Stimuleer de fantasie met Droomdeurtjes | Winactie

Elfjes en draken. Prachtige wezens uit de fantasiewereld van niet alleen kinderen maar ook volwassenen. En deze wezens kun je in huis halen. Om de fantasie van je kinderen nóg meer te stimuleren zijn daar de Droomdeurtjes.

In het Droombos wonen elfjes & draken, lieve vriendjes die ’s nachts uit vliegen gaan. Terwijl de maan op hun vleugeltjes schijnt, vliegen zij door kleine droomdeurtjes de ‘echte’ wereld in. Hier zorgen ze ervoor dat de kinderen goed slapen en mooie dromen beleven. Soms strooien ze wat sterrenstof of laten ze een lief briefje in het brievenbusje voor je achter.

Ze leven met je mee en geven je complimentjes, moed om iets dappers te doen of het vertrouwen dat alles goedkomt in lastige situaties. Wist je dat de elfjes & draken zelf ook graag post ontvangen? Vol spanning kijken ze ’s nachts in het brievenbusje en hopen ze op een briefje, tekening of knutselwerk. Ook vinden ze het erg leuk om te lezen wat jij allemaal meemaakt!

Voor de ouders

Het droomdeurtje van je kind kan hem of haar helpen bij het verwerken van alle ervaringen op een dag. Door in het brievenbusje knutsels, tekeningen en briefjes achter de laten voor hun elfje of draak kunnen zij bepaalde dingen verwerken. Als ouder of verzorger zijnde kun je dan uit naam van het elfje of draakje ook post achter laten. Bijvoorbeeld met een compliment, bemoedigende of troostende woorden of gewoon een kleinigheidje als bedankje.

Ik had bij onze peuter van 2,5 verwacht dat ze nog niet zoveel van mijn “uitleg” zou snappen. Maar toen ze het een vijf minuten later aan de honden vertelde wist ik dat het wel goed zat. Ze vindt het super spannend en leuk dat er een elfje slaapt als zij wakker is en gaat als het donker is opeens ook graag naar bed want “dan wordt het elfje wakker”. Erg handig ook voor momenten dat ze niet wil slapen haha.

img_9937

Winactie

De Droomdeurtjes voor droomelfjes en droomdraakjes zijn te koop via de website van Droomdeurtjes en kosten €24,99. Op de site zijn ook een heleboel leuke accessoires te koop zoals een klein theesetje, een houten bankje en nog veel meer. Maar je kunt natuurlijk zelf ook creatief zijn om het plekje van het droomelfje en de droomdraak nóg mooier te maken.

Je kunt ook een Droomdeurtje naar keuze winnen! Er zijn drie verschillende droomdeurtjes, namelijk in de kleuren Elfenroze, Drakengroen en Wolkenblauw.

Laat een reactie achter met jouw voorkeur van droomdeurtje en maak op die manier kans op deze geweldige leuke prijs!

Deze winactie loopt van 3 – 9 oktober en op 10 oktober maak ik de winnaar bekend!

Ook kun je deze week nog steeds meedoen met de grote winactie van Disney On Ice!

35 reacties op “Stimuleer de fantasie met Droomdeurtjes | Winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *