Echte post is cool – kaartje ontvangen?

Afgelopen weekend ontving ik twee enveloppen. In de ene zat het pakketjes wat mijn “Echte post is cool” maatje voor me had samengesteld en in het andere zat een reep Tony’s en een ontzettend lief kaartje van Northflix. Deze lieve dame uit het hoge Noorden is iemand waar ik redelijk wat contact mee heb via Twitter en met wie ik de liefde voor voetbal deel. Al is het wel beide voor een andere club. Zij plaatste in maart een bericht op haar blog met de oproep om je adres door te geven en dan kon je een kaartje verwachten.. En nu was het dus eindelijk zover!

De kaart kwam als een grote verrassing, want ik was alweer vergeten dat ik een kaartje zou krijgen. En dat er dan ook nog eens iets lekkers bij zat vond ik helemaal leuk. Boeiend dat ik nog 15 kilo moet afvallen. Ik breek de reep gewoon in hele kleine stukjes en ga er extra van genieten.

IMG_3084

Bol AlgemeenBol Algemeen

Omdat ik het zo leuk vind om kaartjes te sturen (en ontvangen) organiseerde ik zelf ook al twee keer een leuke kaartenswap, namelijk ‘vakantiepost‘ en ‘secret valentijn‘ samen met mijn vriendinnetje Anita. Omdat deze twee kleine projecten alweer een tijd geleden waren besloot ik om het goede voorbeeld van Northflix te volgen en een oproep te doen. Bij deze dus.

Wil jij een kaartje van mij ontvangen? Mail me dan je adres en je kunt binnen nu en drie maanden een kaartje van me verwachten!

Omdat ik natuurlijk geen geldboom in mijn tuin heb staan en ook geen assistent die de kaarten voor me schrijft houd ik wel een maximum aan van 20 adressen. Wil je ook een kaartje van Fay ontvangen, zet dit dan ook in de mail dan zorg ik ervoor dat ook zij aan het werk gezet wordt 😉

Ik ben benieuwd of er überhaupt mensen zijn die dit een leuk idee vinden, ik hoop van wel!

16 reacties op “Echte post is cool – kaartje ontvangen?

Reageren is niet mogelijk.