Droom begint vorm te krijgen

Al zolang ik me kan herinneren maak ik foto’s. Samen met mijn beste vriendin zijn wij altijd degene die, tot klagens aan toe, van iedereen foto’s maken. Achteraf vinden de meeste het wel erg leuk en willen ze de foto’s hebben. Ook niet zo heel vreemd dus dat ik stiekem altijd iets met fotografie heb willen doen.

Heel stiekem is het overigens niet, iedereen die me een beetje kent weet dat. Zo kocht ik al een tijd geleden mijn spiegelreflex camera en maakte ik zo af en toe wat fotoreportages. Meeste van de tijd werd ik gevraagd (zoals bij de Cake Smash) en deed ik het ook voor niks, omdat ik het gewoon erg leuk vind.

Nu dat ik in de ziektewet zit en nadenk over mijn toekomst besef ik me dat wanneer ik mijn beide passies wil kunnen combineren, het starten van een eigen bedrijfje het meest ideaal is. En niet alleen ideaal, het past perfect bij mijn persoonlijkheid. Me niet te hoeven verantwoorden aan een ander, mijn eigen tijden indelen. Perfect!

Natuurlijk doe je zoiets niet zomaar. Het kost veel tijd en energie en ik weet dat ik me niet moet vergissen hoeveel tijd en energie het me (kan) kosten, een eigen bedrijf.

Maar dit is wat ik wil, hierover heb ik gedroomd. En nu begin die droom gewoon echt vorm te krijgen! Zo ontvang ik morgen mijn visitekaartjes, het logo is bijna hetzelfde als van deze blog alleen moet ik er nog fotografie aan toevoegen. Ik heb al een aantal (betaalde) opdrachten in het verschiet, ik ga een workshop Newborn fotografie doen, de site is zo goed als af en de studio op zolder hoeft ook nog maar een paar finishing touches.

Mijn droom begint vorm te krijgen..

15 reacties op “Droom begint vorm te krijgen

Reageren is niet mogelijk.