secret valentijn‘ samen met mijn vriendinnetje Anita. Omdat deze twee kleine projecten alweer een tijd geleden waren besloot ik om het goede voorbeeld van Northflix te volgen en een oproep te doen. Bij deze dus.

Wil jij een kaartje van mij ontvangen? Mail me dan je adres en je kunt binnen nu en drie maanden een kaartje van me verwachten!

Omdat ik natuurlijk geen geldboom in mijn tuin heb staan en ook geen assistent die de kaarten voor me schrijft houd ik wel een maximum aan van 20 adressen. Wil je ook een kaartje van Fay ontvangen, zet dit dan ook in de mail dan zorg ik ervoor dat ook zij aan het werk gezet wordt 😉

Ik ben benieuwd of er überhaupt mensen zijn die dit een leuk idee vinden, ik hoop van wel!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde op 8 juni 2016 om 06:05

  Wat een leuk idee!

  • Nicole op 9 juni 2016 om 07:03

   Zou je zelf ook een kaartje willen?

 2. Channa op 8 juni 2016 om 06:16

  Grappig, leuk dat jullie zulk soort dingen doen. Onverwachts post ontvangen blijft het leukste 🙂

 3. Anita op 8 juni 2016 om 09:46

  Ja ik wil er graag eentje ontvangen, leuk! Want ik heb je vakantiepost kaartje nooit ontvangen 🙁

  • Nicole op 9 juni 2016 om 07:03

   Wat stom.. Nou dat gaat goed komen!

 4. Stefanie op 8 juni 2016 om 10:22

  Wat een leuk idee! Kaarten per post blijft toch het leukste 🙂

  • Nicole op 9 juni 2016 om 07:04

   Vind ik zelf ook, wil jij er ook eentje ontvangen?

 5. MetMirjam op 8 juni 2016 om 12:03

  Grappig idee zeg! Leuk!

 6. Romy op 8 juni 2016 om 15:23

  Ah wat is dit een leuke actie, ik word zelf enorm vrolijk van post! Al helemaal wanneer ik het niet verwacht!

  • Nicole op 9 juni 2016 om 07:04

   Ja hou ik ook van! Wil je zelf ook een kaartje?

 7. Lisa op 8 juni 2016 om 21:47

  Heel leuk idee! Ik ben zelf een groot voorstander en fan dus van echte post. Leuke actie van je!!

 8. Nathalie op 8 juni 2016 om 23:42

  Wat leuk echte post! Ik zal je morgen even mijn adres mailen. Heb een drukke week. Ik ben ook benieuwd wat er in het andere pakketje zat?

 9. Hanna op 10 juni 2016 om 09:09

  Wat leuk! Ik word helemaal enthousiast van dit soort acties. Ik ga je mailen.

 10. Margriet op 13 juni 2016 om 15:23

  Oh dat vind ik altijd leuk. Ik doe ook mee.

  • Margriet op 13 juni 2016 om 15:28

   Oh en zet je er dan je eigen adres ook op? Dan stuur ik er ook eentje terug natuurlijk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje