Een echte Feel Good dag!

feel-good-dag

Ken je zulke dagen? Dat je de hele dag een Feel Good gevoel hebt? Dat je gesprekken en ontmoetingen hebt die juist door de simpelheid heel waardevol voor je zijn? Zo’n dag had ik dus zaterdag. Van begin tot eind.

Onze Feel Good dag

Samen met mijn dochter ging ik afgelopen zaterdag naar het Feel Good en Shop Event. Dit event had ik al twee keer eerder bezocht als blogger, maar dit keer was ik er als bezoeker. Stiekem was ik best zenuwachtig, want naast het feit dat het toch twee keer 40 minuten rijden was, wist ik ook niet hoe Fay het zou vinden. Er zouden wel wat dingetjes ook zijn voor kinderen, maar echt iets voor kinderen is het doorgaans niet. Toch waagde ik het erop. En met veel succes!

Sowieso wist ik dat er nog een paar (blog)vriendinnetjes van me er zouden zijn. Monique, Janske en de zus van laatstgenoemde kwam ik al direct bij binnenkomst tegen. Wat een gezelligheid! Ze stonden bij de kraam van Misceaup te kijken en ik moet zeggen dat dit de perfecte blikvanger was qua binnenkomst. Ik kon hier wel uren staan kijken naar alle leuke “treasures” en letterborden die ze hadden!

We spraken af dat we samen zouden lunchen en gingen daarna ieder onze eigen weg. Maar ver kwam ik niet. Want twee meter later kwam ik weer een bekende tegen: Marieke van Twee ons Geluk. Zij was er met haar hele gezinnetje en ik schrok ervan hoe groot haar jongste zoontje alweer was. Naar mijn idee was hij pas geboren maar toch is hij inmiddels alweer 7 maanden. We hebben even gezellig gekletst en ook Fay deed af en toe mee. Daarna liepen we verder waar we de leuke stand van Bee zonder tegen kwamen. Daar mocht Fay een rompertje voor haar broertje uitkiezen..

Na nog even verder gewandeld en gekeken te hebben (Fay was niet in een shop mood maar alleen het rondkijken was al super) kwamen we bij Grachtenpracht uit. Marjolijn ‘ken’ ik al een aantal jaar en het is altijd leuk om elkaar op dit event weer te zien en spreken. Ze heeft ook echt een geweldige webwinkel waar je veelal toch best unieke dingen tegenkomt. Na even gekletst te hebben zag ik ook Ceciel binnen komen dus die riep ik direct. Ze had haar mooie rok aan die ze vorig jaar op dit event kocht ♥

Uitgebreid lunchen

Samen met Monique, Janske, Guusje en mijn peuter Fay ben ik lekker gaan lunchen. Er is in het Koekgebouw (de locatie van het event) echt enorm veel keus. Zo heb je er allerlei lekkere eettentjes zitten, maar ook de Food markt van de Jumbo. En voor dat laatste kozen wij. Van verse sushi, tot bakjes met oosterse gerechten.. je kunt werkelijk uit alles kiezen. Wij kozen voor een lekkere verse salade met een broodje erbij.

De lunch was heerlijk en relaxt. En de tijd vloog daardoor wel snel voorbij. Dus op een gegeven moment besloten we toch maar terug te gaan, want we wilden nog meer leuke webshops ontdekken.

Luna events

Fay en ik liepen vrijwel direct naar het food plein van het event waar ook Luna events met Luna’s caravan stond. Nee we gingen er niet eten (al heeft Fay daar wel een suikerspin gekregen van me), maar ze hadden er twee lange tafels staan waaraan de kinderen zich konden vermaken. Lekker kleuren, stickers plakken of nagels laten lakken? Dat kan allemaal. Maar ook een glittertattoo laten zetten of cupcakes versieren!

Aan een van die lange tafels hebben we ook gezeten met een ander vriendinnetje van me die ik tegenkwam. Ze was met haar moeder en daar de nieuwe vriend van. En nu blijkt die nieuwe vriend dus gewoon een oud basisschool leerkracht van mij te zijn, hallo Paul! Het was sowieso echt zooo fijn om mijn vriendin weer te zien. We kennen elkaar al vanaf ons 12e en ondanks dat we periodes hebben dat we elkaar niet zien of spreken blijft de vriendschap altijd intact. Heel bijzonder!

Andere fijne ontmoetingen en webshops

Door de dag heen hebben Fay en ik nog een aantal andere lieve en leuke mensen (en hun webshops) ontmoet. Zo heb ik Jentl van Woordkunsten eindelijk weer gezien en ontdekte dat haar assortiment nogal is uitgebreid! Maar ook ontmoette ik het gezicht achter het geweldige merk Little King Arthur. Ik zag daar echt de meest leuke kleertjes, echter moest de peuter naar de wc op het moment dat ik echt tot aankoop over wilde gaan en vergat ik daarna terug te keren (chaos in mijn hoofd!).

Natuurlijk moest ik ook nog even naar de stand van Justmeiself. Daar stond Saskia met haar dochtertje Ize en Fay kent haar van de kinderopvang. Hartstikke leuk ook om alle spulletjes van Justmeiself ook zo bij elkaar te zien. Echt hele leuke en unieke dingen hebben ze. Ook kwam ik de Blonde zusjes tegen die ook echt hele leuke kleding heeft voor zowel jongens als meisjes (ook twinning!) en kocht ik nog leuke kniesokken voor Fay bij Djools!

Verder waren er nog een heleboel leuke webshops, maar na veel geloop (lees geslenter) en al het geklets waren wij beide toch wel moe geworden. Van shoppen is er voor ons dus niet veel van gekomen, maar we hebben beide echt een feel good gevoel eraan over gehouden.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 28 maart 2017 om 06:16

  Dat klinkt ontzettend leuk! Ik hou het voor volgend jaar eens in de gaten.

 2. marije op 28 maart 2017 om 06:31

  Klinkt als een super leuke dag. Leuk dat je allemaal vriendinnen tegen kwam.

 3. Nicole op 28 maart 2017 om 07:35

  Lijkt me een heel leuk event! Helaas voor mij erg ver weg.

  • Nicole op 29 maart 2017 om 07:15

   Was voor mij stiekem ook nog 40 minuten rijden hoor.. Klinkt vaak dichterbij dan het is voor me hahaha

 4. Nicole op 28 maart 2017 om 08:16

  Klinkt als een mega leuke dag! Ik ga hm echt in de gaten houden voor volgend jaar!

 5. janske op 28 maart 2017 om 10:28

  Het was inderdaad een heerlijke dag! Fijn om jullie ook even te zien!

 6. MamaIssues op 28 maart 2017 om 11:00

  Wat super leuk en wat leuk dat je samen met je kleine meisje bent geweest!
  Zo fijn he om lekker samen leuke dingen te doen 🙂

 7. Anita op 28 maart 2017 om 14:44

  Wat onwijs leuk! Ik moest dit jaar helaas overslaan maar volgend jaar, als ze nog doorgaan, ga ik zeker weer!

  • Nicole op 29 maart 2017 om 07:16

   Jaaaa dan ga ik met je mee!

 8. Mirjam op 28 maart 2017 om 17:41

  Dat klinkt inderdaad als een hele fijne dag, leuk!

 9. Essma op 28 maart 2017 om 21:31

  Klinkt leuk zeg! Bedankt voor het delen van de links! Ik ga eens koekeloeren!

 10. jonna@burgertrutjes op 28 maart 2017 om 21:46

  Wat een super gezellig event zeg! Ik word blij van alle foto’s 🙂

 11. Volgmama op 30 maart 2017 om 09:01

  Haha ja dat is zo met alle bekenden die je tegen komt. Houden je mooi aan de praat, maar wel gezellig.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje